- 28 Mayıs 2009
- 4.127
- 10.722
- 408
- Konu Sahibi optimist9696
-
özgüvensizlik var gibi. psikolojik destekle zamanla düzelirÜniversite başladı yurda geldim ailemden uzağım sorunum su ki yurttaki okuldaki kızlar çok havalı ve güzeller ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum.Buz gibiler kimse tek kelime etmiyor ben hep konuşuyorum onlar susuyor eğer böyle davranirsam değer görmem diye düşünüyorum .Onlar gibi soğuk kalırsam da arkadassiz kalırım diye düşünüyorum nasıl davranacağımı bilmiyorumVe ayrıca kızlar çok güzeller uzun boylu mükemmel kız tipleri olur ya oyle iste bense kısa esmer ve kiloluyum moralim cok bozuk annem de bu sabah kızlar çok güzel giyinmiş cin gibiler sen niye oyle pisiriksin dedi ve annem de hep bol giydirir makyaja izin vermez önerilerinizi bekliom ablalarim ((
Ne yazikki ironi degil. Nisanimda iki badana boya surdum. Belime kadar gelen saclarima 200 gram sac eklettim. Gittim en pahali yerden nisanlik aldim giydim. 50 liralik elbisesiyle dikkatleri gorumcem ustune cektiilk defa gorumcesini oven birini gordum.sanirim ironi ama
Esmer olmak ne alaka? Valla ben esmer kızlara bayılıyorum genelde kaşları gözleri çok güzel oluyor. Muhtemelen sende öylesin ama bunu ortaya çıkaramıyorsun. Çünkü ezikliği kabullenmişsin özgüvenin sıfır.Üniversite başladı yurda geldim ailemden uzağım sorunum su ki yurttaki okuldaki kızlar çok havalı ve güzeller ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum.Buz gibiler kimse tek kelime etmiyor ben hep konuşuyorum onlar susuyor eğer böyle davranirsam değer görmem diye düşünüyorum .Onlar gibi soğuk kalırsam da arkadassiz kalırım diye düşünüyorum nasıl davranacağımı bilmiyorumVe ayrıca kızlar çok güzeller uzun boylu mükemmel kız tipleri olur ya oyle iste bense kısa esmer ve kiloluyum moralim cok bozuk annem de bu sabah kızlar çok güzel giyinmiş cin gibiler sen niye oyle pisiriksin dedi ve annem de hep bol giydirir makyaja izin vermez önerilerinizi bekliom ablalarim ((
Ne alaka ya. Havali ve bakimli diye neden kaşar oluyorlarmis. Ne kadar ayip.Aman uzak dur zaten o havali kesimden uniye gelince şahbaz oluyorlar.yari doneme dogru kaş*r diye dedikodulari yapilir. Arkadas bulmak istitorsan okul kuluplerine katilmani tavsiye ederim
havalı kesim diye tabir edilen insanlara neden kaşar diyorsunuz? tuhafsınız gerçekten tanımadan etmeden insanları yargılamayın..Aman uzak dur zaten o havali kesimden uniye gelince şahbaz oluyorlar.yari doneme dogru kaş*r diye dedikodulari yapilir. Arkadas bulmak istitorsan okul kuluplerine katilmani tavsiye ederim
Üniversite başladı yurda geldim ailemden uzağım sorunum su ki yurttaki okuldaki kızlar çok havalı ve güzeller ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum.Buz gibiler kimse tek kelime etmiyor ben hep konuşuyorum onlar susuyor eğer böyle davranirsam değer görmem diye düşünüyorum .Onlar gibi soğuk kalırsam da arkadassiz kalırım diye düşünüyorum nasıl davranacağımı bilmiyorumVe ayrıca kızlar çok güzeller uzun boylu mükemmel kız tipleri olur ya oyle iste bense kısa esmer ve kiloluyum moralim cok bozuk annem de bu sabah kızlar çok güzel giyinmiş cin gibiler sen niye oyle pisiriksin dedi ve annem de hep bol giydirir makyaja izin vermez önerilerinizi bekliom ablalarim ((
Senin yüzünden diyeydin. Anam turp babam şalgam diyeydin. Takma bence zamanla evirilirsin o yöne. Kısa kadınların yuzleri daha guzel oluyor.
Ergenligin hala devam ettigi bi zamanda uniye baslaniyor ve. Kotu diye tabi edebilecegimiz sigara alkol uyusturucu nun cogunlugu arkadas cevresinden gorup kullanmayla baslaniyor. Genclerden biri birine ozenip onun gibi olmaya calistikca durumun vahimiyeti kavranamiyor. Valla 26 yasindayim surekli okuma cabasi icindeyim yanildigim bi insan olmadi :)Ne alaka ya. Havali ve bakimli diye neden kaşar oluyorlarmis. Ne kadar ayip.
Bende kiloluyum kız üzülme 20 kilodan fazla fazlalığım var çak:)Üniversite başladı yurda geldim ailemden uzağım sorunum su ki yurttaki okuldaki kızlar çok havalı ve güzeller ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum.Buz gibiler kimse tek kelime etmiyor ben hep konuşuyorum onlar susuyor eğer böyle davranirsam değer görmem diye düşünüyorum .Onlar gibi soğuk kalırsam da arkadassiz kalırım diye düşünüyorum nasıl davranacağımı bilmiyorumVe ayrıca kızlar çok güzeller uzun boylu mükemmel kız tipleri olur ya oyle iste bense kısa esmer ve kiloluyum moralim cok bozuk annem de bu sabah kızlar çok güzel giyinmiş cin gibiler sen niye oyle pisiriksin dedi ve annem de hep bol giydirir makyaja izin vermez önerilerinizi bekliom ablalarim ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?