- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 348
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #18.161
Iyisin tabiİyiyiz, sen nasılsın?
Doğru tabiki
İyi haberlerinizi aldım daha iyi oldum.İyiyiz, sen nasılsın?
Regen söylesin kendisi pek bir meraklı benim de başımı yakmayaİyi haberlerinizi aldım daha iyi oldum.
Kim bu talihli bey
Regen söylesin kendisi pek bir meraklı benim de başımı yakmayakıskanıyor tabii bekarlığımı
Eee hani demedin sene olmus 2020 hala koca kadnlar ban yiyor diye
Regen soyle kimmis bu bey sen biliyorsun galibaRegen söylesin kendisi pek bir meraklı benim de başımı yakmayakıskanıyor tabii bekarlığımı
Beyfendi dis hekimiymis kızımızla henüz whatappdan sohbet aşamasndalar eğer lexa uygun görürse bir çay icmeye gideceklermisRegen soyle kimmis bu bey sen biliyorsun galibaMevzunun basini kacirdiydim ben
Nasil tanismislarBeyfendi dis hekimiymis kızımızla henüz whatappdan sohbet aşamasndalar eğer lexa uygun görürse bir çay icmeye gideceklermis
Ahahhaha lexa yokken ben cok guzel bir hikaye uydururdum aslnda amaNasil tanismislar
Lexa disciye falan mi gitmis
Dur şoku atlatayım dalga ya da geçeceğimEee hani demedin sene olmus 2020 hala koca kadnlar ban yiyor diye
Uzun zamandır bı halt ızlemedım fılm vs ızledım bıtekKızlar Netflix dizi önerisi ama böyle baymasın ağzım açık izleyeyim ilk bölümden itibarenbenneyanginlargordum C Calcifer elektra Brokolis elektra olympikos Regen_ astrojurnal Cledyana
Terket burayıUzun zamandır bı halt ızlemedım fılm vs ızledım bıtek
Kuzum you ve killing eve tavsiye ederimKızlar Netflix dizi önerisi ama böyle baymasın ağzım açık izleyeyim ilk bölümden itibarenbenneyanginlargordum C Calcifer elektra Brokolis elektra olympikos Regen_ astrojurnal Cledyana
1.sıraya agzım acik ızledıgım the keepers ı koyucam belgesel ve mini dızı.Kızlar Netflix dizi önerisi ama böyle baymasın ağzım açık izleyeyim ilk bölümden itibarenbenneyanginlargordum C Calcifer elektra Brokolis elektra olympikos Regen_ astrojurnal Cledyana
Ekledim onu da o zaman yavrum thanksKuzum you ve killing eve tavsiye ederim
Yangınım şimdi cevap beklemeden when they se us diye mini diziye başladık. Sardı iyi gidiyor. Bende polisiye seviyorum bunları da ekledim listeye canımsın1.sıraya agzım acik ızledıgım the keepers ı koyucam belgesel ve mini dızı.
2. Broadchurch
3.mindhunter
4.the sinner
5. Unbelievable
Bunlar da en sevdıgım gizemli polisiye dızıler❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?