- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #17.961
İçi adam cektı derlerTamam seni anladıkta bana ne oluyor
Ahhahahah erkekler ondan mı böyle dizileru sevmiyor acabaAy evet ya. Yalnız bizimde tum oyuncu adamları begenmemız?????
Benİçi adam cektı derler
..
Agahajajajaja
Sıdıka dizisini bilir misin calcı
Sıdıka ya annesı diyordu "sus kız duymasınlar, içi adam çekti derler" sjskajajaıaıa
Hee derler de derlerİçi adam cektı derler
..
Agahajajajaja
Sıdıka dizisini bilir misin calcı
Ahahahhaha hepimiz sıdıkayız şuan dizilere bakıp bakıpSıdıka ya annesı diyordu "sus kız duymasınlar, içi adam çekti derler" sjskajajaıaıa
Ben okey de size noluyorAhahahhaha hepimiz sıdıkayız şuan dizilere bakıp bakıp
Hahaha ben halit in ses tonuna hayranım baska bir niyetim yokBen okey de size noluyor
Sus sen daha bebeydin o zamanlar ne izleseydikSıdıka diye dizi mi olur be ahahaha
Abısı vardı SamimSıdıka diye dizi mi olur be ahahaha
Yaşınız ortaya çıkıyor böyle böyleSus sen daha bebeydin o zamanlar ne izleseydik
Uzaylı zekıyeyı bile hatırlıyorum ya Perihan ablayı, ıkıncı bahar, bızımkıler, Kucuk ev. Yalan ruzgarı. Mılagros ve ıvo vardı, hayat agacı...Sus sen daha bebeydin o zamanlar ne izleseydik
Babası Salim?Abısı vardı Samim
ZekeriyaBabası Salim?
Bunların çoğunu biliyorum da Sıdıka repertuarımda yokUzaylı zekıyeyı bile hatırlıyorum ya Perihan ablayı, ıkıncı bahar, bızımkıler, Kucuk ev. Yalan ruzgarı. Mılagros ve ıvo vardı, hayat agacı...
O zamanlrda onu begeniyoduk dermisimAbısı vardı Samim
Kenar mahallenin cam kenarında...Bunların çoğunu biliyorum da Sıdıka repertuarımda yok
Sıdıka'ya laf ettirmemSıdıka diye dizi mi olur be ahahaha
Milagrosun posterlerini, çıkartmalarını az biriktirmedim. Vahsi guzelUzaylı zekıyeyı bile hatırlıyorum ya Perihan ablayı, ıkıncı bahar, bızımkıler, Kucuk ev. Yalan ruzgarı. Mılagros ve ıvo vardı, hayat agacı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?