- 11 Haziran 2018
- 17.081
- 96.703
- 598
- 31
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #19.401
Özel değilse eşinizi kaybedeli ne kadar oldu acaba ?Sevgilim var da ben koca istiyorum.
Disardan okuyan diyecek ki mor kudurmuş
Özel değilse eşinizi kaybedeli ne kadar oldu acaba ?
Pandemiden dolayı bu şekilde düğün yapacak çok kişi var, bence içinde kalacaksa hiç düşünme :)15 Şubat'ta. Düğün yapacak mıyız bilmiyoruz ya bebe doğduktan sonra nasıl olur ki
Öncesinde 4 yıl var. Bebeği öğrendikten 2,5 hafta sonra apar topar... Ne yalan söyleyeyim ben ne halt ettim diyerek evlendim. Taktik alınacak en son kişiyim.Aaa 6 günde evlilik hızına hayran kaldımbence herkes taktiği senden alsın aggsgsgs
Ben 35 eşim 33 yaşındaAyyy allah yardimcimiz olsun
Yaslar kac, sakincasi yoksa tabii?
Bizim biraz da yas farki var aramizda
Benim modelde söyle bisey var, sen ugrasma, sen kendini yorma, sen cabalama, sen bunlari dusunme... ben yaparim ben dusunurum ben ben bentamam sensinnn
Bilmiyorum ki içimde kalır mıPandemiden dolayı bu şekilde düğün yapacak çok kişi var, bence içinde kalacaksa hiç düşünme :)
Ben 35 eşim 33 yaşında
yahu boşaltın başlığışöyle mesajlara bakıyorum da yalnız olan yangınla beniz burda sadece biz gidelim ya da
Tanrı yardımcın olsun gardaşSenin adamin genc bir debenim durum vahim
Bilmiyorum ki içimde kalır mı
Tanrı yardımcın olsun gardaş
Parti gibi bir şey olabilir ama belki çocuğu babaannesine bırakıpBen yapmadim icimde kalmadi
Bi daha evlensem bi daha yapmam.
Bu arada biz buranın eskileriyiz sen hayırdır gardaş kimi nerden gönderiyorsunyahu boşaltın başlığışöyle mesajlara bakıyorum da yalnız olan yangınla beniz burda sadece biz gidelim ya da
Sakin portakal. Nefes aaal nefes ver. Nefes al nefes ver. Hadi canım karnına al.Yol yakinken kacsam mi yahuuu
Öyle bi dedin ki
Benim içimde kalmazdı bence sende de öyle bir heves yok gibi. Dış çekimi kesin yapardım ama o ayrıBilmiyorum ki içimde kalır mı
Hepsi aynı olmaz tabi ki yükselen bur da önemli benimkinin yükselen burcu teraziYol yakinken kacsam mi yahuuu
Öyle bi dedin ki
Düğün yerine kampa gitsek daha makbule geçer gibiBenim içimde kalmazdı bence sende de öyle bir heves yok gibi. Dış çekimi kesin yapardım ama o ayrı
hahaha pardon krize girdim de yazdım.Bu arada biz buranın eskileriyiz sen hayırdır gardaş kimi nerden gönderiyorsun
NolduuKızlar size bısı sorucam bıraz sinirleğğğm bozuldu da fikir verin bana....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?