- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #18.021
Vardı ama kaptiranlar duymussundur sende ben hıc gormedım ama duyuyorduk ahsjsjaahgaAman Allahım korku filmi gibi
Şimdi yeni tencerelerde olmaz canım böyle:) Merdaneye kol kaptırmak kadar zor
Ahhahah patlatmaya calistn mi alevcimOrtasından dalıyorum konuya izninle Yangıncım
Düdüklü Fissler çok güvenli istesen de patlamıyo
Yenisini hic kullanmadigim icin birsey diyemeyecegim ama benim duduklum guzel pisiriyoEski usuller candır. Bende korkuyorum bazen mutfakta düdüklü pişerken yüzümü tuta tuta girer alır ne alıcaksam sonra kaçardım hemen
Eski usul düdüklüler cidden daha iyi pişiriyor sanki bilmiyorum belki alışkanlıktan bize öyle geliyor ama ne bileyim...
Fissler diyorumEski usuller candır. Bende korkuyorum bazen mutfakta düdüklü pişerken yüzümü tuta tuta girer alır ne alıcaksam sonra kaçardım hemen
Eski usul düdüklüler cidden daha iyi pişiriyor sanki bilmiyorum belki alışkanlıktan bize öyle geliyor ama ne bileyim...
Hemde ne travmaSimdı ama, eskiden tiplerini hatırlarsın absjajaja
Teyzemin patladı ve bıldıgın bomba gibiydi. Evın camları kırıldı, tencere tavana fırlayıp ocaga geri dusunce ocak yere coktu. Kapak teyzemin kafasının yan taraftan derisini aldı.
Kucuktum ben bu Olay oldugunda. Heryer nohuttu Bı de. Bende travma oldu bu. Sımdıkı tencereler patlamaz dıye dusunuyorum bende
Ahhahah patlatmaya calistn mi alevcim
Lesscim lexa ya bile düdüklu muhabbeti yaptrdnz surada hahahaYenisini hic kullanmadigim icin birsey diyemeyecegim ama benim duduklum guzel pisiriyogece gece duduklu tencere muhabbetine nereden geldik biz ya
Lesscim lexa ya bile düdüklu muhabbeti yaptrdnz surada hahaha
Her geçen gün kendini bana biraz daha sevdirmemeyi nasıl başarıyorsun acaba? Siz izmirlilerde genetik sanırım
Ins ben bahsetmem ahsjsjsjajaLexacommander yaşlandık lexacım zaman hızla geciyor bak biakc saat önce dizilerdeki yakışklılardan bahsettik sonra merdaneli camasr makinasndan düdüklü tencereden yarın romatizma kremlerimizi ilaclarımızı yazarız buraya
Hahahha izmirin havasndan suyundanHer geçen gün kendini bana biraz daha sevdirmemeyi nasıl başarıyorsun acaba? Siz izmirlilerde genetik sanırım
Boşanık kaldığın sürece sağlık sorunı yaşayacağına ihtimal vermiyorum.Ins ben bahsetmem ahsjsjsjaja
Olur mu regen gecen gün dizlerime su kremi sürdüm nasil iyi geldi diye anlatcaksnIns ben bahsetmem ahsjsjsjaja
Yaşlanıyoruz ve yangın yolunu yarısındayız. Uzun zamandan sonra yaktım bir cigara tabiki çekmedim içime hava yaptım kendimceIns ben bahsetmem ahsjsjsjaja
Boyle kalmak gibi planlarım var.. Umarım asık olmam bırgunBoşanık kaldığın sürece sağlık sorunı yaşayacağına ihtimal vermiyorum.
Eslik edeyim hemen sana bende yakayım. Valla yolun yarısını gectım. Dante gıbı ortasındayız omrun. Ah ahYaşlanıyoruz ve yangın yolunu yarısındayız. Uzun zamandan sonra yaktım bir cigara tabiki çekmedim içime hava yaptım kendimce
Senin geninin nesillerden nesillere aktarılması lazımBoyle kalmak gibi planlarım var.. Umarım asık olmam bırgun
Umarım aşık olursun birgünBoyle kalmak gibi planlarım var.. Umarım asık olmam bırgun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?