- 6 Mayıs 2020
- 2.836
- 14.716
- 158
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #18.501
Kim?Fake diyolar dogru mu
Mune hanımdan ogrenecegız artık onu, sahsi fikrim yok.Fake diyolar dogru mu
Görümce de olmayacağım elti deGörümceleri sevin bende görümceyim o baslklara uzuluyorum
Ahahaha istisnasın diyosunGörümce de olmayacağım elti deRegencim sen istisnasın ama kaidesi bozamıyorsun
8 EltiAhahaha istisnasın diyosun
Lexaya 4 görümce nasip olsun
Olabilir bak 3 kaynana olsun madem aşiret8 EltiAşirete gelin gitmesi lazım ama neyse
Su bosanip tekrar evlenelimli konu
He ok. Kocasının imam olduğunu öğrendikten sonra ilgi alanımdan çıktı takip etmedim. 500 mesaj olmuş üzerine birde konular açmışSu bosanip tekrar evlenelimli konu
Aaa ben kocasının İmam olduğu kısmı kaçırmışımHe ok. Kocasının imam olduğunu öğrendikten sonra ilgi alanımdan çıktı takip etmedim. 500 mesaj olmuş üzerine birde konular açmışÖnemsiz...
Ahahah aynenHe ok. Kocasının imam olduğunu öğrendikten sonra ilgi alanımdan çıktı takip etmedim. 500 mesaj olmuş üzerine birde konular açmışÖnemsiz...
Az durdunNeyse canlar bi bakmıştım size ben kaçar... İyi geceler herkese
Yok aşkım 5 vakit namaz kılıyordu ya o bağlamda şey etmiştim ama imam nikahı espirin iyidiAaa ben kocasının İmam olduğu kısmı kaçırmışımAhahahah bahsettiği imam nikahına yeni
bir boyut geldi bak şimdi
Yok aşkım 5 vakit namaz kılıyordu ya o bağlamda şey etmiştim. Ama imam nikahı espirin iyidihakkını teslimde ettiğime göre gidebilirim
Ee sizler gibi bekar değilim malum koca beni beklerAz durdun
Ben de görümceyim kendimi seviyorum o sayılır mıGörümceleri sevin bende görümceyim o baslklara uzuluyorum
Sayılır tabiBen de görümceyim kendimi seviyorum o sayılır mı
Kahrolsun eltiler dermişim gaza geldimSayılır tabiyaşasın görümceler
Bak bu olabilir ahahhahshKahrolsun eltiler dermişim gaza geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?