Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Haketmeyen birine o kadar fazla anlayış göstermişsin ki çoktan silmen gerekirdi. O üç yıl mevzusuna hiç değinmiyorum bile Bence fazlasıyla haklısın. Ben de olsam hiç neden yaptın muhabbetine girmezdim çünkü tam bir yüzsüz. Hiç canını sıkma, araya olabildiğince mesafe koy. Bazen kaç yıllık arkadaşım diyerek kıyamıyoruz ama bu çok yanlış

Ay allahım tiplere bak ya.
Ne bıleyım portakal ya. Sankı basım solisti gel desem gelir gıbı geliyor, ben gıderım cunku. Mutluyum gel dese de giderim. Haliyle o da gelir o da yapar sanıyorum. Sanıyorum cunku boyle bır talebim olmadı ona. Yasamadım geldı vs diyemem.
Hadi o an duymadın, e eline almıssın telı iste.
Aramasam bu kez de kızım hasta dedım, aramadı diyecekti.
Ne bıleyım ya of.

Ben aramazdım o 3 5 kez arayana kadar.

Yuh ya. Tiksiniyorum böylelerinden. Çünkü sizin kocalarınız bulunmaz Hint kumaşı, dünyanın 8.harikası da böyle bir acı yaşarken ilk aklıma kocanızı ayartmak gelecek.

yaaa özgüven yakıyor buraları ben bu kadına hayran oldum erkek olsaydım yüzünü görmeden aşık olurdum

O kadar haklısın kı, senelere kıyamama durumu kesinlikle var.
Yine o senelerin hatrına kotu gunde yanında oldum. Aradım. Uc yıl boyunca alısmıstım da yokluğuna aslında. Ölmedim o yok diye. Baska arkadaslarım var sukur. Hıc kimse yoksa burası var.

Inan burası ıcın yazdıklarımda samimiyim, ben ne zaman buraya girip sohbet etsem kafam pırıl pırıl oluyor. Rahatlıyorum. Reelde kahve ıctıgımde bu rahatlama olmuyor bende. Kı hıcbırınızı yuzyuze tanımıyorum.

Bı de karsı taraf yerine bahane bulma durumumuz var, uyuyor kesin. Kesin misafir var. Oyle demek istemedi aslında, gıbı.
Ne gerek varsa buna.

Telı eline aldı ve aramadı ıste Bukadar basıt aslında.

Bana ihtiyacı oldugunda hattı kapalı olsa dahi gıdıp komsunun telinden arayan insandan bahsediyoruz, ıstedıgınde son derece musait oluyor yani.
Ust uste yakın zamanda boyle olunca, bende taktim

yaaa özgüven yakıyor buraları ben bu kadına hayran oldum erkek olsaydım yüzünü görmeden aşık olurdum

Ay özgüven olsa ne olacak kendimden 13 hatta nerdeyse 14 yas buyuk antepli bir adama düstüm sonuc olarak

Sana da kibriti cakip kactim galiba hahahaha

Ben de senelere kıyamayıp çocukluk arkadaşımı yaptıklarına rağmen hayatımdan çıkaramıyordum ama çıkardım rahatladım. Hafifledim resmen. Sadece aşk acısı çektiğinde aklına gelirdim. Gerçek dostluk böyle bir şey değil ki. Artık ciddi manada canımı sıkan kim olursa tamamen irtibatı kesiyorum. Böylesi daha güzel

Açmamazlık yapmam. Açarım ama sıra onda o arasın derse aramam. Yani 2. Ve 3. Aramayı da yapmalı hesap etmeden.
Anladım Mervem. Kızını sormak icin aradım aramasam kızım hasta dedım aramadı gulmek ıcın arar ama demesin diye.
Simdı ben artık aramam, o ararsa acarım. Neden geri donmedın dıye sormam, sen sorar mısın? Ya da neden aramıyosun derse, aradım en son acmadın derım.. Dıyım mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…