Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Çok keyifli dimi Bide sanki ilk kez teyze olacakmışım gibi hissediyorum oysa ki ablamın 2 adet danası var
C Calcifer sen miydin canım oyuncak ören? Onu da denemek istiyorum becerebilirim inşallah:)
Evet bendim. Tarif istersen her türlü yardımcı olurum

Çok keyifli dimi Bide sanki ilk kez teyze olacakmışım gibi hissediyorum oysa ki ablamın 2 adet danası var
C Calcifer sen miydin canım oyuncak ören? Onu da denemek istiyorum becerebilirim inşallah:)
Keşke benim muzkadıma da bir çorap almayı düşünecek teyzeleri olsaydı amannn yine duygusala bağlıyorum sorun değil bizde kendimiz yapar alırız ne olacak ki hem bizim de burada bir sürü düşünceli teyzelerimiz var

Hele bi cinsiyeti belli olsun

Aynen süreyya karakteri cok sevilince senaryoyu degstrdiler sanrm kitaptaki gibi olsaydı hepimiz.süreyyaya saydıriyorduk

Keyifle ne istersen örerim canım

Cinsiyetini soyle once, sonra gor bakalım

Canlarım ya nasıl mutlu oldum işte bu ya çorap mı yok piyasada patik mi yok asıl önemli olan düşünce hepiniz harikasınız inşallah kendiniz gibi güzel insanlara denk gelirsiniz
Patik yelek ne istersen, yeter ki cinsiyetini bilelim. Calciferr bebek oruyor otesı var mı yeter ki saglıkla dogsun bebegın, burda bı suru teyzesi var.

Patik yelek ne istersen, yeter ki cinsiyetini bilelim. Calciferr bebek oruyor otesı var mı yeter ki saglıkla dogsun bebegın, burda bı suru teyzesi var.
Ben birşey diyeyim mi aslında ihtiyacı olan insanın tek şey bu. İyiki varsınız Canlar hem benim muzkadım patik çorap ne yapsın oda anası gibi ümüğünün derdine düşer C Calcifer amigurumici çıktın demek

Aynen öyle. Ben o kadar çok hediye yaptım ki
Buradan 3 arkadaşa bile gönderdim

Ben 4 yıldır örüyorum

Ben malum butun cocukların teyzesiyım muzkadım, anneler gununde bana video gonderıyor ablamın cocukları arkadaslarımdan bir iki tane, kuzenlerimin var. Hepsi kutluyor anneler gunumu, tabii anneleri akil ediyor bunu orası ayrı ya da dogum gunumu hep, anne yarım dıye kutluyorlar.
Bende diyorum ki yaslandıgımda gelip ziyaret edeceksiniz benı ekmek almaya gideceksiniz bana senın evladınında seve seve teyzesi olurum, kimbılır ne guzel bır bebegın olucak. senıngıbı ay parcası suratlı bır kızın olsun isterim kendı adıma
Allahım regencıgıme de nasip etsin İnsallah, sen ne yediriyorsun hemsıre dıye sohbet edin

O yedirme giydirme işi çok sıkıntı ve çok derin mevzular.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…