Herkes Güzel Havalı Bi Ben Çirkin Ezik

özgüvensizlik var gibi. psikolojik destekle zamanla düzelir

Ben ilk yurda gittiğimde oda arkadaşımın biri çoktan gelmişti zayıf bi kızdı moralim bozuldu..

Çünkü bende tombik ve uzundum bildigin kazulet.

Ertesi gün diğer oda arkadasım geldiğinde sevindim gelen kızda kiloluydu ohh dedim yalnız değilim..

Zayıfı dışlayıp kanka olduk , diğer kız yıl sonu oda değiştirdi

Ben kisa olmayi cok seviyorum, kadinlarin bunu niye takinti ettigini anlayamiyorum sahiden. Uzun kadin da guzel kisa kadin da. Kilo verirsen ve kendine bakim yaparsan cok guzel olur. Ben de kilo aldim epey, simdi burada diyet grubumuz var onlarin gaziyla 2 kilo verdim bile. Bu gruplara katilabilirsin diyet bolumunden forumun. Bi yerden basla ve ozguvenini yukseltt

ilk defa gorumcesini oven birini gordum.sanirim ironi ama
Ne yazikki ironi degil. Nisanimda iki badana boya surdum. Belime kadar gelen saclarima 200 gram sac eklettim. Gittim en pahali yerden nisanlik aldim giydim. 50 liralik elbisesiyle dikkatleri gorumcem ustune cekti cok guzel masAllah hakkini yiyemicem barbi gibi ahahaha

Giyim konusunda artık anneni dinlemen gereken yaşı geçmişsin bence. Kendine yakın gelen bir tarz belirle annene yeni kıyafetler istediğini söyle ki seni böyle acımasızca eleştirmenin ona masraf olarak patlayacağını anlasın.

Hepsi mi soğuk? Zamanla ortam yapar sana samimi davranan bir arkadaşınla birlikte yeni şeyler denersin merak etme.. Değişim bir anda olmaz şak diye olmaz..

Esmer olmak ne alaka? Valla ben esmer kızlara bayılıyorum genelde kaşları gözleri çok güzel oluyor. Muhtemelen sende öylesin ama bunu ortaya çıkaramıyorsun. Çünkü ezikliği kabullenmişsin özgüvenin sıfır.

Çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır. İlk önce diyet spor ile kendin için zayifla. Ve her zamab temiz bakımlı ol. Asla diyalog kurmak için saçma sapan kızlara yanasma bir duruşu n olsun. Kıyamam sana hersey gönlünce olsun
Not:Ben makina mühendisiyim. Üniversiteye başladığım yıl kilolu bakımsız aklı fikri derste olan fen lisesi mezunu bir kızdım. Öyle marka kot vs yoktu bende. Olsa sa sismandim ya kimse olmazdı çevremde. Bu ne acidir bilirim. Sonra spor diyet çok kilo verdim cok fit oldum. Tarz tip falan değişti. Bu dünya böyle tatlım. Lütfen kendin için emek ver. Sevgiler

Aman uzak dur zaten o havali kesimden uniye gelince şahbaz oluyorlar.yari doneme dogru kaş*r diye dedikodulari yapilir. Arkadas bulmak istitorsan okul kuluplerine katilmani tavsiye ederim

Aman uzak dur zaten o havali kesimden uniye gelince şahbaz oluyorlar.yari doneme dogru kaş*r diye dedikodulari yapilir. Arkadas bulmak istitorsan okul kuluplerine katilmani tavsiye ederim
Ne alaka ya. Havali ve bakimli diye neden kaşar oluyorlarmis. Ne kadar ayip.

Spora başlar dikkatli beslenirsin kilo sorununu çözersin.. artık annen giydirmiyor herhalde? istediğin gibi giyin.. yurttan, sınıftan, okuldan, spordan veya diğer birçok aktiviteden arkadaşlar edinebilirsin bir yerle sınırlama kendini..
belki onlar soğuk ve havalı olmak için değil çekindikleri için çok konuşmuyorlardır bir de bu yönden bakmalısın..
ayrıca kendini ezik görme lütfen sen ezik bir kız değilsin

havalı kesim diye tabir edilen insanlara neden kaşar diyorsunuz? tuhafsınız gerçekten tanımadan etmeden insanları yargılamayın..

Bak canım daha önceki konularından tanıyorum seni,sana burdan ben dahil birçok kişi tavsiye verdik önce rumuzunu değiştirmekle başla demiştik, sonrasında güzelce diyet yap evde videolar izleyerek spor yap okul açılmadan kilo ver kuaföre git saçını kestir gerekirse boyat demiştik neden bunları uygulamaya başlamadın bunlar az da olsa sana özgüven verecek verdiğin birkaç kilo seni daha da heveslendirecek

Henüz erken.
Bir süre sonra adapte olursunuz süse giyinmeye.
Önemli olan şu aslında temiz bir genç kız olmanız. Dişleriniz temiz olsun misler gibi kokun ve gülümseyin.
Boyası badanası işin hikaye kısmı.
Ben üniversiteye başladığımda kaşlarımı bile aldırmamıştım henüz. Makyaj vs hak getire. Sonra ufak ufak bailanıyor hepsine.
Tahminen 18 yaşındasınız. O tertemiz cildi zaten yormaya gerek yok.
Kilo için spor rejim uygun olur. Bir iki de cicili kıyafet tamam işte.

Ne alaka ya. Havali ve bakimli diye neden kaşar oluyorlarmis. Ne kadar ayip.
Ergenligin hala devam ettigi bi zamanda uniye baslaniyor ve. Kotu diye tabi edebilecegimiz sigara alkol uyusturucu nun cogunlugu arkadas cevresinden gorup kullanmayla baslaniyor. Genclerden biri birine ozenip onun gibi olmaya calistikca durumun vahimiyeti kavranamiyor. Valla 26 yasindayim surekli okuma cabasi icindeyim yanildigim bi insan olmadi :)

Bende kiloluyum kız üzülme 20 kilodan fazla fazlalığım var çak:)

Bu yaşta annen mi giydiriyor seni? Önce bir cocukluktan çık, en azindan kiyafetlerini kendin seç, makyajınıda yap. Yavas yavas basla olur.

Kiloluysan bir spor salonuna yazılabilirsin saç stilini falan değiştir cildine bakım yap hafif makyaj yap.Uyumlu güzel kombine edilmiş giysiler giy biraz daha bak kendine.
Ama o kızlar çok bakımlı diye senden daha güzeller veya üstünler diye bir şey yok bence büyütme onları gözünde.Yine insanlarla konuş ne güzel dışa dönüksün içe kapanık olsan çok daha zor olurdu.
Konuş ama sıkboğaz etme baktın seni takmıyor boşver sen de dersine gir çık.Belki seninle konuşmak isteyen olur daha yeni açıldı okul zamanla alışırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…