- 30 Ocak 2019
- 6.317
- 29.140
- 228
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #19.381
Maalesef pek anlamıyorum tek yaptığım günlük yorumları okumakKoc burcuyum, burçlardan anlar mısın stevya
Anlarsan anlatır mısın
Ben değilim ama olsun ben de sarılıcam. Bi yerde bi sarılma varsa ben asla eksik kalamam. Koala olmak bunu gerektirir.Ben de ikizler
Gel sarilalim
Ben ikizler eşim boğa. Soruları alayımAnlayan varsa bir adet ikizler kadini boga erkegi uyumu lütfeeeen.
Yukselenler ben ikizler, sevgilim akrep.
Ben değilim ama olsun ben de sarılıcam. Bi yerde bi sarılma varsa ben asla eksik kalamam. Koala olmak bunu gerektirir.
Sperm sjsksksksksHamile kadinlari cok severim gel yamacima
Beybi istiyorum ben de. Ama bilin bakalim ne eksikkkk
Bankalar var bunun içinSperm sjsksksksks
Ben ikizler eşim boğa. Soruları alayım
Sperm sjsksksksks
Biraz zorlanacağım tahmin ederkenHamile kadinlari cok severim gel yamacima
Beybi istiyorum ben de. Ama bilin bakalim ne eksikkkk
Ben sperme okeyım sjsjsjs cocuk olsun yeter banaYok ya adam istiyorum
Sperm kolay da babasiz 2 cocuk buyutemem.
Çok zor çok zor hemde. Adam oturan boğa. Fikirleri sabit. Tamam dediğimi yapıyor ama üfleye püfleye. Ben enerjik yerinde duramazken o daha sakin oturaklı. Bir yerden sonra yoruyor lanet gelsin diyor insanHahhahaha cok guzel denk geldi.
Boga erkegi icin cok sabit fikirli diyorlar
Benimde 2 dakikada bir fikrim degisiyor.
Ne diyorsun bu konuya?
Ben cok ayaklari yere basmayan bi model. Adam da sanki tammmm tersim gibi.
Gel gör ki ben bu adama yürüdüm
Ne zaman evlendiniz. Düğün yapacak mısınızBiraz zorlanacağım tahmin ederken
15 Şubat'ta. Düğün yapacak mıyız bilmiyoruz ya bebe doğduktan sonra nasıl olur kiNe zaman evlendiniz. Düğün yapacak mısınız
Sende tam unutmusken yuzumuze vurmayı kes muzminlıgımızı sjsjsjssjsjsjsjsyahu boşaltın başlığışöyle mesajlara bakıyorum da yalnız olan yangınla beniz burda sadece biz gidelim ya da
Çok zor çok zor hemde. Adam oturan boğa. Fikirleri sabit. Tamam dediğimi yapıyor ama üfleye püfleye. Ben enerjik yerinde duramazken o daha sakin oturaklı. Bir yerden sonra yoruyor lanet gelsin diyor insan
yahu boşaltın başlığışöyle mesajlara bakıyorum da yalnız olan yangınla beniz burda sadece biz gidelim ya da
Aaa 6 günde evlilik hızına hayran kaldım15 Şubat'ta. Düğün yapacak mıyız bilmiyoruz ya bebe doğduktan sonra nasıl olur ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?