nerden biliyorsun?nerden biliyorsun?
bugün sık karşılaştık galiba. sırnaşık şey
sen benden de iyisin:roflol:
konuya dönmeliyim:lepi: 14 yaşında inetnetten hayatının aşkını arayan bir genç bayan... ve okumayı düşünüyor. üzgünüm ama sanırım "düşünmekle" yetineceksin.
14 yaşında biri ile tanışıyorsun internetten ve hemen güveniyorsun... sevgiye ilgiye aç olabilirsin ama bunu aradığın yer yanlış. internet...sanal ortamdan adam çıkmaz.
hele de 15 yaşında biri sana "futbolcuyum" diyorsa,bunun neresine inandım aklım almıyor
internetten kız tavlamak peşinde olan adamların kişiliğinden bahsetmeye gerek var mı bilmiyorumşakkıdı
senin bu aşk sandığın şeyin aslında sandığın gibi olmadığını anlaman umarım acı bir şekilde sonuçlanmaz.:jeyyar:
ama akan kanın hızına aldanma... en büyük hataları yaptığın-yapacağın dönem de şu içinde bulunduğun dönem
aklını kullan, mantığını kullan. herkese kanma. internet ortamında kız tavlayan serserilere hiç kanma. kim bilir seninle beraber kaç kızı idare ediyordur:bbo:
kiz bacim biz seninle kardes felan miyiz delikafaduldenbenim yazacaklarimi benden once yaziyorsunalkisalkisalkis ruh ikizim felan misin acabaaaaaaa
peki bu sanal ortam olmasa ? yani gelse buraya felan benneyaptımki 17-18 yaşlarda olsa ?
olumunekankayizsmileŞenizkardesiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmŞeniz:gitme:mafoldumben
hangi takimda oynuyo mu internetspormu?
nerden biliyorsun?nerden biliyorsun?
sen benden de iyisin:roflol:
konuya dönmeliyim:lepi: 14 yaşında inetnetten hayatının aşkını arayan bir genç bayan... ve okumayı düşünüyor. üzgünüm ama sanırım "düşünmekle" yetineceksin.
14 yaşında biri ile tanışıyorsun internetten ve hemen güveniyorsun... sevgiye ilgiye aç olabilirsin ama bunu aradığın yer yanlış. internet...sanal ortamdan adam çıkmaz.
hele de 15 yaşında biri sana "futbolcuyum" diyorsa,bunun neresine inandım aklım almıyor
internetten kız tavlamak peşinde olan adamların kişiliğinden bahsetmeye gerek var mı bilmiyorumşakkıdı
senin bu aşk sandığın şeyin aslında sandığın gibi olmadığını anlaman umarım acı bir şekilde sonuçlanmaz.:jeyyar:
ama akan kanın hızına aldanma... en büyük hataları yaptığın-yapacağın dönem de şu içinde bulunduğun dönem
aklını kullan, mantığını kullan. herkese kanma. internet ortamında kız tavlayan serserilere hiç kanma. kim bilir seninle beraber kaç kızı idare ediyordur:bbo:
Sanal aşk,kendine güvensiz insanların sığındığı bir seçim gibi gelir her zaman bana.İnsanın sosyallik faktörü de etkili burada tabi ki.Sen dışarı çıkıp gezip tozmuyorsan tabi ki sanala tıkanıp kalacaksın.Sanalda her şey serbest çünkü,istediğini söyleyebilirsin rahatlıkla ama gerçek öylemi ya.Benim de çok sanalda takıldığım zamanlar oldu,mükemmel gözüküyor aldatma falan her şeyin derdi yok gibi gözüküyor.Çok rahat.Ama sonra bir gerçek ilişkim oldu,öylece kalakaldım nerede o herşeyi konuşabilen rahat ben...Çocuğun karşısında nasıl kasıldım sıkıldım sempatiksalakcinni
Sanal ilişkileri onaylamıyorum,bence çok yapmacık,adı üstünde sanal,sanal sevgiler,sanal deyişler.Onunla görüşünce bu büyü bozuluyor,konuşacak bir şey bulamıyorsunuz sonunda.Sanala zaten işi gücü olmayanlar bulaşır,
diye düşünüyor ve yazıma son veriyorumşakkıdı
Onun futbolcu olduğunu nereden biliyorsun ,seni kandırdığı aklının ucundan geçmiyor mu hiç peki...
Bu kadar da güvenilmez ki elin adamına.
Daha körpeciksin,15 yaşında gencecik bir kızsın.
İnternetten kandırılıp tuzağa düşürülme olayları o kadar sıkken sen nasıl oluyor da bu çocuğa hemen kanıp kendine gelin dedirtecek kadar olabiliyorsun.
Kendini derslerine ver.
Aşk meşk işleri için daha yaşın çok ufak.
Sen arama aşkı ,o seni bulur zaten.Ama internetten değil ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?