Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Dedı yeni sevgili yapan lexamız

Onu eve alan kim Tek amac uğruna istiyorum ben. Onun için tabiiki de düzenimi bozup kirli donlarini yıkamayı istemek değil arayışım accik anlayın beni yaa

Onu eve alan kim Tek amac uğruna istiyorum ben. Onun için tabiiki de düzenimi bozup kirli donlarini yıkamayı istemek değil arayışım accik anlayın beni yaa
Ayda bir 3 dk sürecek, toplum baskısı olmadan rahatça sevişebilmek için de onca dert, tasa çekilmez bee... Zaten o işte malum pek bi yeteneksizler inanmazsan aç oku burdaki tonla konuyu

Ayda bir 3 dk sürecek, toplum baskısı olmadan rahatça sevişebilmek için de onca dert, tasa çekilmez bee... Zaten o işte malum pek bi yeteneksizler inanmazsan aç oku burdaki tonla konuyu
Meral evlenmek istemiyor ki hayatında bırını istiyor. Sevısmek ıcın illa nıkahım olsun yazmadı

En iyisi duvara bak otur diyorsun yani
O pp de ki sen misin? O bacaklarla birini bulman zor olmasa gerek nasıl yokluğa düştün kuzum
C Calcifer isimli şahsın evlenik olduğu hatta ünlüye benzeyen koca bulduğu bir dünya da herhangi bir dişi canlının yoklukta olması akıl alır gibi değil...

Sorun da bu zaten tek gecelik yada sevgili istiyor çoğu ama ben ciddi olsun istiyorum.... Ona bakarsan dolu elimin altı ama adam yok eğlenmelik yani

Sorun da bu zaten tek gecelik yada sevgili istiyor çoğu ama ben ciddi olsun istiyorum.... Ona bakarsan dolu elimin altı ama adam yok egkenmelik yani
Ciddi derken? İnşallah sonu evliliğe giden ciddilerden bahsetmiyorsundur.
Canım zaten boşanıksın baksana keyfine artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…