- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #18.061
Evlenmek oYav bi durun yangınımı evlendirip başını yakıcaksınız yine...
İstiyor ki geberip gıdeyım burda tek basımaHanım efendi manita bulmuş keyfi yerinde bekarlara hala karışıyor
İltifatlarla beni kandırıp gerçek yüzünü gizleyebileceğini düşünüyorsan doğru düşünüyorsun şuan yükseldim bile sanaSenin zekânı severim
Sonuçta toprak olup gidecekEvlenmek o
İstiyor ki geberip gıdeyım burda tek basıma
Ah less. Ozledıgım bazı seyler var inkar edemem. Hayat. Dur bakalım. Nerde ne zaman karsıma cikar acabaTamamen mantikla mutluluk zor canim ya. Adami mantiginla mi opeceksin? Mantikli insana asik ol sen en iyisi
Zeki kadınların hayranıyımİltifatlarla beni kandırıp gerçek yüzünü gizleyebileceğini düşünüyorsan doğru düşünüyorsun şuan yükseldim bile sanaahahahahsgsga
Dur simdi lexanın kafasını karstrcaksn dün gecede böyle olmustu dimiEvlenmeden ask olmuyor mu?
Olur olmasına da evlenmeye niyetim yok bir daha aşık olmazsam dediği için aşkın sonu iyi bitmeyecek evlenecek olarak kabul ettim. Bu yüzden kesinlikle izin vermiyorum.Evlenmeden ask olmuyor mu?
Kuruyup kalayım istiyor lexa anladım ben, ziyan olucam ama be lexaOlur olmasına da evlenmeye niyetim yok bir daha aşık olmazsam dediği için aşkın sonu iyi bitmeyecek evlenecek olarak kabul ettim. Bu yüzden kesinlikle izin vermiyorum.
Sen yoksa yangını kendine mi saklıyorsunOlur olmasına da evlenmeye niyetim yok bir daha aşık olmazsam dediği için aşkın sonu iyi bitmeyecek evlenecek olarak kabul ettim. Bu yüzden kesinlikle izin vermiyorum.
Kadın evlenmek uzere, senın dedıgıne bakSen yoksa yangını kendine mi saklıyorsun
Sen yoksa yangını kendine mi saklıyorsun
Hahaha deneme aşamasındayım derken bizi mi yemiş hatunKadın evlenmek uzere, senın dedıgıne bak
Sonucta ıcı adamı cekmıs cekmıs kı yazısıyor.e bu hafta gorusmekten de bahsetti.Hahaha deneme aşamasındayım derken bizi mi yemiş hatun
Dudukluden ask a gectikİki saat duduklu muhabbeti okutmayin la adama
Lexa nettin ciftliğe devam mi?
Alin bunu buradan
Haahahhahagaga içi çekmek ne bee o nasıl serkeş bir tabir. Derin bir iç çektim bu yazınaSonucta ıcı adamı cekmıs cekmıs kı yazısıyor.e bu hafta gorusmekten de bahsetti.
Ee daha neeee
Beyler bir düdük cikarimi mi yapiyoruz buradanDudukluden ask a gectik
Sana Sıdıka muamelesı yaptım bı kucuk, affetHaahahhahagaga içi çekmek ne bee o nasıl serkeş bir tabir. Derin bir iç çektim bu yazına
Madem okuyon iki emoji koy barim... Öyle kuru kuru okuyup geçiyon hayalet gibi...İki saat duduklu muhabbeti okutmayin la adama
Alin bunu buradan
Ever cledyana geldiğine göre dağılabilirizİki saat duduklu muhabbeti okutmayin la adama
Alin bunu buradan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?