Herkes dengi ile evlenmeli!

Calısıomussunuz sızde emınım evınıze destek oluodunuz.Aılenıze destek olun el oglu doymaz.Terbıyesız adam

Aşırı derecede saçma olan tek şey kocan.

Lutfennnnn hatta yalvarırım boşan .
Ne boşanması yuvaya sahip çık kolay mı kuruluyor diyenler olacaktır aldanma.

Yuva varsa sahip çıkılır
Kocanız bir yuva olsaydı ailenize alacaginiz bir ekmek laf olmazdi
İçim almazdı böyle bı adamla yatayim kalkayim

Yalvarrırım boşan ne ya?

Aslında çalışıyormussunuz keşke ailenize bir çeyrek ve kıyafetler alıp verseydiniz vebeginiz için getirirlerdi. Gittiğinizde de eşiniz görmeden dolabı doldursaniz et vs ile ağzını acamazdi.
Bunları yapmak zorunda olmasanız keşke ama eşiniz bu kadar takıntılı ise siz de ailenizi böyle yonlendirseniz biyi olur.

Cimri ayı iste naparsın adamim die geziyolar disarda

ne güzel yazmışsınız eşimi sevmiyorum diye. daha sı yok .sevdigimiz insanların sözlerini hareketleri yadırgarken biz, siz sevmediginiz adama nasıl tahamül edeceksiniz.

Cok üzücü ve incitici. Maddi duruma gore mi kisilere deger verecez. Insanliklarina gore mi? Esimin annesinin de maddi durumu iyi değil. Eziyim mi yani. Pişirdiği yemegi mi kucumseyim. Hic hos seyler değil

Ailenizin maddi durumunun kötü olması eşinizi niye ilgilendiriyor?Sizden para mı istiyorlar? Eger sizden bi beklentileri yoksa esiniz sacmaliyor.

Nasıl insanlar var yahu ? Birgün kendi ds belki o duruma düşecek. Ne bu özgüven? Kim olursa olsun ailenizi ezdirmeyin. Ben çoğu zaman annemlere giderken aklıma bile gelmez ekmek almak bile. Allah razı olsun eşim der ekmek alalım tatlı alalım boş gitmeyelim diye. Boşanın ya da boşanmayın diyemem o sizin vereceğiniz bir karar.

Yani konusma, hissetiklerinizi anlatma vs işe yaramıyorsa diyecek bi şey yok. Boşanmayı düşünmüyorsanız birlikte aile danışmanına gitmenizi öneririm. Yani illa ailenizin bi şey takmasını istiyorsa eşiniz ve bu çok büyük bir problem oluyorsa siz alın verin ailenize taksınlar. Siz de bak gördün mü sizinkiler durumu iyi olduğu halde tam taktı benim ailem iki tam taktı utan utan diyin. Onlara gitmeden önce de online migros/ a101 gibi yerlerden ailenizin evine gıda yollayın beyfendi gidince mükellef sofralar görsün onu da yüzüne vurun. Bir ihtimal belki utanır ama sanmıyorum. Ama sağlıklı olan ilk başta hislerinizi anlatmak olmuyırsa danışman o da olmuyorsa boşanma.

Aşırı derecede saçma olan anlatışın değil de, ilişkiniz. Bazı çiftlerde var bu, sebepsiz şekilde eşinin ailesini sevmeme. Ailen ne yapsa batıyor eşine belli ki.

Sonradan görmüşlük bu başka bir şey değil.Ailelerin durumu baştan bellidir ,bile bile evlenmişsiniz.Şimdi lafını etmesindeki amaç nedir bilmiyorum ama aileni rencide etmeye devam ettiği sürece zaten kendiliğinden boşanmaya gidecek bu evlilik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…