- 11 Haziran 2018
- 17.081
- 96.703
- 598
- 31
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #18.201
Sanırım bu tarz dizilere başlamam gerekiyor çocuk hissediyormuş. Kaygıyı da üzüntüyü de maalesef haklısınız kızlarJES komedi tarzı izle. Poskolojin kaldırmaz o dizileri
Working moms
Russıan dolls
Sex edocatıon
Modern family
Bu tarz dizilere bak
Kufur ban sebebi olmasa izlerken ki ruh halimi anlatırdım. Normal cumle ile anlatamam oyle dıyım. Spoıler verdiysem ozur dılerım en Sevmedıgım seyi yaptım istemeyerek suan.Ay spoiler de verdiğin için sanki ne olacağını tahmin edebiliyorum bakayım duramayacak yerde kapatırız
Artık izleme yasağı geldi bana da ağlamaktan içim dışıma çıktı çünküKırmızı odayı bu hafta sona ala ala ızledım bende. Hepsını izlemeye cıdden ıcım elvermedı. Fragmana baktım gelen bolum de ıcler acısı
Hormonlar zaten senin zırvededır suan. Kendını zorlama izlerken baktın boguluyosun bırak.Artık izleme yasağı geldi bana da ağlamaktan içim dışıma çıktı çünkü
Calci aynı cümleyi bizimki kurdu sen dolma için 2 gün sabahladıysan film dizi etkisi seni bitirir artık bittiBenimde tarzı bunlar değil ama zaman geçirmek için bire bir. Mesela after life var onu da izlemesin.
Dolma olayından sonra Muzkad korkuttu beni
Hem sizinle yazışıyorum hem ara ara bakıyorum şimdi mahkemedeler koşucu kadın konuşuyor. Dikkatim dağılıyor hem yazışıncaHormonlar zaten senin zırvededır suan. Kendını zorlama izlerken baktın boguluyosun bırak.
İzle izle sen, sonunda yazarsın. Bakalım devam edecek misin bırakacak mısın yazarsınHem sizinle yazışıyorum hem ara ara bakıyorum şimdi mahkemedeler koşucu kadın konuşuyor. Dikkatim dağılıyor hem yazışınca
Yok cancağzım şuan spoiler vermen iyi oldu çünkü sen karşılaşacağım şeyden ipucu verince Kendimi alıştırıyorum rahat olurKufur ban sebebi olmasa izlerken ki ruh halimi anlatırdım. Normal cumle ile anlatamam oyle dıyım. Spoıler verdiysem ozur dılerım en Sevmedıgım seyi yaptım istemeyerek suan.
3. Sezonu ne zaman olacağı belli mi acabaAfter life de agladım ben. Ya ben kesin yaslandım be. Ölüp gıdıcem daha gencim derken. Yeni sezonunu bekliyorum hatta onun daha da aglamak ıcın.
Süreyya'nın kızı için izleyeceğim. İstanbul'lu gelini izledim çünküKırmızı odayı bu hafta sona ala ala ızledım bende. Hepsını izlemeye cıdden ıcım elvermedı. Fragmana baktım gelen bolum de ıcler acısı
Ben hamileyken tlc de bir program vardı değişik bedenler diye. Oturup onu izliyordum.Sanırım bu tarz dizilere başlamam gerekiyor çocuk hissediyormuş. Kaygıyı da üzüntüyü de maalesef haklısınız kızlar
O yüzden pozitif pembe gözlüklü dizilere yönel tatlım .mesela Avrupa yakası gibiCalci aynı cümleyi bizimki kurdu sen dolma için 2 gün sabahladıysan film dizi etkisi seni bitirir artık bitti
Hıc bılmıyorum, İnternette de gormedım3. Sezonu ne zaman olacağı belli mi acaba
Sureyya nın kızı kım, Alya mı?Süreyya'nın kızı için izleyeceğim. İstanbul'lu gelini izledim çünkü
Cidden istanbullu gelindeki sureyyanin kizinimi konu aliyor... bende severek izledim istanbullu gelini ama kirmizi odadan uzak duruyorum bu aralar izlemeyeyim üzülmek istemiuorum aglak biriyim bendeSureyya nın kızı kım, Alya mı?
Evet gerçek hikayeyi şimdi dinleyeceğiz işteSureyya nın kızı kım, Alya mı?
Yaaa minik kuzu icin deger teyzosu yapcaksın tabi... bende halayım ne manyakliklar yaptım bilsenSelam kızlar
Dizi önerilerini not aldım ne güzel oldu
2 gündür temizlikten delirmek üzereyim sol kolum iptal ama ona rağmen şu an teyzekuzusu için ördüğüm battaniyeyi bitirmeye çalışıyorum biri bana Manyak mısın kızım sen desin
Sureyya nın kızı kım, Alya mı?
Aslında Süreyya nın çizdiği portreden çok farklı bir karakteri var. Dizi son sezonda o yöne ilerlerken çok tepki alınca mutlu sonla bitirdiler. Hatta kızı annemden nefret ediyorum diyordu onu rüya diye çevirdiler.Cidden istanbullu gelindeki sureyyanin kizinimi konu aliyor... bende severek izledim istanbullu gelini ama kirmizi odadan uzak duruyorum bu aralar izlemeyeyim üzülmek istemiuorum aglak biriyim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?