- 6 Mayıs 2020
- 2.836
- 14.716
- 158
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #18.041
Umarım diyerek açık kapı bırakıyorsun heeBoyle kalmak gibi planlarım var.. Umarım asık olmam bırgun
Ya sen asırı tatlısın kızımSenin geninin nesillerden nesillere aktarılması lazım
Ya bu sene zoruma gitti ilk defa yaşım,alışamadım biliyor musun? Çok şeye geç kalmışım gibi hissediyorum. Geriye dönüp baktığımda da bakmak istemiyorumEslik edeyim hemen sana bende yakayım. Valla yolun yarısını gectım. Dante gıbı ortasındayız omrun. Ah ah
Calcii kücük küçük lexalarda olmasn mıSenin geninin nesillerden nesillere aktarılması lazım
Yooo değilYa sen asırı tatlısın kızım
Gonul kapım hep acık calmadan gir ıcerı diye bir sarki var bilir misin lexaUmarım diyerek açık kapı bırakıyorsun hee
Yok olmasın. Anarşik anarşik çocuklar olacak hele ki kız olurlarsa erkeklerin vay halineCalcii kücük küçük lexalarda olmasn mı
Mutlu bir ask ❤Umarım aşık olursun birgün
Harika iltifatlar ediyor. Herkese bitane boyle arkadas lazım benceYooo değil
KıskançYooo değil
Ne demis ızel, mutlu ask yoktur sevenler atese yurur bıle bıle..Mutlu bir ask ❤
Buyrun benimKıskanç
Hanım efendi manita bulmuş keyfi yerinde bekarlara hala karışıyorGonul kapım hep acık calmadan gir ıcerı diye bir sarki var bilir misin lexasen flort ederken ben evde kuruyup kalayım mı yani
Yav bi durun yangınımı evlendirip başını yakıcaksınız yine...Mutlu bir ask ❤
Senin zekânı severimBuyrun benim
Ya bebegım ne gec kalması, kariyer yapın cocuk yaptın Evlılıgınde guzel. Nereye neden gec kalmıs olasın ki. Hayır bence en guzel zamanlarınYa bu sene zoruma gitti ilk defa yaşım,alışamadım biliyor musun? Çok şeye geç kalmışım gibi hissediyorum. Geriye dönüp baktığımda da bakmak istemiyorum
Sanki çok yakın ama bir o kadar da uzak gibi
Tamamen mantikla mutluluk zor canim ya. Adami mantiginla mi opeceksin? Mantikli insana asik ol sen en iyisiNe demis ızel, mutlu ask yoktur sevenler atese yurur bıle bıle..
Bırkere asık oldum, bundan sonra mantık olsun derim ama tam da duygu insanıyım hıc mantıklı olamıyorum gonul islerinde
Olsun hayatta tek düzelik iyi degildir ugrassn junior lexalar erkek milletyleYok olmasın. Anarşik anarşik çocuklar olacak hele ki kız olurlarsa erkeklerin vay haline
Evlenmeden ask olmuyor mu?Yav bi durun yangınımı evlendirip başını yakıcaksınız yine...
Diyorum ya orta yaş bunalımı iyi ki erkek değilim yoksa azgın teke sendromu olurdu bu durumYa bebegım ne gec kalması, kariyer yapın cocuk yaptın Evlılıgınde guzel. Nereye neden gec kalmıs olasın ki. Hayır bence en guzel zamanların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?