- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #17.801
Dedı yeni sevgili yapan lexamızSelam Meral, Nasılsın, iyi misin?
Neden çift olmak istiyorsun? Kendine bu kötülüğü neden reva görüyorsun? 35 yaşındaymışsın ama eminim bekar (dertsiz, tasasız, mutlu, sağlıklı, özgür,...) olduğun için bebek gibi bir cildin vardır. Bak bu topicte bir çok evli arkadaşımız var. 25-40 aralığında inan bana hepsi çökmüş, hayattan bezmiş ve bizlere imreniyorlar. Peki ya sen neden o kaotik ve stres dolu çiftliğe geçmek istiyorsun. 35 yıldır kurulu olan düzenini, mükemmel, free yaşamını akşam eve geldiğinde yömekk hazır mı? Daha pubg mobile oynucam diyen bir öküz için değiştirmek istediğine emin misin?
Saygılar
Onu eve alan kimSelam Meral, Nasılsın, iyi misin?
Neden çift olmak istiyorsun? Kendine bu kötülüğü neden reva görüyorsun? 35 yaşındaymışsın ama eminim bekar (dertsiz, tasasız, mutlu, sağlıklı, özgür,...) olduğun için bebek gibi bir cildin vardır. Bak bu topicte bir çok evli arkadaşımız var. 25-40 aralığında inan bana hepsi çökmüş, hayattan bezmiş ve bizlere imreniyorlar. Peki ya sen neden o kaotik ve stres dolu çiftliğe geçmek istiyorsun. 35 yıldır kurulu olan düzenini, mükemmel, free yaşamını akşam eve geldiğinde yömekk hazır mı? Daha pubg mobile oynucam diyen bir öküz için değiştirmek istediğine emin misin?
Saygılar
İmam misali dediklerimi yapın yaptıklarımı yapmayınDedı yeni sevgili yapan lexamız
Ayda bir 3 dk sürecek, toplum baskısı olmadan rahatça sevişebilmek için de onca dert, tasa çekilmez bee... Zaten o işte malum pek bi yeteneksizler inanmazsan aç oku burdaki tonla konuyuOnu eve alan kimTek amac uğruna istiyorum ben. Onun için tabiiki de düzenimi bozup kirli donlarini yıkamayı istemek değil arayışım accik anlayın beni yaa
Evlenip boşanali çok oldu canım yaaa.. Tabiii isteyenler var ama benim istediğim gibi değil frekanslar uyuşmadi bi türlüDaha once sevgilin oldu mu veya evlendın mı hıc
Meral evlenmek istemiyor ki hayatında bırını istiyor. Sevısmek ıcın illa nıkahım olsun yazmadıAyda bir 3 dk sürecek, toplum baskısı olmadan rahatça sevişebilmek için de onca dert, tasa çekilmez bee... Zaten o işte malum pek bi yeteneksizler inanmazsan aç oku burdaki tonla konuyu
Ohoo bu da boşanık...Evlenip boşanali çok oldu canım yaaa.. Tabiii isteyenler var ama benim istediğim gibi değil frekanslar uyuşmadi bi türlü
He bak o olur. Meral bulalım sana birini canım ayıpsınMeral evlenmek istemiyor ki hayatında bırını istiyor. Sevısmek ıcın illa nıkahım olsun yazmadı
Bosver ya en azından bu sene bosver. Pandemi bıtınce bakarızEvlenip boşanali çok oldu canım yaaa.. Tabiii isteyenler var ama benim istediğim gibi değil frekanslar uyuşmadi bi türlü
En iyisi duvara bak otur diyorsun yaniAyda bir 3 dk sürecek, toplum baskısı olmadan rahatça sevişebilmek için de onca dert, tasa çekilmez bee... Zaten o işte malum pek bi yeteneksizler inanmazsan aç oku burdaki tonla konuyu
Çalışıyor musun kuzum dur sana ayarlıcaz birini ahahhaEn iyisi duvara bak otur diyorsun yani
AkalalapapajahahahajaÇalışıyor musun kuzum dur sana ayarlıcaz birini ahahha
Evet çalışıyorum evim var arabam var am Türkiyede değilim ordan olmasın bi zahmetÇalışıyor musun kuzum dur sana ayarlıcaz birini ahahha
Bu beni bir miktar uzdu Meral. Tr de olsaydın bir kızlar gecesi yapardık, sen gelemıceksın deseneEvet çalışıyorum evim var arabam var am Türkiyede değilim ordan olmasın bi zahmet
Ağam bizimle eğleniyi...Evet çalışıyorum evim var arabam var am Türkiyede değilim ordan olmasın bi zahmet
Sorun da bu zaten tek gecelik yada sevgili istiyor çoğu ama ben ciddi olsun istiyorum.... Ona bakarsan dolu elimin altı ama adam yok eğlenmelik yani
Ağam bizimle eğleniyi...
Kuzum türkiyede değilsen daha süper değil mi?
Elini sallasan sevişecek adam bulursun
Ciddi derken? İnşallah sonu evliliğe giden ciddilerden bahsetmiyorsundur.Sorun da bu zaten tek gecelik yada sevgili istiyor çoğu ama ben ciddi olsun istiyorum.... Ona bakarsan dolu elimin altı ama adam yok egkenmelik yani
Hıc sorma lexa evlılık baskısı da yok oralardaAğam bizimle eğleniyi...
Kuzum türkiyede değilsen daha süper değil mi?
Elini sallasan sevişecek adam bulursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?