Herkes dengi ile evlenmeli!

Artık dolu oldugunuz için ne olsa gözünüze gelecek . Ailenizin durumu ailenizi ilgilendirir. Eşinizin yada ailesinin bu konuda söz hakkı yok zira ekmeğini veren onlar değil herkesin kendi cebi kendi hayatı . O onu taktı bu bunu taktı muhabbeti yanlış bence . Çocuk sizin çocuğunuz bakan sizsiniz. Aileler takacak diye şart yok bu beklentiye girilmemeli ki böyle bir kural yok . Allah yardımcınız olsun . Boşanmak sancılı bir surectir
Umarim gönlünüze göre olur .

Ben anlattıklarınızla şiştim. Para var ama adam yok ortada.

Sanki kralin kiziyla evlenip dolandirilmis bu ne ayol .

Kendisinin durumu iyi de madem sizi nie almıs boyle yapacaksa cok ayip ya insaniz hepimiz ölümlu dunya durumu iyi madem alsin disardan getirsin kaynanasina biseyler pilavi laf ediyorsa ekmege bile surat asan adam vlla hic cekilmez canim boylesi bosa hic durma bu ne boyle insan olsun o once birak kocaligi babaligi bence daha insan bile olamams..

Ben bunları kabullenerek beklentisiz evlendin sanıyordum, güçleri bu kadar beğenmiyorsan ben seve seve çeker giderim de git aç davanı, bu ne ya, izleyeceğiniz yolu bilmiyorum ama böyle yaşanmayacağını iyi biliyorum. Allah yardımcınız olsun

Abla Allah sabır versin. Kusura bakma da eşin zikim yesin. Hayırdır? Seninle evlenmeden önce de biliyidu durumunu demi. Sanki bana karun mu ? Dua et abla. Ben de edeceğim .

Gercek mi bu

Bu tipler annelerinden 30 yasina kadar harçlık alan buyumemis analarinin bebekleri kuzucuklari sofrada tabagini bile kaldirmadan kalkan hödükler. Gelip birinin basina musallat oluyorlar. Sen o eve misafir gidiyorsun umdugunu degil buldugunu ye ne goturmus acaba giderken onuda merak ettim.

Sizin ailenizde her gün pilav yemek istemiyorsa elini kolunu sallaya sallaya gitmeyecek, üstelik parasıda varmış, etini sebzesini alıp gelmeliydi eşiniz. Hem bunları yapmıyor hemde aldığı ekmeğe laf ediyor ne ayıp şey.

Ailenizin durumu çok iyi olsa bile, yemeğe veya kalmaya gidilen yere eli boş gidilmez. Hem cimri hemde görgüsüzmüş eşiniz. Ama madem eşiniz almıyor, hiç ailenizin durumunu ileri sürmeden sizde mi demiyorsunuz, eli boş gitmeyelim ayıp olur, gel şu marketten biraz alışveriş yapalım, diye.

Kendi anasinda hergun kuzu cevirmemi pisiyormus sorsaydin ya. Densiz . Senin ailenden gelecek takidan hediyeden eşine ne? Önce bir güzel haddini bildir sonra yap yapacagini

Sorun maddi durum degil ki. Eşiniz iflah olmaz bir görgüsüz. Ama işte hayat bu. Kimin ne olacağı belli olmaz. İnsan öyle bir düşer ki, o beğenmediği pilava şükreder hale gelir. Hani yine çocuğunuzun babası, siz ve çocuğunuz da etkileneceği için böyle bir şey olmasını istemeyiz fakat baba olacak yaşa gelmiş bir adamın da bu gerçeği bilmesi gerekirdi. Bunlar çok klişe sözler gibi duruyorlar, bir o kadar da gerçekler. Yani konu sahibi, ben olsam böyle bir adamla yapamazdım. Hayat görüşüme taban tabana zıt. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Seni sürekli aşağılıyor. Mağdem zengin kız istiyordu öyle birini alsaydı.
Benim 2 kuzenim çok zengin. Ankara'nın en zenginlerinden. Evlendileri kızlar orta halli aileden. Hanımları Ankara sosyete dergilerinden düşmez. Hermes çantadan başkasını takmaz. Altlarında Range Roger Jeep. Ne teyzem, ne kuzenlerimin gelinleri maddi olarak bir kere aşağıladığını görmedim. Onlar bir aile olmuş, çoluk çocuğa karışmıştır. Senin benim param diye lafımı olur.
Sizin kocanız hazmedememiş muhtemelen bir şeyleri kompleks yapıyor.

Ya bu adam yeni mi tanıyor ailenizi??

Onun ailesi tam altın takmak zorunda olduğu için mi taktı??

Sizin aileniz de tam altın takmak zorunda mıydı??

Bu çocuğu ailelerden gelecek altınlara güvenip mi yapmış??

Annenize giderken ekmek alın denmesi neden zoruna gitti, cebinde 5 10 lira parası mı yoktu??

Bir de bu gereksizi çok mu aradınız?? Yeni mi gördünüz bu tavrını?? Ya da aileniz maddi anlamda sonradan mı kötüleşti??

Bir de tek sorununuz bu değil bence.. Anlamadığınız şeyler de var dimi??

Bu da böyle sırf sorudan oluşan bir mesaj oldu ama ben hepsini merak ettim açıkçası

Bu konu bence evlenecek kadınlara örnek olsun. Konu sahibi sizi tenzih ederek söylüyorum, asla siz öylesiniz diye değil. Ailelerin maddi durumlarının aşağı yukarı benzer olması gerektiğine inanıyorum, mesela kızın ailesinin ekonomisi belli ise zengin birini bulup rahat edeceğim düşüncesi çok yanlış bence. Annenize de aşırı üzüldüm . Gönlü çok kırılmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…