herkes gibi....

LoneLy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2010
7
0
86
Bitlis
ben yeni üye oldum ama hep takip ediyordum bu siteyi..
ben 15 yaşındayım ve 11 ay önce msn üzerinden biriyle tanıştım çok iyi biriydi beni çok iyi anladı vede tahmin etiiğim gibi beni sevmeye başladı
ben sanal aşklara inanmazdım ama çok güvendim ona ve uzun süre denedikten sonra çıkmaya başladık çok iyiyiz
ben onu arkadaşlarımı tanıştırıken o beni anne-baba-kardeşi-amcası-dayısı-yengesi hepsiyle msnde görüntülü konuşmayla tanıştırdı heps, -gelinimiz felan diye sevmeye başladı :dance:
ilişkimiz çok güzel gidiyor ama işte burda değil halada çıkııyoruz 1 sene olcak neredeyse kardeşiyle kuzeniyle konuşuyorum sürekli ailesini hep tanıyorum
orda olmasına rağmen aldatmadığından eminim
ama sizce doğrumu :1no2: aramızda 3-4 saatlik yol var yani sadece sanal bi aşkmı yoksa bi gelecek varmı senağlama

akannehir okumayı düşünmüyorsun galiba

o adam kaç yaşında?

valla canim yasin daha cok kucuk. bence boyle seylerle ugrasma oku oku oku. cunku daha tanimadigin bir insan in mi cinmi. belli deil ne bilyon belki o ailesi deil belki baskalari. belki ismi gercek deil ne bilyosun. cunku boyle internette kiz felan arayan adamdan hayir gelmez. kac yuva yikildi bu yuzden. belkide adam evli n e bilyosun. sende dyosun hep takip ettigini bu siteyi hic gormuyomusun surekli si ........................belasi yuzunden neler gelyo kadinlarin basina. aklini basina topla boyle seylerle zaman da harcama. ha bide ailen biliyo mu?

erkek arkadaşın kaç yaşında peki? sosyal biri değilsen bu yaşlarda sanal bi sevgili bulmuş olman şaşırtıcı değil.bence doğru değil yaşadığın şey canım.yüzyüze arkadaşlıklar kurman senin için çok daha iyi olacaktır.hem sen daha küçücüksün okul okumuyor musun?

sonradan gördüm demek o da daha küçük...abla sözü dinlemek istersen dediğim gibi yüzyüze arkadaşlıklar kurman sosyal ortamlarda bulunman senin için daha iyi olacaktır...

Son düzenleme:
benim ailemde biliyor sadece ablam burda olmadığını biliyor benneyaptımki

Sanal aşk çok yaşadım sohbet sunucularında öyle tuhaftır ki hiç görmediğin dokunmadığın hissetmediğin biri öyle cazip gelir ki sana..
Ben sanaldan birini aldım reelime aldım ailemle tanıştırdım yemeğe geldi gitti evlilik muhabbeti yaptı baktım ki kısıtlamalar getirdi eyvallah dedim çıktım hayatından.
Senin sorununa gelicek olursak; Biraz mantıklı olursan olmayacağını anlarsın zaten kafan karışık ama bunu netleştirmek istiyorsan madem 3-4 saatlik yol buluş ve buluştuktan sonra hala aynı düşüncelerde olup olmadığını devam etmek isteyip/istemediğini değerlendir. Bu durumda senin ne düşündüğün/düşüneceğin önemli bizim değil.

okuyorum sosyalimde ama bilmiyorum bende uygun bulmazdım çok büyük konuştum sanırsam başıma gelene kadar inanmazdım :gitme:

benim ailemde biliyor sadece ablam burda olmadığını biliyor benneyaptımki

bak canim simdi sen asik oldugunu saniyorsun ama deilsin. o yaslarda olur oyle kalbin pir pir atar felan ama bunlar gecici seyler. belki allah bilir seninle beraber kac kizla konususyo

okuyorum sosyalimde ama bilmiyorum bende uygun bulmazdım çok büyük konuştum sanırsam başıma gelene kadar inanmazdım :gitme:

hımm neyse sıkma canını...ama sen sakın gitme onun yanına senle görüşmek isterse gelince görüşürsün.yanlış olmadığını düşünüyorsan ve ailenden birileri de bu ilişkiye onay veriyorsa arkadaşça görüşün bakalım belkide beraber büyürsünüz.ne diyimki canım.hakkında hayırlısı olsun...

dur guzelim henuz ya$in çok ufak, daha kar$ina niceleri çikar.. ve bunlarin hepsi geçicidir ve geçici olacaktir.. taki aklin ba$ina gelene dek :teselli: ya$in boyle ili$kiler için çok kuçuk. sen okuluna konsantre ol, a$kmi$ me$mi$ çok sonra ya birak. ok canim yerimseniben

ayyy aayyy yine internetten ask yasadigini zanneden biri daha
sana diyecegim tek sey sanal dünyayla bosuna kendini oyalama ask yasamak istiyosan gercek dünyaya dön

peki bu sanal ortam olmasa ? yani gelse buraya felan benneyaptımki 17-18 yaşlarda olsa ?

Sen 15 yaşındasın, o 18 yaşında, internetten muhabbet ediyorsunuz ve aşk/ilişki yaşadığınızı mı zannediyorsunuz?

O yaşlarda başlayan normal ilişkiler bile çoğu zaman yürümez, kusura bakma ama sen nasıl bir beklenti içindesin ki? Ona nasıl inanıyor, ondan nasıl bir sadakat bekliyorsun ki? Emin ol onu tanımıyorsun bile...

16 yaşındaymış akannehir

Son düzenleme:
benden bir yaş büyük okumayı düşünüyorumfisfisfis oda futbolcu

nerden biliyorsun? nerden biliyorsun?

kiz gene mi sen Şeniz:roflol:
bugün sık karşılaştık galiba. sırnaşık şey

hangi takimda oynuyo mu internetspormu?

sen benden de iyisin:roflol:

konuya dönmeliyim:lepi: 14 yaşında inetnetten hayatının aşkını arayan bir genç bayan... ve okumayı düşünüyor. üzgünüm ama sanırım "düşünmekle" yetineceksin.

14 yaşında biri ile tanışıyorsun internetten ve hemen güveniyorsun... sevgiye ilgiye aç olabilirsin ama bunu aradığın yer yanlış. internet...sanal ortamdan adam çıkmaz.
hele de 15 yaşında biri sana "futbolcuyum" diyorsa,bunun neresine inandım aklım almıyor
internetten kız tavlamak peşinde olan adamların kişiliğinden bahsetmeye gerek var mı bilmiyorumşakkıdı

senin bu aşk sandığın şeyin aslında sandığın gibi olmadığını anlaman umarım acı bir şekilde sonuçlanmaz.:jeyyar:

ama akan kanın hızına aldanma... en büyük hataları yaptığın-yapacağın dönem de şu içinde bulunduğun dönem

aklını kullan, mantığını kullan. herkese kanma. internet ortamında kız tavlayan serserilere hiç kanma. kim bilir seninle beraber kaç kızı idare ediyordur:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…