- 30 Ocak 2019
- 6.317
- 29.140
- 228
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #19.441
Bır arkadasım var detay verip vaktinizi calmak istemiyorum 20 senelik arkadasım dostum hatta bana gore.
Liseden beri arkadasız yanı.
Neyse bosandı arkadasım bir de kızı var Kucuk, zorluk yasadı o donem. Hep yanında oldum her konuda, her anlamda.
Sonra ise falan basladı, genc bır sevgili buldu yakısıklı bir cocuk.
Ve benı arayıp sormayı kesti, sonra bende kendimi geri cektim.. Uc sene falan konusmadık. Ne zaman ki cocukla ayrıldı yeniden bir bahane ile biz gorusme ye basladık. Kendısını sevdıgım ıcın de kaldığımız yerden devam ettik Ona haksızlık ettıgını dusunsem de kinim olmadı hıc.
Simdı gecenlerde ben bunu aradım, spordan cıktım(evınde yapıyor youtube bakıp) dus alıp doneyım mı sana dedı, ok dedım. Donmedi.Bende asla yazıp aramadım Ustunden uc gun gectı benı aradı, senı de arayamadım falan dedi No problem dedım. Unuttu sanmıstır gayette hatırlıyormus. Ha bu arada evde, calısmıyor.
Neyse bugun de ben arayım dedım, kızı rahatsızdı onu sorayım dedim aradım acmadı.gun ortalarında bazen uyur uyuyor gene heralde dedım kapadım.
Ondk sonra story atmıştım ınstaya, onu gordu.
O an aradım duymadı ok, e elinde telf gormedı de mı?
Belkı buna mı takıyosun diyeceksiniz ama deger verdıgım insanların bu tip davranışlarına malesef takıyorum cunku ben soz verirsem tutarım. Onca yogun olurdum ne zaman arasa acar bı de saatlerce dinlerim ısım var kapa demem. Mutsuz ya o. O an Hersey den onemlı olur benım ıcın.
Su saatten sonra ben degısmem.
Boyle geldım boyle de gıderım.
Siz olsanız bu durumu es gecer mıydınız yoksa hosunuza gitmez mıydı sizinde? Kesinlik aramam sormam onu da dıyım, ara sor diyeceksenız.
Eskıden yapardım bu arama sorma Isını, artık o kadar yoruldum ki ıcım ıcımı de yese bunu neden dedın /yaptın muhbbetıne girmiyorum kimse ile. Hatasını kabul eden henuz gormedım cunku.
Simdı sızı dinliyorum
Ay allahım tiplere bak ya.benneyanginlargordum bu model hep var hayatimizda. Gecen baska topikte de konustuk ayni seyi
Gercek dost degil bu. Bosver.
Bende daha üst boyut var
Esimi kaybedince kadin arkadaslarim mesafe koydu. Esleri icin beni tehlike unsuru görmüsler.
Dedim afedersiniz bi daha dünyaya gelirsem afet gibi olmiycam dedim sildim hepsini.
Ben aramazdım o 3 5 kez arayana kadar.Bır arkadasım var detay verip vaktinizi calmak istemiyorum 20 senelik arkadasım dostum hatta bana gore.
Liseden beri arkadasız yanı.
Neyse bosandı arkadasım bir de kızı var Kucuk, zorluk yasadı o donem. Hep yanında oldum her konuda, her anlamda.
Sonra ise falan basladı, genc bır sevgili buldu yakısıklı bir cocuk.
Ve benı arayıp sormayı kesti, sonra bende kendimi geri cektim.. Uc sene falan konusmadık. Ne zaman ki cocukla ayrıldı yeniden bir bahane ile biz gorusme ye basladık. Kendısını sevdıgım ıcın de kaldığımız yerden devam ettik Onun haksızlık ettıgını dusunsem de kinim olmadı hıc.
Simdı gecenlerde ben bunu aradım, spordan cıktım(evınde yapıyor youtube bakıp) dus alıp doneyım mı sana dedı, ok dedım. Donmedi.Bende asla yazıp aramadım Ustunden uc gun gectı benı aradı, senı de arayamadım falan dedi No problem dedım. Unuttu sanmıstır diyordum ki ben asla unutmam gayette hatırlıyormus. Ha bu arada evde, calısmıyor.
Neyse bugun de ben arayım dedım, kızı rahatsızdı onu sorayım dedim aradım acmadı.gun ortalarında bazen uyur uyuyor gene heralde dedım kapadım.
Ondk sonra story atmıştım ınstaya, onu gordu.
O an aradım duymadı ok, e elinde telf gormedı de mı?
Belkı buna mı takıyosun diyeceksiniz ama deger verdıgım insanların bu tip davranışlarına malesef takıyorum cunku ben soz verirsem tutarım. Onca yogun olurdum ne zaman arasa acar bı de saatlerce dinlerim ısım var kapa demem. Mutsuz ya o. O an Herseyden onemlı olur benım ıcın.
Su saatten sonra ben degısmem.
Boyle geldım boyle de gıderım.
Siz olsanız bu durumu es gecer mıydınız yoksa hosunuza gitmez mıydı sizinde? Kesinlik aramam sormam onu da dıyım, ara sor diyeceksenız.
Eskıden yapardım bu arama sorma Isını, artık o kadar yoruldum ki ıcım ıcımı de yese bunu neden dedın /yaptın muhbbetıne girmiyorum kimse ile. Hatasını kabul eden henuz gormedım cunku.
