- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #18.121
Ben o kolu cok seviyorum calcım, elbiselerim genelde oyle kolu lastikli, tul olmasi romantik hava katmıs dedıgın gıbı. Altı da dumduz degıl, dugunde gayet gıyılırOmuzları açıkta ama o kollardaki tüller romantk bir hava katıyor. Narin kırılgan çiçek gibi dokunmaya kıyamazsın ama yaklaşınca da güçlü olduğunu görürsün öyle bir havası var
Lexanin nasil gelinlik begendgnide öğrrnmis olduk2.si güzelmiş
O dugunde gene baskası adına utanmak degımını yasadım videoyu gorunceNasıl bir manyaklıktır. Bir de şey var. La casa del papel temalı düğün
Hahaha yakalamışım seniBen o kolu cok seviyorum calcım, elbiselerim genelde oyle kolu lastikli, tul olmasi romantik hava katmıs dedıgın gıbı. Altı da dumduz degıl, dugunde gayet gıyılır
Bu iltifat haznenle internetten sultan süleyman ayarlamana şaşmamalı... Erkek olsan facebooktan çok hatun düşürürdün sen kesinOmuzları açıkta ama o kollardaki tüller romantk bir hava katıyor. Narin kırılgan çiçek gibi dokunmaya kıyamazsın ama yaklaşınca da güçlü olduğunu görürsün öyle bir havası var
Ben lexa cem yılmaz esprisini anlar diye yazdım o darth vader i ama galiba senden baska anlayan olmadıNasıl bir manyaklıktır. Bir de şey var. La casa del papel temalı düğün
Kahin misin mübarek.Lexanin nasil gelinlik begendgnide öğrrnmis olduksizd demistim gelinliginide konuscaz diye
Bu iltifat haznenle internetten sultan süleyman ayarlamana şaşmamalı... Erkek olsan facebooktan çok hatun düşürürdün sen kesin
Yok aşkım calciden zarar gelmez bu konuda yürür yürür durur o
Ahh hatırlatma o günleriBu iltifat haznenle internetten sultan süleyman ayarlamana şaşmamalı... Erkek olsan facebooktan çok hatun düşürürdün sen kesin
HahahahahahahahauauauauauayayaYok aşkım calciden zarar gelmez bu konuda yürür yürür durur o
Bu iltifat haznenle internetten sultan süleyman ayarlamana şaşmamalı... Erkek olsan facebooktan çok hatun düşürürdün sen kesin
Sen bu sincap resimlerini nerden buluyorsun? Google amcaya şekilli şukullı sincap resimleri diye arattın dimi doğru söyle
İknaya dayalı ılıskı yasamak isterdim Benimkinde daima tutku kavga kaos ask vardı, zıt kutup olayı.Ahh hatırlatma o günleri
Adamı ben ayarladım zaten ama garibim diyor ki evliliğe zor ikna ettim
Ahahahaha nasıl bir efsundur buAhh hatırlatma o günleri
Adamı ben ayarladım zaten ama garibim diyor ki evliliğe zor ikna ettim
Aşk entrika ne ararsanız var diyorsun işteİknaya dayalı ılıskı yasamak isterdim Benimkinde daima tutku kavga kaos ask vardı, zıt kutup olayı.
Sincap koleksiyonum var benimSen bu sincap resimlerini nerden buluyorsun? Google amcaya şekilli şukullı sincap resimleri diye arattın dimi doğru söyle
Adam ilk görüştüğümüzde bana aramızda bir şey olmayacak dedi şimdi çocuk varAhahahaha nasıl bir efsundur bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?