- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.036
- 598
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #19.421
Sakin portakal. Nefes aaal nefes ver. Nefes al nefes ver. Hadi canım karnına al.
Kızlar size bısı sorucam bıraz sinirleğğğm bozuldu da fikir verin bana....
Hepsi aynı olmaz tabi ki yükselen bur da önemli benimkinin yükselen burcu terazi
hahaha pardon krize girdim de yazdım.
Hee o biraz şey olabilirYa bak calci neler diyor
benim elimdeki model onunkinden 10 yas buyuk
Ben calciden 5 yas kucuk
ruhumu emmesin adam...
Sooorr
Akrepten yürüyebilirsin. 30dan sonra burçlarda baskın olan yükselen burç oluyor.Akrep yukseleni...
Ben full ikizler
Akrepten yürüyebilirsin. 30dan sonra burçlarda baskın olan yükselen burç oluyor.
Ben de çok bozulurdum. Hatta ben sevgiliyi bulup beni unuttuktan sonra sevgiliyle ayrılınca beni hatırlasa kaldığım yerden devam edemeyebilirdim de.Bır arkadasım var detay verip vaktinizi calmak istemiyorum 20 senelik arkadasım dostum hatta bana gore.
Liseden beri arkadasız yanı.
Neyse bosandı arkadasım bir de kızı var Kucuk, zorluk yasadı o donem. Hep yanında oldum her konuda, her anlamda.
Sonra ise falan basladı, genc bır sevgili buldu yakısıklı bir cocuk.
Ve benı arayıp sormayı kesti, sonra bende kendimi geri cektim.. Uc sene falan konusmadık. Ne zaman ki cocukla ayrıldı yeniden bir bahane ile biz gorusme ye basladık. Kendısını sevdıgım ıcın de kaldığımız yerden devam ettik Onun haksızlık ettıgını dusunsem de kinim olmadı hıc.
Simdı gecenlerde ben bunu aradım, spordan cıktım(evınde yapıyor youtube bakıp) dus alıp doneyım mı sana dedı, ok dedım. Donmedi.Bende asla yazıp aramadım Ustunden uc gun gectı benı aradı, senı de arayamadım falan dedi No problem dedım. Unuttu sanmıstır diyordum ki ben asla unutmam gayette hatırlıyormus. Ha bu arada evde, calısmıyor.
Neyse bugun de ben arayım dedım, kızı rahatsızdı onu sorayım dedim aradım acmadı.gun ortalarında bazen uyur uyuyor gene heralde dedım kapadım.
Ondk sonra story atmıştım ınstaya, onu gordu.
O an aradım duymadı ok, e elinde telf gormedı de mı?
Belkı buna mı takıyosun diyeceksiniz ama deger verdıgım insanların bu tip davranışlarına malesef takıyorum cunku ben soz verirsem tutarım. Onca yogun olurdum ne zaman arasa acar bı de saatlerce dinlerim ısım var kapa demem. Mutsuz ya o. O an Herseyden onemlı olur benım ıcın.
Su saatten sonra ben degısmem.
Boyle geldım boyle de gıderım.
Siz olsanız bu durumu es gecer mıydınız yoksa hosunuza gitmez mıydı sizinde? Kesinlik aramam sormam onu da dıyım, ara sor diyeceksenız.
Eskıden yapardım bu arama sorma Isını, artık o kadar yoruldum ki ıcım ıcımı de yese bunu neden dedın /yaptın muhbbetıne girmiyorum kimse ile. Hatasını kabul eden henuz gormedım cunku.
Simdı sızı dinliyorum
resmen bile isteye yazmıyor. kesin yeni sevgili buldu. yine değişti.Bır arkadasım var detay verip vaktinizi calmak istemiyorum 20 senelik arkadasım dostum hatta bana gore.
Liseden beri arkadasız yanı.
Neyse bosandı arkadasım bir de kızı var Kucuk, zorluk yasadı o donem. Hep yanında oldum her konuda, her anlamda.
Sonra ise falan basladı, genc bır sevgili buldu yakısıklı bir cocuk.
