- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #17.921
Hayallerim yıkıldıOnun yabancı olanını ızlemıstım o yuzden ızlemedım.
Cebimdeki yabancı cıkmadan evvel ızlemıstım sonra uyarlama oldugunu ogrendım ve gıtmedım filme. Perfetti sconosciuti yabancının ısmı. İnternette bulursan izle, bence daha guzel uyarlama dan.Hayallerim yıkıldıResmen çakmasını izlemişim
Ben orijinalini de seyrettim bu da güzeldi. İyi uyarlamışlar. Oyuncu kadrosu falan iyi seçilmişOnun yabancı olanını ızlemıstım o yuzden ızlemedım.
Akşam yemeğini mi yetiştirmeye çalışıyordun yoksam çocuğun uyku saati mi gelmişti??Pandemi öncesi aldığım tiyatro biletlerinin iadesi yapılmış. Halbuki o biletleri almak için ne kadar uğraşmıştım
Bir de pandemi zamanı bunun konserine gidemedim ona çok üzülmüştümAdam Rusya'dan gelmiş ben yarım saatlik yola gidemedim
Adamın konserini çok geç öğrendim hep arkalardan yer kalmıştıAkşam yemeğini mi yetiştirmeye çalışıyordun yoksam çocuğun uyku saati mi gelmişti??
Ben uyarlama dizileri de izlemiyorum lexacım benım onyargım var nedense bir suskunlar dızısı vardı bilir misin onu severek ızlemıstımBen orijinalini de seyrettim bu da güzeldi. İyi uyarlamışlar. Oyuncu kadrosu falan iyi seçilmiş
Misafir vardı ya anca gelebildim. Açıyorum bende
Tanışalım. Arif ışık her türlü halı, kilim turistik gezi buyrun kartım
Evet tarafındanTanışalım. Arif ışık her türlü halı, kilim turistik gezi buyrun kartım
Benım bıttı lexacım bekliyorum hadiMisafir vardı ya anca gelebildim. Açıyorum bende
Daha var benim bitsin geliyomBenım bıttı lexacım bekliyorum hadi
TımamDaha var benim bitsin geliyom
Burdayım kuzum
TLF şarjdaydı yeni aldım burdayım
Bu yine cugara ya başlamış yangınBurdayım kuzum
Dondurma yedim az once ben deBu yine cugara ya başlamış yangın
Bugün dondurma emojisini yangın kullancakBu yine cugara ya başlamış yangın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?