Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Sen mükemmel bir insansın senin anneliğinin yarısını bile becerebilirsem ne mutlu bana. O kadar hissediliyor ki burdan bile içime verdin o sıcaklığı. Benim muzkadım da allahtan bir mani çıkmazda sağlıkla doğarsa yeğenin say evladın say hiç fark etmez. Ay bana benzemesin yangınım koca ağızlı olur baş edemem mülayim olsun babası gibi ve birşey daha eşim ve sizden başka kimse bilmiyor daha oda kız dedi senin gibi ben erkek diyorum bakalım kimin dediği çıkacak
Ve regen allah biliyor ya dualarımı hep sessiz ederim ben bizim Kızlara da ediyorum allah gönüllerine göre versin diye. Her aklıma geldiğinde sana da dua ediyorum ve ben aşırı hissediyorum yolda bana eşlik edeceksin ama acele et valla yalnız çekilmiyor

Kötünun icindeki iyiligi görenlerdenim diyosun... o kadar izlemedim ilk sene bakabldm sadece
Kotunun ıcındekı ıyılıgı gormek benım ne haddime. kızlarından bırı kardesinin sevgilisini elinden alıp evlendı. Tecavuz sonucu hamıle kaldı bu evlenen, alırıza arkasında durmak yerine Tecavuzcusu ile evlendirdi kızını.. Sonra elinden alınan dıger kız kardes bu ikisi evliyken, adamla kactı. Kardesinin kocasıyla yani.
Fikret ın nısanlısının adı yolsuzluga karıstı dıye Fikret e nisanın bozdurdu alırıza, ama oglu calıstıgı bankayı dolandırdı hapse girdi onun arkasında durdu ve istedi ki Ferhunde de arkasında dursun hep ziyaretlerine gıtsın. Ama Fikret? O onemlı degıl. Onemlı olan agızlarının tadı bozulmasındı. Sonra sevket kumarhane baskınında goz altına alındı ama alırıza kahveci melek gibi adamı kahveci dıye hor gordu. Ferhunde karsı cikmasina ragmen sevket kumara devam etti ama alırıza ya sorarsan Ferhunde para harcasın diye sevkete kumara oynattı. Oysa sevket kumar oynarken delı gıbı Ferhunde kapının onunde durup gitme diye babasına soylemek le cok tehdit etti sevketı. Suclu hep Ferhunde. Ama kızları ve oglu kurban. Kendısı de asırı gururlu ve duzgun. Kalan herkes kotu ve leş. Once leylatı affetti sonra nejlayı sonra sevketı, ondan habersiz tanımadıgı adamla evlenen Fikret ı affetti ama ferhundeyi asla sevmedi. Bosanık bir kadındı Ferhunde ve sevket gıbı harika bir kaymakam cocuguna layık degıldı. Ferhunde ın kocası mıthatla bile aynı evde yasadılar ama bir kere Ferhundeye kızım diye hitap etmedıler. Tahsin Fikret ı aldatınca hepsı ailece tahsıne dusman oldular ama sedef sevketın pesınde dolanırken gormezden gelıp Ferhundenın kıskanmasını anlamadılar, hak vermediler. Cezaevi ziyaretinde fare sedef uzaktan bunların gitmesini beklerken bu ne ayak demek yerine ziyareti kısa kesip Fikret ve alırıza sedefee zaman bıraktılar sevketı gorsun diye. Sonra Ferhunde geldı gordu bunları elele ve gıdıp bebegını aldırdı. Fikret Ferhundeye hep çöp muamelesi yaptı ama evden kocasına kucucuk bavulu ile giderken,kapıya anası da dahil hıc kimse gecırmeye cıkmazken Ferhunde gitti kapıya aglayarak Fikret ı yolcu etti.
Fikret kaynana ile yasıyor diye ailece kahroldular ama Ferhunde yeni gelinken koloni halinde bunlarla yasarken bırgun evden gıdıp kocası ile ferhundeyi tek basına bırakmadılar. Neden? Cunku Ferhunde duldu ve kaymakam ailesi onu aldıgına sukretsındı ama Fikret oyle mı, bekardı Fikret. Oyuzden kocasıyla tek kalmayı hakedıyordu. Ferhunde ve sevket bırkez tatile gitmediler ama Ferhunde gozlerınde hep paraciydı.
Sonra ne oldu alırıza felc oldu ve ev ahalisi ona bk muamelesi yaptı. Fikret babacım dedıgı babasını evıne sıgdıramadı ki tek yasıyordu. Nejla desen Gorgusuz kopek kocasının kirkı cıkmadan ali sarperı bulmustu. Leyla oguzla Ceyda ıle evliyken ondan hamıle sekilde keyfine bakıyordu.
Ferhunde ne yaptı? Bk muamelesı yapılan alırıza ya yardım etti. Sevketın Sucsuz yere hapse atıldığını ispatlamak ıcın cabaladı.ben olsam buldular belalarını der umursamazdım.
Zamanında ailece bk muamelesi yapmislar banane sevket Sucsuzmuş alırızaya eziyet ediliyormus banane yanı.
Ferhunde kucukken uvey babasının tacizine ugramıs annesı hapse gırmıs kendısı yurtta buyumus bır kız cocugu. O kadar bırıne ihtiyacı var ki ilk kocası ile hıc uygun olmadıkları halde onla evlenmıs. Tek sucu Ferhundenın, o kocasını sevketle aldatmaktı. Onun dısında bıraz ınsan yerine koysaydılar ferhundeyı dogurur Cocugunu bakardı hayatına. Aıle olmak istiyordu cunku.

Son düzenleme:
Dert sahibi oldum be yangınım Harika ya kadın resmen yaprak dökümü fanı ben hiç izlemedim sırf senin için bir gün başlarım diye korkuyorum

Dert sahibi oldum be yangınım Harika ya kadın resmen yaprak dökümü fanı ben hiç izlemedim sırf senin için bir gün başlarım diye korkuyorum
Kotunun ıcındekı iyi dıyınce Ferhunde neden kotu kı sorusu uyanıyor bende muzkadım. yaptıgı en buyuk kotuluk kocasını aldatmaktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…