Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Omuzları açıkta ama o kollardaki tüller romantk bir hava katıyor. Narin kırılgan çiçek gibi dokunmaya kıyamazsın ama yaklaşınca da güçlü olduğunu görürsün öyle bir havası var
Ben o kolu cok seviyorum calcım, elbiselerim genelde oyle kolu lastikli, tul olmasi romantik hava katmıs dedıgın gıbı. Altı da dumduz degıl, dugunde gayet gıyılır

Omuzları açıkta ama o kollardaki tüller romantk bir hava katıyor. Narin kırılgan çiçek gibi dokunmaya kıyamazsın ama yaklaşınca da güçlü olduğunu görürsün öyle bir havası var
Bu iltifat haznenle internetten sultan süleyman ayarlamana şaşmamalı... Erkek olsan facebooktan çok hatun düşürürdün sen kesin

Lexaaaa C Calcifer yangına yürüyor

Bu iltifat haznenle internetten sultan süleyman ayarlamana şaşmamalı... Erkek olsan facebooktan çok hatun düşürürdün sen kesin
Ahh hatırlatma o günleri
Adamı ben ayarladım zaten ama garibim diyor ki evliliğe zor ikna ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…