- 20 Haziran 2017
- 91
- 17
- 3
- 29
- Konu Sahibi optimist9696
-
Teşekkür ederim ya nasıl davranacagimi bilmiyorum halam dioki işini geçir herkesle anam da herkes iyi geçin felan dio ya ilk adımı ben atsam değer görmem diye düşünüyorum ama böyle de çok yanlizimKiyamam sana
Cevrendeki kız arkadaşlarını gözünde büyüttüğünü düşünüyorum..
Evinden ayrilmissn , ortamı garipsemen çok normal..
Eminim ki sende çok guzelsindir..
Önceliğin derslerin olsun...
Boş vakitlerinde spor yapabilirsin...
Bakımlı ol..
Makyaj bakım demek değildir..
Zamanla değişecek herşey.
Canım yurda alışmak kolay olmuyor seni çok iyi anlıyorum ama emin ol zamanla sende güzel arkadaşlıklar edineceksin okul biterken ortamdan ayrılmak zor gelecek inan bana :)Üniversite başladı yurda geldim ailemden uzağım sorunum su ki yurttaki okuldaki kızlar çok havalı ve güzeller ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum.Buz gibiler kimse tek kelime etmiyor ben hep konuşuyorum onlar susuyor eğer böyle davranirsam değer görmem diye düşünüyorum .Onlar gibi soğuk kalırsam da arkadassiz kalırım diye düşünüyorum nasıl davranacağımı bilmiyorumVe ayrıca kızlar çok güzeller uzun boylu mükemmel kız tipleri olur ya oyle iste bense kısa esmer ve kiloluyum moralim cok bozuk annem de bu sabah kızlar çok güzel giyinmiş cin gibiler sen niye oyle pisiriksin dedi ve annem de hep bol giydirir makyaja izin vermez önerilerinizi bekliom ablalarim ((
Herkesle iyi geçinmek doğaya aykırı..Teşekkür ederim ya nasıl davranacagimi bilmiyorum halam dioki işini geçir herkesle anam da herkes iyi geçin felan dio ya ilk adımı ben atsam değer görmem diye düşünüyorum ama böyle de çok yanlizim
Üniversite başladı yurda geldim ailemden uzağım sorunum su ki yurttaki okuldaki kızlar çok havalı ve güzeller ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum.Buz gibiler kimse tek kelime etmiyor ben hep konuşuyorum onlar susuyor eğer böyle davranirsam değer görmem diye düşünüyorum .Onlar gibi soğuk kalırsam da arkadassiz kalırım diye düşünüyorum nasıl davranacağımı bilmiyorumVe ayrıca kızlar çok güzeller uzun boylu mükemmel kız tipleri olur ya oyle iste bense kısa esmer ve kiloluyum moralim cok bozuk annem de bu sabah kızlar çok güzel giyinmiş cin gibiler sen niye oyle pisiriksin dedi ve annem de hep bol giydirir makyaja izin vermez önerilerinizi bekliom ablalarim ((
ilk defa gorumcesini oven birini gordum.sanirim ironi amaAnan ne gorucek seni. Zayifla saclarini boyat makyaj yap. Kimse anasinin karnindan barbi gibi dogmuyor. Benim gorumcem haric ahahajaj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?