- 6 Mayıs 2020
- 2.836
- 14.716
- 158
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #17.941
Selamün aleyküm arkadaşın sünnet düğünü var galiba.. Plekumatlar yakalınDondurma yedim az once ben de
NeySelamün aleyküm arkadaşın sünnet düğünü var galiba.. Plekumatlar yakalın
Hosgeldin yavrumSelamün aleyküm arkadaşın sünnet düğünü var galiba.. Plekumatlar yakalın
Ahahahaha özlemişim gorayı ya en son izleyeli çok oldu... En son o kırmızı elbiseli cücenin silahla gelip O kasetiiii banaaaaaa verinnn demesinde haykırdım yineHosgeldin yavrum
Lexa ya ben deliyim galiba cunku en cok evet tarafındana guluyorumAhahahaha özlemişim gorayı ya en son izleyeli çok oldu... En son o kırmızı elbiseli cücenin silahla gelip O kasetiiii banaaaaaa verinnn demesinde haykırdım yine
Ahahha aynen öyle okudum
Orasıda komikLexa ya ben deliyim galiba cunku en cok evet tarafındana guluyorum
Murat yıldırım oynuyodu dimiRamo diye bir dizi var hıc bakmadım hıcte merak etmedim simdıye kadar, ta ki bes dk once ekranda olgun simsek ı gorene kadar.
Kızlar Ramo ya baslıyorum bugunde ıtıbaren
Ben babil ile kırmızı oda yı beraber izliyorum. Babilde benimki var ,Ramo diye bir dizi var hıc bakmadım hıcte merak etmedim simdıye kadar, ta ki bes dk once ekranda olgun simsek ı gorene kadar.
Kızlar Ramo ya baslıyorum bugunde ıtıbaren
Murat yıldırımı bilmiyorum ama olgun simsek ı gordum ahsjsjajahajaMurat yıldırım oynuyodu dimi
Bende babile takıldım gecen sene izlemedm daha heyecanlı oluyor hicbisi bilmiyorum
Babıl ı bıraktım ben bir kac bolum izleyip bugunde tezi yok ramo kırmızı oda ve masumlar apartmanı dızılerımBen babil ile kırmızı oda yı beraber izliyorum. Babilde benimki var ,
Hahah nasil izliyon birlikteBen babil ile kırmızı oda yı beraber izliyorum. Babilde benimki var ,
Babilde benmki var Onur Saylak. Adam yaş aldıkça karizma oldu yaBabıl ı bıraktım ben bir kac bolum izleyip bugunde tezi yok ramo kırmızı oda ve masumlar apartmanı dızılerım
Tövbe tövbeHahah nasil izliyon birlikte
Bende calciinin kocasına benziyomus diyerek izliyorum
Ay evet ya. Yalnız bizimde tum oyuncu adamları begenmemız?????Babilde benmki var Onur Saylak. Adam yaş aldıkça karizma oldu ya
Nereye kayboldun cıcek kızOrasıda komikkahin missiinn sennn
Tamam seni anladıkta bana ne oluyorAy evet ya. Yalnız bizimde tum oyuncu adamları begenmemız?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?