Ve benı arayıp sormayı kesti, sonra bende kendimi geri cektim.. Uc sene falan konusmadık. Ne zaman ki cocukla ayrıldı yeniden bir bahane ile biz gorusme ye basladık. Kendısını sevdıgım ıcın de kaldığımız yerden devam ettik Onun haksızlık ettıgını dusunsem de kinim olmadı hıc.
Simdı gecenlerde ben bunu aradım, spordan cıktım(evınde yapıyor youtube bakıp) dus alıp doneyım mı sana dedı, ok dedım. Donmedi.Bende asla yazıp aramadım Ustunden uc gun gectı benı aradı, senı de arayamadım falan dedi No problem dedım. Unuttu sanmıstır diyordum ki ben asla unutmam gayette hatırlıyormus. Ha bu arada evde, calısmıyor.
Neyse bugun de ben arayım dedım, kızı rahatsızdı onu sorayım dedim aradım acmadı.gun ortalarında bazen uyur uyuyor gene heralde dedım kapadım.
Ondk sonra story atmıştım ınstaya, onu gordu.
O an aradım duymadı ok, e elinde telf gormedı de mı?
Belkı buna mı takıyosun diyeceksiniz ama deger verdıgım insanların bu tip davranışlarına malesef takıyorum cunku ben soz verirsem tutarım. Onca yogun olurdum ne zaman arasa acar bı de saatlerce dinlerim ısım var kapa demem. Mutsuz ya o. O an Herseyden onemlı olur benım ıcın.
Su saatten sonra ben degısmem.
Boyle geldım boyle de gıderım.
Siz olsanız bu durumu es gecer mıydınız yoksa hosunuza gitmez mıydı sizinde? Kesinlik aramam sormam onu da dıyım, ara sor diyeceksenız.
Eskıden yapardım bu arama sorma Isını, artık o kadar yoruldum ki ıcım ıcımı de yese bunu neden dedın /yaptın muhbbetıne girmiyorum kimse ile. Hatasını kabul eden henuz gormedım cunku.
Simdı sızı dinliyorum
Sevgiliyle ayrıldıktan sonra beni hatırlamadı, Aılesınden bırı öldü ben aradım onu, bahane o oldu barısmamıza.Ben de çok bozulurdum. Hatta ben sevgiliyi bulup beni unuttuktan sonra sevgiliyle ayrılınca beni hatırlasa kaldığım yerden devam edemeyebilirdim de.
Koca gun evde otururken yeni bırını bulamaz bulmadı da, ısyerı falan kapalı hep evde. Hayır keske bulsa bulsun da ama, su yaptıgı benım hıc hosuma gitmiyor ya.resmen bile isteye yazmıyor. kesin yeni sevgili buldu. yine değişti.
Hayır sen salak değilsin o biraz omurgasızSevgiliyle ayrıldıktan sonra beni hatırlamadı, Aılesınden bırı öldü ben aradım onu, bahane o oldu barısmamıza.
Mevzuya bı de boynuma sarılıp senı cok ozledım gırınce bende su koyverdım cunku salak olmak bunu gerektirir knakcım
Boyle seylere takmayı sevmiyorum ama bariz de takıyorum knack ya.Hayır sen salak değilsin o biraz omurgasız
Ne çabuk yaw. Bu kadar kolay nasıl bağlanabiliyorsun insanlara hajajajajaj alemsinBu grupla pijama partisi yapmak isterdim
Ben de çok takarım ya. Niye böyle davrandı? Ben mi yanlış bir şey yaptım? Salak mıyım ben?Boyle seylere takmayı sevmiyorum ama bariz de takıyorum knack ya.
süper olurduuuuBu grupla pijama partisi yapmak isterdim
Hazır pijamalarımda ustumdeyken ajajjasüper olurduuuu
Aslında reelde inanılmaz soğuk bir insanım. Hiç de kolay bağlanamam. Ama buranın anonimliği sanırım daha kolay bağ kurmamı sağlıyor.Ne çabuk yaw. Bu kadar kolay nasıl bağlanabiliyorsun insanlara hajajajajaj alemsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?