sonra seni haberlde izleriz.. allah kourusun.. kızımız nette tanıştığı çocukla kaçmış diye..
Evet o da ayrı bir mevzu...Flörtlük ilişkiyi onaylamaları farklı birşey, bu iş başka birşey.
Benim anlamadığım karşı taraf 15 yaşındaki kıza nasıl gelin gözüyle bakabiliyor?
Nasıl daha gelişimini ve eğitimini tamamlamamış yaştaki kızın gözünü bürüyebiliyorlar.
Çocuğun ailesi hiçmi uyarmıyor? Biraz normal aileler olsaydı, zaten 15 yaşındaki kıza "gelinimiz" demeden önce, kızım önceliğinizi okula verin gibilerinden bir dürterlerdi ne bileyim...CADIARZU
kız nerde demişsiniz ama bence bi yapılan yorumlara bakın resmen dalga geçmişsiniz kızla
size bişey sormuş evet ondan daha büyüksünüz daha tecrübelisiniz ama bişey anlatmak istiyorsanız böyle dalga geçerek anlatmayın lütfen
konu sahibi arkadaşım 1 sene oldu demişsin başlayalı hiç yanına geldi mi gelmediyse niye hiç gelmedi geçerli sebepleri var mı
hem aileyle şimdiden samimi olma derim aile işin içine girince pek iyi olmuyor diye düşünüyorum
uzun sürer mi sürmez mi kimse bilemez o da size kalmış cnm
ama tabi uzun sürerse bile okulu bırakmayı sakın düşünme derim ama beraber okumayı düşünebilirsiniz tabi üniversiteyi mesela
evet hep destekçi arıyolar,eleştiri alınca kayboluyolar... :))))
biz dalga felan gecmedik lutfen sen oyle anlamissin. dalga gecmis olsaydik tessekkur etmezdi zaten. biz onu uyarmaya calistik sadece uyandi mi yoksa daha uyuyo mu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?