- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #18.241
Iste ikisi birbirlerine tuyo verirler, senın oglan buyumus olur. Sende onları oh be benden gectı dıye izlersin ahshsjajajajaO yedirme giydirme işi çok sıkıntı veçok derin mevzular.
Bakıp bakıp güleceğimIste ikisi birbirlerine tuyo verirler, senın oglan buyumus olur. Sende onları oh be benden gectı dıye izlersin ahshsjajajaja
Resmen nispet..... AjsjsjajahahaBakıp bakıp güleceğim
Ay dur yine hatırladım o günleri kötü oldum
Ben anlatırsam muzkad ilkokula gelene kadar doğurmazResmen nispet..... Ajsjsjajahaha
Yaprak dokumundekı leyla bir bucuk sene dogurmadıydı, Muzkad a leyla derizBen anlatırsam muzkad ilkokula gelene kadar doğurmaz
Regen de nejlaYaprak dokumundekı leyla bir bucuk sene dogurmadıydı, Muzkad a leyla deriz
Nejla dogurmadan dızı bıttı onun bebesını goremedıkRegen de nejla
O zaman biz varız teyzeleri olarak saglıkla kucagna al senYok teyzesi babamız tek çocuk. Benim de normalde var zaten kardeşlerim de öyle beni düşünecek mutlu etmeye çalışacak insanlar değilller
Nejla dogurmadan dızı bıttı onun bebesını goremedık
Yok be dogurmadı o, ali sarperle bosandı hamıleydı ve istanbulda kaldı aılesı Trabzona dondu ahahahahahaha dızı bıttıBilemedim
Aminn kuzum insallahBen malum butun cocukların teyzesiyım muzkadım, anneler gununde bana video gonderıyor ablamın cocukları arkadaslarımdan bir iki tane, kuzenlerimin var. Hepsi kutluyor anneler gunumu, tabii anneleri akil ediyor bunu orası ayrıya da dogum gunumu hep, anne yarım dıye kutluyorlar.
Bende diyorum ki yaslandıgımda gelip ziyaret edeceksiniz benı ekmek almaya gideceksiniz banasenın evladınında seve seve teyzesi olurum, kimbılır ne guzel bır bebegın olucak. senıngıbı ay parcası suratlı bır kızın olsun isterim kendı adıma ❤
Allahım regencıgıme de nasip etsin İnsallah, sen ne yediriyorsun hemsıre dıye sohbet edin
Yani Regen doğurmayacak mıYok be dogurmadı o, ali sarperle bosandı hamıleydı ve istanbulda kaldı aılesı Trabzona dondu ahahahahahaha dızı bıttı
Hayır ya, nejla olmasın o bebegını gormedık dedım Allah korusun. Leyla Muzkad regene de bebek diledim nejla dıyınce sen onunkini gormedık dedımYani Regen doğurmayacak mı
Hayr hayr nejla demeyin o zaman benide görünNejla dogurmadan dızı bıttı onun bebesını goremedık
Kızlar Netflix dizi önerisi ama böyle baymasın ağzım açık izleyeyim ilk bölümden itibarenbenneyanginlargordum C Calcifer @elektra @Brokolis @elektra @worship Regen_ astrojurnal @Cledyana
O zaman fikret olsunHayır ya, nejla olmasın o bebegını gormedık dedım Allah korusun. Leyla Muzkad regene de bebek diledim nejla dıyınce sen onunkini gormedık dedım
Hayır ya, nejla olmasın o bebegını gormedık dedım Allah korusun. Leyla Muzkad regene de bebek diledim nejla dıyınce sen onunkini gormedık dedım
Dedim onu ben geç kaldın baby. Sen nasıl oldun. Toparladun mı?working moms :)
O olur umut u dogurdu shsjsjajajaO zaman fikret olsun
Benım bir yaprak dokumu fanı olmam ahsjshahahajah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?