Herkes Güzel Havalı Bi Ben Çirkin Ezik

optimist9696

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2017
91
17
3
29
Üniversite başladı yurda geldim ailemden uzağım sorunum su ki yurttaki okuldaki kızlar çok havalı ve güzeller ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum.Buz gibiler kimse tek kelime etmiyor ben hep konuşuyorum onlar susuyor eğer böyle davranirsam değer görmem diye düşünüyorum .Onlar gibi soğuk kalırsam da arkadassiz kalırım diye düşünüyorum nasıl davranacağımı bilmiyorumVe ayrıca kızlar çok güzeller uzun boylu mükemmel kız tipleri olur ya oyle iste bense kısa esmer ve kiloluyum moralim cok bozuk annem de bu sabah kızlar çok güzel giyinmiş cin gibiler sen niye oyle pisiriksin dedi ve annem de hep bol giydirir makyaja izin vermez önerilerinizi bekliom ablalarim((

Kiyamam sana
Cevrendeki kız arkadaşlarını gözünde büyüttüğünü düşünüyorum..
Evinden ayrilmissn , ortamı garipsemen çok normal..
Eminim ki sende çok guzelsindir..
Önceliğin derslerin olsun...
Boş vakitlerinde spor yapabilirsin...
Bakımlı ol..
Makyaj bakım demek değildir..
Zamanla değişecek herşey.

Teşekkür ederim ya nasıl davranacagimi bilmiyorum halam dioki işini geçir herkesle anam da herkes iyi geçin felan dio ya ilk adımı ben atsam değer görmem diye düşünüyorum ama böyle de çok yanlizim

Canım yurda alışmak kolay olmuyor seni çok iyi anlıyorum ama emin ol zamanla sende güzel arkadaşlıklar edineceksin okul biterken ortamdan ayrılmak zor gelecek inan bana :)

Üniversitede ilk sevgili bulan sevgilisi ile evlenen kısa ve en şişman arkadaşımızdı.
Ama cidden çooook tatlı bir kızdı. İçimizi açardı.

Sen neden kabul ediyorsun ki bunu.. bak nick name bile ezik kız yapmışsın. Niçin benimsiyorsun bu durumu. Onların demesiyle çirkin mi olucaksın ezik mi olucaksın.
Annende son özgüvenbükücü sanırım.
Üniversiteye gidiyorsunuz kendinize güvenin nasıl hissediyorsanız öyle davranın, nasıl istiyorsanız öyle giyinin

Giyimin bakımın için izin mi alacaksın. Kendine güzel bakım kremleri makyaj malzemeleri almaya başla. Çok yapma. Ama aynadan kendini beğeneceğin kadar olsa yeter. Çok dar giyinme ama güzel giyinmeye çalış. Dış görünüş önemli gerçekten. Çok bakımlı kızlar, bakımlı arkadaş edinir. Bi yerden başlayabilirsin.
Bir kadını en çok bakımlı olmak mutlu eder.

Teşekkür ederim ya nasıl davranacagimi bilmiyorum halam dioki işini geçir herkesle anam da herkes iyi geçin felan dio ya ilk adımı ben atsam değer görmem diye düşünüyorum ama böyle de çok yanlizim
Herkesle iyi geçinmek doğaya aykırı..
Istediğin gibi davran...
Çok iyi niyetli olma ..
Gözü açık ol ..
Ben çok iyi niyetli idim ve hep kullanıldım.
Bir tane olsun ama iyi bir arkadaşın olsun ..
Zamana birak .
Belki çok iyi arkadaşlıklar edinebilirsin..

Eziğim diyorsun ama aynı zamanda inatçılık ve dikbaşlılık var senin karakterinde. Açtığın her konuda enaz 3-4 defa kendinden ezik diye bahsetmeyi bırakman, nickini değiştirmen farklı farklı üyelerce önerildi, hala uygulamıyorsun. Demek ki sırf birileri birşey söylüyor diye yapacak zihniyette bir kız değilsin. O zaman ezik olduğuna yönelik inancın nerden geliyor? Muhtemelen annenin kıyas ve eleştirilerine inanıyor olmaktan. Kendi iyiliğin için artık annenin yorumlarını ve isteklerini dinlemeyi bırak, kendi isteklerini ve kim olduğunu keşfet, kendine yeni sıfatlar bul.

ya sen onların havasına ne bakıyorsun ya ahahah :)
çoğu eziktir gözünde büyütme.
sen kendine güvenli ol.
ilk günden arkadaş aramaya girişme.
okul bitince sadece çok alakasız bir kişi kalacak yanında, kimler gelecek, kimler geçecek.
ilk günler arkadaşın olmayıversin muhakkak olacaktır.
Ama sen kendine güvenli olursan.
Kendini eziklemeyeceksin.
Eğer rahatsızsan üstüne başına dikkat et.
Güzel şeyler al, makyaj yap.
Artık sen bireysin ve üniversitedesin.
Annenin sana şunu yap bunu yap demeye hakkı yok.
Hem yaptırmayıp hem ezmeye de hakkı yok.
Başın diki burnun kalkık olsun.
İlk günden sakın kimseye inanma ve güvenme.

Canımcım sen de giyin kuşan

Tikky kızlar vardı bizim lisede kısa boylu ve tombiklerdi ama hava 5000 inan, giyinip kuşanınca insanın havası değişiyor

Annen madem seni havalı görmek istiyor para musluğunu açacak :) Sen de gider Zara'dan Mangodan güzel parçalar, takılar alırsın. Kuaföre daha sık gidersin, parfüm alırsın...bakım=para. Paran varsa gayet kolay canını sıktığına değmez inan.

Son düzenleme:
Kız ben de makyaj yapmasını bilmeyen (hala öyleyim gerçi) süs püsten hoslanmayan kot tişört kısa boylu bi bebeydim.cok da takmazdim cevredekileri cunku onlar gibi giyinsem heralde sıkıntıdan patlardim.ama okulun en yağuşuklu çocuğunu kaptıydım zamanında hey gidi hey gençlik (4yıl boyunca beraberdik) (kocişkom duymasın o dünyanın en yakışıklısı )

uni de ilk yil herkes boyle hisseder.sende onlar gibi guzellesebilirsin.once kiyafetlerini yenile bu cok para gerektirmez.her sabah bi rimel ruj eyeline hafif allik yap onlardan daha guzel olur.topuklu ayakkabi da giydin mi tamamdir.kendini sev her halinle guzelsin boyle dusun.bunlar icin cok para gerekmez emin ol

Kibirli insanlarla arkadaşlık etmemek daha iyidir..
Kısa esmer ve şişman olman hayatta mutsuz ve başarısız olmanı gerektirmez kendi kendine de yetebilirsin kimsenin kimseye ihtiyacı yoktur

şimdii hangi okuldasın bilmiyorum ama çoğu okulun spor salonu var,hemen kaydol oraya ve hocayla görüş. kilo sorunu için çözüm önerim bu olabilir.

bol giyinerek kendini rahat hissediyorsan giyin tabi ama bence tarzını değiştir. çok süslenmene gerek yok sadece özenli ol.

saçlarına dikkat et mesela arkadan bağlayacak olsan bile önce şekil ver.

herkesle de konuşma gereksiz yere ama herkese merhaba de güleryüzlü ol. bunları yaptıktan sonra kötü hissetmen için bir sebep yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…