- 19 Mayıs 2020
- 47.422
- 213.086
- 598
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #17.001
Hadi len.Hep o adım atıyormuş bende dedim ki adım atıyorsun da ne oluyor gerisi mi geliyor işte neymiş ben soğuk duruyormuşum da düzeliriz inancını göstermiyor musum ondan o da geri çekiliyormuş.
E sorun buysa çözümü basitAlttan alma olayını yaptım yalan değil ama pohpohlama olayı yok bende. Onunda şikayeti bu zaten her koşulda canım cicim yapmadığım için
Artık taviz vermediğim için oğlumla vurmaya çalıştı geçen olmadı şimdi maddi yönden kıstırmaya çalışıyor ve kıskançlık modlarına girmeye başladıTaze bitti, canımı komsuya verdik cıcımı rafa kaldırdık. Aliye guzelce bir bay bay.
Amannn Allahım okulumun orasıKaynaklar
AleykumselamlarSelamlar 🖐
Iyyy zekasız. Boyun egme, bıgun pes edecek ya da ınsan olmaya karar verecek. Iste o gun zafer senin.Artık taviz vermediğim için oğlumla vurmaya çalıştı geçen olmadı şimdi maddi yönden kıstırmaya çalışıyor ve kıskançlık modlarına girmeye başladı
Oranın kışı güzel oluyordu tenha en fazla sizinle aynı gayeye sahip 1 2 araba. Asla yan yana değil.Amannn Allahım okulumun orası
Merhaba yeni üye misinizSelamlar 🖐
45 numara terlik veriyorum o zamanKinim büyük Calciferr
Evet beni de aranıza alır mısınız?Merhaba yeni üye misiniz
Aynen bacım katılıyorumIyyy zekasız. Boyun egme, bıgun pes edecek ya da ınsan olmaya karar verecek. Iste o gun zafer senin.
Hoşgeldin topram. Yarın erken kalkacam ama kızlara özel hayatımın nadide anılarını anlatmak daha makul geldi dem napiyon?Nasılsınız, ne yapıyorsunuz hanımlar
Manzara ne guzel diye bakardım hep... artık orada neler oluyor acaba dicem tesekkürler kedicimmOranın kışı güzel oluyordu tenha en fazla sizinle aynı gayeye sahip 1 2 araba. Asla yan yana değil.Şuan orman girişine otopark yapıldı canlandı yaz kış adamlar var vazgeçtik.
Stilettomun ince topugu ile kafasını delmeyi yeglerım ama yine de sen bilirsin45 numara terlik veriyorum o zaman
Yok sınırlı kontenjanEvet beni de aranıza alır mısınız?
İstediği kimsenin karışmadığı görüşmediği, rahat misss gibi besbekar hayat değil miydi? E gitsin yaşasın işte, ne istiyor daha?Artık taviz vermediğim için oğlumla vurmaya çalıştı geçen olmadı şimdi maddi yönden kıstırmaya çalışıyor ve kıskançlık modlarına girmeye başladı
Kedi nin maceralarını dinliyoruzNasılsınız, ne yapıyorsunuz hanımlar
İyi lexacım senı sormalı, uyuttun flortu geldınNasılsınız, ne yapıyorsunuz hanımlar
Ay ne istediği bilmiyor oİstediği kimsenin karışmadığı görüşmediği, rahat misss gibi besbekar hayat değil miydi? E gitsin yaşasın işte, ne istiyor daha?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?