Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Ay spoiler de verdiğin için sanki ne olacağını tahmin edebiliyorum bakayım duramayacak yerde kapatırız
Kufur ban sebebi olmasa izlerken ki ruh halimi anlatırdım. Normal cumle ile anlatamam oyle dıyım. Spoıler verdiysem ozur dılerım en Sevmedıgım seyi yaptım istemeyerek suan.

Hem sizinle yazışıyorum hem ara ara bakıyorum şimdi mahkemedeler koşucu kadın konuşuyor. Dikkatim dağılıyor hem yazışınca
İzle izle sen, sonunda yazarsın. Bakalım devam edecek misin bırakacak mısın yazarsın
İyi seyirler muzkadcım

Kufur ban sebebi olmasa izlerken ki ruh halimi anlatırdım. Normal cumle ile anlatamam oyle dıyım. Spoıler verdiysem ozur dılerım en Sevmedıgım seyi yaptım istemeyerek suan.
Yok cancağzım şuan spoiler vermen iyi oldu çünkü sen karşılaşacağım şeyden ipucu verince Kendimi alıştırıyorum rahat olur

Kırmızı odayı bu hafta sona ala ala ızledım bende. Hepsını izlemeye cıdden ıcım elvermedı. Fragmana baktım gelen bolum de ıcler acısı
Süreyya'nın kızı için izleyeceğim. İstanbul'lu gelini izledim çünkü

Sureyya nın kızı kım, Alya mı?
Cidden istanbullu gelindeki sureyyanin kizinimi konu aliyor... bende severek izledim istanbullu gelini ama kirmizi odadan uzak duruyorum bu aralar izlemeyeyim üzülmek istemiuorum aglak biriyim bende

Selam kızlar
Dizi önerilerini not aldım ne güzel oldu
2 gündür temizlikten delirmek üzereyim sol kolum iptal ama ona rağmen şu an teyzekuzusu için ördüğüm battaniyeyi bitirmeye çalışıyorum biri bana Manyak mısın kızım sen desin

Yaaa minik kuzu icin deger teyzosu yapcaksın tabi... bende halayım ne manyakliklar yaptım bilsen

Sureyya nın kızı kım, Alya mı?
Cidden istanbullu gelindeki sureyyanin kizinimi konu aliyor... bende severek izledim istanbullu gelini ama kirmizi odadan uzak duruyorum bu aralar izlemeyeyim üzülmek istemiuorum aglak biriyim bende
Aslında Süreyya nın çizdiği portreden çok farklı bir karakteri var. Dizi son sezonda o yöne ilerlerken çok tepki alınca mutlu sonla bitirdiler. Hatta kızı annemden nefret ediyorum diyordu onu rüya diye çevirdiler.
Süreyya piskolojisi bozuk bir kadındı kocasına ve kızına hayatı zindan etmiş. KV yanlışla öldürmüş
Gülseren Buğdaycıoğlu nun Hayata Dön kitabından uyarlama İstanbul şu gelin

Yaaa minik kuzu icin deger teyzosu yapcaksın tabi... bende halayım ne manyakliklar yaptım bilsen
Çok keyifli dimi Bide sanki ilk kez teyze olacakmışım gibi hissediyorum oysa ki ablamın 2 adet danası var
C Calcifer sen miydin canım oyuncak ören? Onu da denemek istiyorum becerebilirim inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…