herkes gibi....

kiz bacim biz seninle kardes felan miyiz delikafaduldenbenim yazacaklarimi benden once yaziyorsunalkisalkisalkis ruh ikizim felan misin acabaaaaaaa

peki bu sanal ortam olmasa ? yani gelse buraya felan benneyaptımki 17-18 yaşlarda olsa ?

valla güzelim ne diyim bu yaşlarda insanın herşeye kanması çok kolay oluyor.sonra kafanı duvarlara vurmamak için oku oku lütfen.evlendiğin adam isterse padişah olsun ama yinede bir mesleğin olsun.ama şuda bir gerçek böyle öğüt veren insanlara kızılır hep çünkü kendi yaptıkları hep doğrudur kendimden biliyorum.boshayallersmile

Sanal aşk,kendine güvensiz insanların sığındığı bir seçim gibi gelir her zaman bana.İnsanın sosyallik faktörü de etkili burada tabi ki.Sen dışarı çıkıp gezip tozmuyorsan tabi ki sanala tıkanıp kalacaksın.Sanalda her şey serbest çünkü,istediğini söyleyebilirsin rahatlıkla ama gerçek öylemi ya.Benim de çok sanalda takıldığım zamanlar oldu,mükemmel gözüküyor aldatma falan her şeyin derdi yok gibi gözüküyor.Çok rahat.Ama sonra bir gerçek ilişkim oldu,öylece kalakaldım nerede o herşeyi konuşabilen rahat ben...Çocuğun karşısında nasıl kasıldım sıkıldım sempatiksalakcinni
Sanal ilişkileri onaylamıyorum,bence çok yapmacık,adı üstünde sanal,sanal sevgiler,sanal deyişler.Onunla görüşünce bu büyü bozuluyor,konuşacak bir şey bulamıyorsunuz sonunda.Sanala zaten işi gücü olmayanlar bulaşır,
diye düşünüyor ve yazıma son veriyorumşakkıdı

Bence interneti kapat ve uzunca bir süre girme nete. Çok samimiyim bunu söylerken.

Girer ki girmeden duramaz kendimden bilirim Asıl önemli olan bunun sanallığını kabullenmesi,kendi görmesi.ınşallah da görür.

yaşın daha çokkk küçükk canım ne tanışması ne evlenmesi
biz 24 yaşında evlenemey zor karar verdik fisfisfis

sen böyle şeylere takılmadan önce derslerini geleceğini düşün
dikkatli ol arkadşaına karşı boshayallersmile

güzelim sadece zaman geçirirsinki oda küçük sende yaş olarak küçüksün sevdiğini sanarsın hayaller kurarsın ama olmaz çünkü her yaş insanı biraz daha olgunlaştırıyo şimdiki fikirlerin 20 yaşına girdiğinde kalmıcak daha sağlam adımlar atıcaksın o yüzden kendini kaptırma ilk önce okulun sonrasında yaşın geldiğinde zaten ciddi ilişkiler yaşıcaksın ama şimdi çok erken senin için ben 15 yaşındayken inan oyun oynardım aşk meşk nedir bilmezdim sadece nete takılıda kalma oda sende zaman geçiriyosunuz sadece heleki onun kalkıp senin yanına gelmesi zor yani sadece oyalıyodur seni ilk önce okul derslerin zamanı gelincede flörtün olur ablacım

:) cnm arkadaslar söylencekleri söylemis
bence bu söylenenleri dinleki sonradan pisman olcan seyler yasama:)

Daha küçüksün.
Açıkçası 15 yaşında aşk değil duygu karmaşası olur.
Önce büyü ve internetten değil gerçekten birini bul...
ınan öylesinin heyecanı bir başka oluyor :asigim:

konuyu acan kardesim bu 2 yaziyi sabah aksam oku iyice kafana sok

Yasın daha cok kücük canım .. İnternet üzerinden birine ne kadar güvenilir ki ? Ailesinin de bu yasta sana gelinim demesi yanlıs dogrusu .. Okumayı düsünüyorum demissin ama bazı seyler iicin acele ediyorsun .. Düsün daha lise bitecek sonra 4 yıl üniversitesi devam ettirmek sana baglı ..

Yani bunlar daha önde olmalı senin icin .. 15 yasındaki bir kız benim gözüm de daha yarı cocuktur kendimden biliyorum .. Bu tarz seylerle igilenmen icin erken anlayacagın ..

Hayrola, 15.de evlenip gitceksin galiba...

Sanal aşklara,görüşmelere diyecek birşeyim yokta; ne bu gereksiz acelelik anlamadım.

Flörtlerin tabiki olacak,ama bu yaşta evliliği düşünmenin alemi ne allah aşkına...Önce mesleğini eline al,sonrası zaten kısmet işi.

Hayatta önceliklerinin sıralamasını doğru yapman dileğiyle...:1closedeyes:

Onun futbolcu olduğunu nereden biliyorsun ,seni kandırdığı aklının ucundan geçmiyor mu hiç peki...

Bu kadar da güvenilmez ki elin adamına.

Daha körpeciksin,15 yaşında gencecik bir kızsın.

İnternetten kandırılıp tuzağa düşürülme olayları o kadar sıkken sen nasıl oluyor da bu çocuğa hemen kanıp kendine gelin dedirtecek kadar olabiliyorsun.

Kendini derslerine ver.

Aşk meşk işleri için daha yaşın çok ufak.

Sen arama aşkı ,o seni bulur zaten.Ama internetten değil ...

Evet o da ayrı bir mevzu...Flörtlük ilişkiyi onaylamaları farklı birşey, bu iş başka birşey.
Benim anlamadığım karşı taraf 15 yaşındaki kıza nasıl gelin gözüyle bakabiliyor?

Nasıl daha gelişimini ve eğitimini tamamlamamış yaştaki kızın gözünü bürüyebiliyorlar.

Çocuğun ailesi hiçmi uyarmıyor? Biraz normal aileler olsaydı, zaten 15 yaşındaki kıza "gelinimiz" demeden önce, kızım önceliğinizi okula verin gibilerinden bir dürterlerdi ne bileyim...CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…