Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Diyorum ya lazımsam hattı kapalı olsa komsudan arıyor gıdıp gene arıyor cunku o an anlatması lazım. Ben boyle bencil olamadım hayatım Boyunca hıc. Bir de fazla anlam yukluyorum sanırım.
Ben ona yapsam bunu belki hıc kafa bile yormazdı.
Aramam daha ben. O ararsa da neden acmadın diye sormak istemiyorum.

Deme. Zaten bu ince fikre sahip olabilseydi. Seni anlayabilseydi böyle yapmazdı. Yani fayda etmez deme. Şimdi sen dersin saçma bi cevap verir daha çok sinir olursun. Düzelmezseniz de azalarak biter...

Ben ilk tüp negatifi aldığımda arkadaşımın tezi çalınmıştı onla uğraşıyodu. Neyse önce onla ilgilendim nasıl oldu ne oldu filan onun derdini konuştum. Sonra ben de tüp bebek yaptırdım negatif oldu dedim. Sadece Hayırlısı olsun dedi. Sonra neyse uzun zaman oldu geçen deyanamadım sen beni neden merak etmiyorsun ya dedim ben ufak bi operasyon bile geçirdim. Çok uğraşıyorum. Bana çok umut vaadedici konuşmuyor sayılırlar filan dedim. Dayanamadım samimiyetine güvenip hesap sordum. Bana ne dese beğenirsiniz. Böyle şeyler çok kişiselmiş. Konuşulmamalıymış başkalarına sorulmamalıymış. O zaren bana jiç sormamış ben anlatmışım şimdiye kadar. İyi de dedim bu aşkımıza bi meyve istiyoruz sevişip çocuk bekliyoruz diyeceğimiz aşamayı çoktan geçti. Sorun tespit edildi ve artık bir tedavi bu. Nasıl anne olmak istediğimi filan anlattım. İşte sanki bir yerlerde 3 5 çocuğum varmış da ben onlara hasretmişim hissediyorum flaan filan... Bayağı duygusal anlattım. Bana hala ben bunların kişisel olduğunu düşünüyorum diyo. İnşallah beni anlamak zorunda kalmazsın dedim. Ama olur da gerekirse ben her drtaya hakimim artık yardımcı olurum sana dedim. Ulan sen profesör olsan nolur dertten anlamadıkdan iki yalandan teselli cümlesini kurup insan olamadıktan sonra.
İnanılmaz bir olay yani bence.

Merve ben tüp bebek sürecini bilmiyordum, suan ögrendim. Insallah hayirlisiyla kavusursun.
Annelik veya anne olmak istemek cok hormonal bir sey. Kendisi icin daha zaman gelmediyse veya hic zorluk yasamadan ne oldugunu da pek anlamadan kendisi kavustuysa bunun ne demek oldugunu bilemez.
Sen sıkma canini.

Benim 25 yasindayken ilk hamileligimden oglum oldu. Ne oldu ne bitti nasil karar verdik hamilelik nasil gecti desen pek hatirlamiyorum bile. Hic sorunsuz oldu dogdu buyudu.
Sonra bir kaybim oldu.
Sonra esim vefat edince 5 aylik bebegim karnimda öldü sanirim üzüntüden.
Suan o kadar anne olmak istiyorum ki, bunu kimse anlayamaz.
Bakan diyor ki cocugun var zaten abartma. Buna annem de ablam da dahil... Ama vucudum resmen üremek istiyor. Resmen korkuyorum, bir kayip daha yasamaktan ödüm patliyor. Anlamazlar. Konu bu degildi ama ben de icimi dökmek istedim.

Ne zaman adını görsem hep dua ediyorum. Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah. Savunmasına bak bunlar çok kişiselmiş Böyle zamanlarda yanında olmayacak da ne zaman olacak? Çok üzücü hakikaten. İnsanlara hakettiklerinden fazla değer veriyoruz sanırım

Güzel kalbinden öperim senin. İnanıyorum bir gün çok sağlıklı küçük bir kuzucuğun daha olacak

Deme. Zaten bu ince fikre sahip olabilseydi. Seni anlayabilseydi böyle yapmazdı. Yani fayda etmez deme. Şimdi sen dersin saçma bi cevap verir daha çok sinir olursun. Düzelmezseniz de azalarak biter...
Vallahi cok dogru dedın, demek istememe sebebim de tam olarak bu
Derdini anlatıyorsun kabul etmiyorlar sacma sapan savunmaya giriyorlar, daha da deliriyosun.

Merve pes ya okurken hem sınır oldum hem uzuldum. Bız sevip ince dusunurken onlarla ilgili, dert senın olunca kısısel olmus hemen. Onun tezi de kısısel.
Neden anlatıyor calındı dıye sana, ne yapacaksın sen hırsızı mi bulacaksın tezı mı yazacaksın?
Dert zaren kısıseldır. Rahatlamak ıcın anlatırız ve yalanda olsa teselli duymak isteriz.
Mervecım hep aklımdaydın ama islerim Yolunda gitmiyor gıbı yalandan ama mahcup bir cumle kursa emınım sen susucaksın ve kendi ıcınde affedeceksın ama piskın savunmaya bak.

O kadar ayıp etmıs ki.
Bır daha aramadın dı mı?

Yok bitti zaten bende. Değişmiş. O benim eski arkadaşım değil maalesef. Ben isterdim ki dostum dediğim biri afedersin kötü yola da düşsek ne bileyim torbacı da olsan dur ya saçmalama sen napıyosun desin. Ben insanlara bunu yapmak isterim. İnsanlar bana bunu uapsın isterim. Ama dünya olmuyor işte istediğimiz gibi. Dostluk bitmiş yani gerçekten. Vefa hakikaten sadece bir semt adı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…