herkes gibi....

Yasin daha cok genc canim,o alt tarafi basit gibi görünen sanal ortamda binbir türlü insan var inan bana:1shok:

sana tavsiyem arkadas ortamlarini kendi cevrende olan insalarla birebir gör yasa cok daha saglikli.. yasitlarin el ele gezerken: benim neyim eksik bende sevilmek istiyorum diyorsundur kendince ve ilk sana yakin oldugunu hissetin kiside etkilenip heycana kapilip kisa süre sonra hayalkirikligina ugrarsin.

o yüzden gencliginin arkadaslarinla tadini cikar ama ilk sirada herzaman okul olsun

ayne benn D bende 15 yasındayken oyunlar oynardım mahallede hele aksamları ne guzel saklambac oynanırdı zamani genclerı hakıkaten bende o yaslarda ask mesk bılmezdım konuya doncek olursak boyle seyler dusunmen ıcın daha erken canım ayrıca guvenme derım ınsan yuzyuze gorustugunu bıle tanıyamıyor hele kı netten nasıl bılebılırsın kı belkı bu dedıgımden sıkılmıssındır ama oku zamanı gelınce dogru kişi zaten senı bulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…