Simdı sızı dinliyorum
Yuh ya. Tiksiniyorum böylelerinden. Çünkü sizin kocalarınız bulunmaz Hint kumaşı, dünyanın 8.harikası da böyle bir acı yaşarken ilk aklıma kocanızı ayartmak gelecek.benneyanginlargordum bu model hep var hayatimizda. Gecen baska topikte de konustuk ayni seyi
Bende daha üst boyut var
Esimi kaybedince kadin arkadaslarim mesafe koydu. Esleri icin beni tehlike unsuru görmüsler.
Dedim afedersiniz bi daha dünyaya gelirsem afet gibi olmiycam dedim sildim hepsini.
yaaa özgüven yakıyor buraları ben bu kadına hayran oldum erkek olsaydım yüzünü görmeden aşık olurdumbenneyanginlargordum bu model hep var hayatimizda. Gecen baska topikte de konustuk ayni seyi
Bende daha üst boyut var
O kadar haklısın kı, senelere kıyamama durumu kesinlikle var.Haketmeyen birine o kadar fazla anlayış göstermişsin ki çoktan silmen gerekirdi. O üç yıl mevzusuna hiç değinmiyorum bileBence fazlasıyla haklısın. Ben de olsam hiç neden yaptın muhabbetine girmezdim çünkü tam bir yüzsüz. Hiç canını sıkma, araya olabildiğince mesafe koy. Bazen kaç yıllık arkadaşım diyerek kıyamıyoruz ama bu çok yanlış
yaaa özgüven yakıyor buraları ben bu kadına hayran oldum erkek olsaydım yüzünü görmeden aşık olurdum
Dıyelım bu aksam aradı Merve acmazdın uc dort kez aramadan sonra mı acarsin?Ben aramazdım o 3 5 kez arayana kadar.
yaaa özgüven yakıyor buraları ben bu kadına hayran oldum erkek olsaydım yüzünü görmeden aşık olurdum
Kod adı Antep fıstığı olsun mu?Ay özgüven olsa ne olacak kendimden 13 hatta nerdeyse 14 yas buyuk antepli bir adama düstüm sonuc olarak
Sana da kibriti cakip kactim galiba hahahaha
Açmamazlık yapmam. Açarım ama sıra onda o arasın derse aramam. Yani 2. Ve 3. Aramayı da yapmalı hesap etmeden.Dıyelım bu aksam aradı Merve acmazdın uc dort kez aramadan sonra mı acarsin?
aa 14 yaş da fazla ama ya. gerçi bir yaştan sonra hissedilmiyor deniyorAy özgüven olsa ne olacak kendimden 13 hatta nerdeyse 14 yas buyuk antepli bir adama düstüm sonuc olarak
Sana da kibriti cakip kactim galiba hahahaha
Antebin etli yemegı yokmu o olsun kod adı sjsjsjsjsKod adı Antep fıstığı olsun mu?
GeyikliGece talibin çıktı
Kod adı Antep fıstığı olsun mu?
Ben de senelere kıyamayıp çocukluk arkadaşımı yaptıklarına rağmen hayatımdan çıkaramıyordum ama çıkardım rahatladım. Hafifledim resmen. Sadece aşk acısı çektiğinde aklına gelirdim. Gerçek dostluk böyle bir şey değil ki. Artık ciddi manada canımı sıkan kim olursa tamamen irtibatı kesiyorum. Böylesi daha güzelO kadar haklısın kı, senelere kıyamama durumu kesinlikle var.
Yine o senelerin hatrına kotu gunde yanında oldum. Aradım. Uc yıl boyunca alısmıstım da yokluğuna aslında. Ölmedim o yok diye. Baska arkadaslarım var sukur. Hıc kimse yoksa burası var.
Inan burası ıcın yazdıklarımda samimiyim, ben ne zaman buraya girip sohbet etsem kafam pırıl pırıl oluyor. Rahatlıyorum. Reelde kahve ıctıgımde bu rahatlama olmuyor bende. Kı hıcbırınızı yuzyuze tanımıyorum.
Bı de karsı taraf yerine bahane bulma durumumuz var, uyuyor kesin. Kesin misafir var. Oyle demek istemedi aslında, gıbı.
Ne gerek varsa buna.
Telı eline aldı ve aramadı ıste Bukadar basıt aslında.
Bana ihtiyacı oldugunda hattı kapalı olsa dahi gıdıp komsunun telinden arayan insandan bahsediyoruz, ıstedıgınde son derece musait oluyor yani.
Ust uste yakın zamanda boyle olunca, bende taktim
küşleme var küşleme"
Antebin etli yemegı yokmu o olsun kod adı sjsjsjsjs
hahah özelden fotoğrafımı atabilirim o zamanLisedeki sevgilim beni siniftaki bi cocuk icin terketmisti.
Ben de antep fistigimi birakip palamuta mi yönelsem
Hahahhaaha
Anladım Mervem. Kızını sormak icin aradım aramasam kızım hasta dedım aramadı gulmek ıcın arar ama demesin diye.Açmamazlık yapmam. Açarım ama sıra onda o arasın derse aramam. Yani 2. Ve 3. Aramayı da yapmalı hesap etmeden.
Patlıcan kebabı?"
Antebin etli yemegı yokmu o olsun kod adı sjsjsjsjs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?