- 18 Ekim 2014
- 7.977
- 37.014
- 748
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #18.081
Valla duduklu kisimlarini jet hiziylan gectim ne emojisi koycamMadem okuyon iki emoji koy barim... Öyle kuru kuru okuyup geçiyon hayalet gibi...
Ahh eski cledyanam nerde ahhh
Duduk emojısıValla duduklu kisimlarini jet hiziylan gectim ne emojisi koycam
Ben bu gaciyi yolarimEver cledyana geldiğine göre dağılabiliriz
Devam tabiki... fındik toplarken temiz hava kendine getirdi onuİki saat duduklu muhabbeti okutmayin la adama
Lexa nettin ciftliğe devam mi?
Alin bunu buradan
Kendinden goturdu benceDevam tabiki... fındik toplarken temiz hava kendine getirdi onu
Hemen Kazene yazip talep ediyorum su alta şey etsinler eklesinlerDuduk emojısı
Devam tabiki... fındik toplarken temiz hava kendine getirdi onu
Al kiz al corba kaynatirim
Numara al sıraya geç yavrumBen bu gaciyi yolarim
Kizim gozum ustunde her gordugumde sikayeti bascam sana ayagini denk al
Birazdan düğün nerede olacak o konuya gecicez iyi ki geldin lexamızın bas nedimesi sensinKendinden goturdu bence
Knka caliceferr bu gece tatlı gibi, iltifatlar falan ediyor onun yerine Regeni yolsan olma mı?Ben bu gaciyi yolarim
Kizim gozum ustunde her gordugumde sikayeti bascam sana ayagini denk al
Gelinligine basar carttttt diye yirtarimBirazdan düğün nerede olacak o konuya gecicez iyi ki geldin lexamızın bas nedimesi sensin
Bebegim ikisini dudukluye koyup kaynatabiliriz?Knka caliceferr bu gece tatlı gibi, iltifatlar falan ediyor onun yerine Regeni yolsan olma mı?
İkisi birlikte sığmayabilirler canım malum evli oldukları için basen, kalça almış başını gitmiş. 46 beden falan diyorlardı en son tek tek kaynatalımBebegim ikisini dudukluye koyup kaynatabiliriz?
Ayy doğru masallah traktör tekeri kadar derler bizim oralarda onlarinki de öyledir.İkisi birlikte sığmayabilirler canım malum evli oldukları için basen, kalça almış başını gitmiş. 46 beden falan diyorlardı en son tek tek kaynatalım
İki dakika iyi dayandım. Rekor mübarekİkisi birlikte sığmayabilirler canım malum evli oldukları için basen, kalça almış başını gitmiş. 46 beden falan diyorlardı en son tek tek kaynatalım
Benim yahnim güzel olmaz külbastı yap lütfenAyy doğru masallah traktör tekeri kadar derler bizim oralarda onlarinki de öyledir.
Calci bana aldi zaten duduklu ben onu atarim sen regeni hallet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?