Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Alttan alma olayını yaptım yalan değil ama pohpohlama olayı yok bende. Onunda şikayeti bu zaten her koşulda canım cicim yapmadığım için
E sorun buysa çözümü basit
Leoparlı tayt ve gırgır akdkglglşaj

Taze bitti, canımı komsuya verdik cıcımı rafa kaldırdık. Aliye guzelce bir bay bay.
Artık taviz vermediğim için oğlumla vurmaya çalıştı geçen olmadı şimdi maddi yönden kıstırmaya çalışıyor ve kıskançlık modlarına girmeye başladı

Artık taviz vermediğim için oğlumla vurmaya çalıştı geçen olmadı şimdi maddi yönden kıstırmaya çalışıyor ve kıskançlık modlarına girmeye başladı
Iyyy zekasız. Boyun egme, bıgun pes edecek ya da ınsan olmaya karar verecek. Iste o gun zafer senin.

Oranın kışı güzel oluyordu tenha en fazla sizinle aynı gayeye sahip 1 2 araba. Asla yan yana değil. Şuan orman girişine otopark yapıldı canlandı yaz kış adamlar var vazgeçtik.
Manzara ne guzel diye bakardım hep... artık orada neler oluyor acaba dicem tesekkürler kedicimm

İstediği kimsenin karışmadığı görüşmediği, rahat misss gibi besbekar hayat değil miydi? E gitsin yaşasın işte, ne istiyor daha?

İstediği kimsenin karışmadığı görüşmediği, rahat misss gibi besbekar hayat değil miydi? E gitsin yaşasın işte, ne istiyor daha?
Ay ne istediği bilmiyor o Bende buna benzer şey dedim de benim derdim çapkınlık özgürlük olsa neden savaş vereyim gider hayatımı yaşarım diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…