Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Yangınım şimdi cevap beklemeden when they se us diye mini diziye başladık. Sardı iyi gidiyor. Bende polisiye seviyorum bunları da ekledim listeye canımsın
Yavrum ben onu ızleyemedım biliyor musun uzulmekten. Hamilesin, ızleyemedıgın yerde bırak kendine yuklenme. Gercek hikaye oldugu ıcın insanı cıdden uzuyor o

Yavrum ben onu ızleyemedım biliyor musun uzulmekten. Hamilesin, ızleyemedıgın yerde bırak kendine yuklenme. Gercek hikaye oldugu ıcın insanı cıdden uzuyor o
Ayyyyy 2. Bölüme geldim pek öyle birşey yok sonlarda mı olacak acaba ay korktum şimdi bırakayım mı ya

Kadının tarzı benım gıbı gizem ve polısıye napsın?
Benimde tarzı bunlar değil ama zaman geçirmek için bire bir. Mesela after life var onu da izlemesin.
Dolma olayından sonra Muzkad korkuttu beni

Benimde tarzı bunlar değil ama zaman geçirmek için bire bir. Mesela after life var onu da izlemesin.
Dolma olayından sonra Muzkad korkuttu beni
After life de agladım ben. Ya ben kesin yaslandım be. Ölüp gıdıcem daha gencim derken. Yeni sezonunu bekliyorum hatta onun daha da aglamak ıcın.

Aynen komedi izleyince sıkılıyorum ama kırmızı oda izlemiştim çok ağladım onun kadar üzücü muhtemelen buda bakacağım dayanamadığım yerde bırakacağım
Kırmızı odayı bu hafta sona ala ala ızledım bende. Hepsını izlemeye cıdden ıcım elvermedı. Fragmana baktım gelen bolum de ıcler acısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…