- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #18.761
Bak yine cinelerim tepeme çıktıAynen bizden gectii artık Calciii tüm olaylara şoyle bakıyorum
Böyle cok güzeliz
Katip adliye çalışanı olduğu için mesleki ağırlığı var benceBak katibi kimse tanımıyor o yüzden de banlanmıyor
Benimki de ateş cini ama kimseyi yakmıyorumKatip adliye çalışanı olduğu için mesleki ağırlığı var bence
Kavga edersek dava falan açar diye bulaşmayabilirler.
Bende adımı özel kalem müdürü yapcam
Kafa rahat
E yoh artık. Sanki hakim savcıyız. Küçük bi memuruz len.Katip adliye çalışanı olduğu için mesleki ağırlığı var bence
Kavga edersek dava falan açar diye bulaşmayabilirler.
Bende adımı özel kalem müdürü yapcam
Kafa rahat
Wow üç harfli hiç böyle düşünmemiştimBenimki de ateş cini ama kimseyi yakmıyorum
Ben anlamam katip yazıyor mu orda yaziyorE yoh artık. Sanki hakim savcıyız. Küçük bi memuruz len.
Yazmaz olaydı, pişman oldum zaten.Ben anlamam katip yazıyor mu orda yaziyor
Ben denk geliyorum bazen ona yorumlarımızı beğeniyoruz birbirimizin geneldeBak katibi kimse tanımıyor o yüzden de banlanmıyor
Yok ki.Ben denk geliyorum bazen ona yorumlarımızı beğeniyoruz birbirimizin geneldeohh ne güzel yaa sırrın nedir Katibin Ruhu
Yes babyWow üç harfli hiç böyle düşünmemiştim
Seni çıldırtmak mı istiyorum ben senin sırrın yok kiiiiYok ki.
Akıllı kadın işte:) Ben de deli gibi uykularımı falan kaçırıyorumİyiyim bende. Valla gereksiz duyar kasanlara, öyle ciddiye alanlara cevap vermiyorum. Çünkü gereksiz insanlar yüzünden banlanamam. Zaten banlanınca 1 hafta kesin gidiyorum
Ama kolay olmadı. Çok sinirlendim çok ban yedim. Sonra da amaann dedim. Beğenmedim bile atmıyorum.bazı takipçilerim var beni bulup beğenmedim atarlar sağolsunlarAkıllı kadın işte:) Ben de deli gibi uykularımı falan kaçırıyorum
IyyyyBenimki de ateş cini ama kimseyi yakmıyorum
Ahahahhahahha aynen hatta yönetim nickini degistirecekmis artık katipkarisi olarak ünlendi
Oooo kimler gelmis hosgeldin lexa hoca
Hoşbulduk mümin kardeşim... Nasılsın, iyi misin? Ne var ne yokOooo kimler gelmis hosgeldin lexa hoca
3-5 daha banlanayım bu kıvama gelirim herhaldeAma kolay olmadı. Çok sinirlendim çok ban yedim. Sonra da amaann dedim. Beğenmedim bile atmıyorum.bazı takipçilerim var beni bulup beğenmedim atarlar sağolsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?