- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #18.221
Keşke benim muzkadıma da bir çorap almayı düşünecek teyzeleri olsaydı
Hele bi cinsiyeti belli olsunKeşke benim muzkadıma da bir çorap almayı düşünecek teyzeleri olsaydıamannn yine duygusala bağlıyorum sorun değil bizde kendimiz yapar alırız ne olacak ki hem bizim de burada bir sürü düşünceli teyzelerimiz var ♥
Aaa ne güzel olur çok teşekkür ederimEvet bendim. Tarif istersen her türlü yardımcı olurum
Aynen süreyya karakteri cok sevilince senaryoyu degstrdiler sanrm kitaptaki gibi olsaydı hepimiz.süreyyaya saydıriyordukAslında Süreyya nın çizdiği portreden çok farklı bir karakteri var. Dizi son sezonda o yöne ilerlerken çok tepki alınca mutlu sonla bitirdiler. Hatta kızı annemden nefret ediyorum diyordu onu rüya diye çevirdiler.
Süreyya piskolojisi bozuk bir kadındı kocasına ve kızına hayatı zindan etmiş. KV yanlışla öldürmüş
Gülseren Buğdaycıoğlu nun Hayata Dön kitabından uyarlama İstanbul şu gelin
Halasıda mi yok minigimizinKeşke benim muzkadıma da bir çorap almayı düşünecek teyzeleri olsaydıamannn yine duygusala bağlıyorum sorun değil bizde kendimiz yapar alırız ne olacak ki hem bizim de burada bir sürü düşünceli teyzelerimiz var ♥
Keyifle ne istersen örerim canımKeşke benim muzkadıma da bir çorap almayı düşünecek teyzeleri olsaydıamannn yine duygusala bağlıyorum sorun değil bizde kendimiz yapar alırız ne olacak ki hem bizim de burada bir sürü düşünceli teyzelerimiz var ♥
Rica ederim ne demekAaa ne güzel olur çok teşekkür ederim
Cinsiyetini soyle once, sonra gor bakalımKeşke benim muzkadıma da bir çorap almayı düşünecek teyzeleri olsaydıamannn yine duygusala bağlıyorum sorun değil bizde kendimiz yapar alırız ne olacak ki hem bizim de burada bir sürü düşünceli teyzelerimiz var
Aynen öyle. Dizi ye yanlış başladılar zaten. Minnoş minnoş başlarsa çevirmez tabiAynen süreyya karakteri cok sevilince senaryoyu degstrdiler sanrm kitaptaki gibi olsaydı hepimiz.süreyyaya saydıriyorduk
Hele bi cinsiyeti belli olsun
Keyifle ne istersen örerim canım
Canlarım ya nasıl mutlu oldum işte bu ya çorap mı yok piyasada patik mi yok asıl önemli olan düşünce hepiniz harikasınız inşallah kendiniz gibi güzel insanlara denk gelirsinizCinsiyetini soyle once, sonra gor bakalım❤❤
Patik yelek ne istersen, yeter ki cinsiyetini bilelim. Calciferr bebek oruyor otesı var mıCanlarım ya nasıl mutlu oldum işte bu ya çorap mı yok piyasada patik mi yok asıl önemli olan düşünce hepiniz harikasınız inşallah kendiniz gibi güzel insanlara denk gelirsiniz
Yok teyzesi babamız tek çocuk. Benim de normalde var zaten kardeşlerim de öyle beni düşünecek mutlu etmeye çalışacak insanlar değilllerHalasıda mi yok minigimizin
Ben birşey diyeyim mi aslında ihtiyacı olan insanın tek şey bu. İyiki varsınız CanlarPatik yelek ne istersen, yeter ki cinsiyetini bilelim. Calciferr bebek oruyor otesı var mıyeter ki saglıkla dogsun bebegın, burda bı suru teyzesi var.
Aynen öyle. Ben o kadar çok hediye yaptım kiPatik yelek ne istersen, yeter ki cinsiyetini bilelim. Calciferr bebek oruyor otesı var mıyeter ki saglıkla dogsun bebegın, burda bı suru teyzesi var.
Ben malum butun cocukların teyzesiyım muzkadım, anneler gununde bana video gonderıyor ablamın cocukları arkadaslarımdan bir iki tane, kuzenlerimin var. Hepsi kutluyor anneler gunumu, tabii anneleri akil ediyor bunu orası ayrı
AdamAynen öyle. Ben o kadar çok hediye yaptım ki
Buradan 3 arkadaşa bile gönderdim
O yedirme giydirme işi çok sıkıntı veBen malum butun cocukların teyzesiyım muzkadım, anneler gununde bana video gonderıyor ablamın cocukları arkadaslarımdan bir iki tane, kuzenlerimin var. Hepsi kutluyor anneler gunumu, tabii anneleri akil ediyor bunu orası ayrıya da dogum gunumu hep, anne yarım dıye kutluyorlar.
Bende diyorum ki yaslandıgımda gelip ziyaret edeceksiniz benı ekmek almaya gideceksiniz banasenın evladınında seve seve teyzesi olurum, kimbılır ne guzel bır bebegın olucak. senıngıbı ay parcası suratlı bır kızın olsun isterim kendı adıma ❤
Allahım regencıgıme de nasip etsin İnsallah, sen ne yediriyorsun hemsıre dıye sohbet edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?