herkes gibi....

arkadaşının aileside pek bir garip.. internetten oğullarının sevgilisiyle görüşüyor ve gelinim diyorlar..

aman.. uzak dur bunlardan.. sonra seni haberlde izleriz.. allah kourusun.. kızımız nette tanıştığı çocukla kaçmış diye.. bunlar seni avuçlarının içine almışlar.. ailenin haberi olduğuna inanmıyorum ben.. senin annen böyle birşeyi bilecek ve ses çıkarmayacak öylemi? önce annene anlat bakalım.. ne diyecek?

genç yaşta anne olup, imam nikahıyla yaşayıp, sonra da tekme yemek istemiyorsan uzak durrrrr

ya lonelycim gelsende bizi bir haberdar etsen durumdan ne oldu bitti merak ettim dogrusu.

madem aranızdaki mesafe kısa neden görüşmüyosunuz ki
görüşünce daha iyi anlarsın duygularını
hep soğuk bi ekrana baka baka
geçmez ki bi ilişki

Öyle deme ama onlar erkek ailesidir ya erkek evlatları herşeyi yapar,onlarda küçücük kıza gelin derler (!)

Ne kadar mantıksız.Gelinim diyeceğine ,kızım sen eğitimini tamamla,bunlar çok erken işler,kendinizi kaptırmayın diye nasihat versene.

Ben şahsen güvenemezdim onların ailesi olduğuna bile.

Haberlerde neler neler dinliyoruz görüyoruz...İnternette tanıştığı genç ile kayıplara karıştı.Kaçırıldı vs vs.

Konu sahibi arkadaşım,şuan sen pembe bulutların üzerinde gezinip duruyorsun,başında kavak yelleri...Aşık sanıyorsun kendini.Tamam belki de gerçekten de aşıksındır içini ben bilemem.

Ama mantıklı düşündüğün zaman sana da erken gelmiyor mu .

Yaşın henüz 15 ve okuyorsun.Yok dersen ki benim okumada felan gözüm yok,evlenmek istiyorum bir an evvel,orasını bilemem.Ama yanlış yaparsın diyebilirim sadece.

Yaş farkı cok onemlidir. ayrıca mesafelerde önemlıdır. bu sizin elınızde cok fazla kendını kaptırmamalısın.

canım 15 yaşındasın yaa !!
bunlarla kafa yorcak yaşta değilsin.
internette kimse kendini olduğu gibi tanıtmaz.
bi insanı yanyanayken bile tamamiyle tanıyamazsın ki bırak internet ortamında tanıyacaksın.
ailesinin senden başka kızlara da gelinim demediklerini nerden biliyorsun ? buna dayama bence sırtını.
sana da yanlış geliyor belli ki burda destekçi arıyorsun.
en güzeli okulunu bitir,başla üniversiteye,o zaman istediğin gibi yaşarsın ilişkini.
bunlara kafa yorduğuna değmez.

canım bence biran önce ayrıl çünkü ben öle çok ilişkiler gördüm ve bir keresinde yaşadım. Benim kuzende böle 1 yıla yakın çıktı çocuk 1 kere geldi ama meğerse 6 tane böle sevgilisi varmış. Bence gerçek hayata dön eminim karşına düzgün birileri çıkar ve yaşın daha çok küçük daha yaşıycan çok şey olucak tatlım

kız nerde demişsiniz ama bence bi yapılan yorumlara bakın resmen dalga geçmişsiniz kızla
size bişey sormuş evet ondan daha büyüksünüz daha tecrübelisiniz ama bişey anlatmak istiyorsanız böyle dalga geçerek anlatmayın lütfen
konu sahibi arkadaşım 1 sene oldu demişsin başlayalı hiç yanına geldi mi gelmediyse niye hiç gelmedi geçerli sebepleri var mı
hem aileyle şimdiden samimi olma derim aile işin içine girince pek iyi olmuyor diye düşünüyorum
uzun sürer mi sürmez mi kimse bilemez o da size kalmış cnm
ama tabi uzun sürerse bile okulu bırakmayı sakın düşünme derim ama beraber okumayı düşünebilirsiniz tabi üniversiteyi mesela

ama bi de şu var tabi o kişi internette herhangi bi kız ararken mi seni buldu eğer öyleyse ben olsam pek güvenemezdim
artık insan kimseye güvenemiyor doğrusu

biz dalga felan gecmedik lutfen sen oyle anlamissin. dalga gecmis olsaydik tessekkur etmezdi zaten. biz onu uyarmaya calistik sadece uyandi mi yoksa daha uyuyo mu bilmiyorum

kimsenin dalga geçtiği yok.
yaşı daha 15 miş bir yanlış yapmasın diye konuşuyor herkes.
yoksa çok da umrundaydı milletin yaaa..

Ablan veya annene konuyu açman senin için en doğrusu
sanal aşk pembe bir hayale benzer karşıdakinin yüz mimikleri ve ses tonu yoktur sen duymak istediğin şekilde kelimeleri algılamaya başlarsın, karşlaştığıktan bir süre sonra o güven ve hayranlık duygusu hayal kırıklığı olur çünkü onun verebileceğinden daha fazla beklenti içeriindesindir :)

biz dalga felan gecmedik lutfen sen oyle anlamissin. dalga gecmis olsaydik tessekkur etmezdi zaten. biz onu uyarmaya calistik sadece uyandi mi yoksa daha uyuyo mu bilmiyorum

umarım uyanmıştır

yoksa kabustan uyanmak daha zor olacakdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…