Herkes Güzel Havalı Bi Ben Çirkin Ezik

Kiloluysan bir spor salonuna yazılabilirsin saç stilini falan değiştir cildine bakım yap hafif makyaj yap.Uyumlu güzel kombine edilmiş giysiler giy biraz daha bak kendine.
Ama o kızlar çok bakımlı diye senden daha güzeller veya üstünler diye bir şey yok bence büyütme onları gözünde.Yine insanlarla konuş ne güzel dışa dönüksün içe kapanık olsan çok daha zor olurdu.
Konuş ama sıkboğaz etme baktın seni takmıyor boşver sen de dersine gir çık.Belki seninle konuşmak isteyen olur daha yeni açıldı okul zamanla alışırsın.

Sen nereyi kazandın güzelim. Bakımlı uzun boylu taş tabir edilecek kizlar mutlaka vardır da genel de hepimiz klasik türk kadını tipiyiz. Biraz balık etli, az biraz basenli vs. Sen önce kaybettigin ozguvenini bi bul. Sonra kendini bir kuaföre at. varsa Kas bıyık olayını hallet mutlaka. Genceciksi kilo vermek de kolay olur. Biraz diyet ve düz herşeyle kombinleyecegin şeyler al. 2 siyah kot 3 5 tshirt bile yeter.

Senin yüzünden diyeydin. Anam turp babam şalgam diyeydin. Takma bence zamanla evirilirsin o yöne. Kısa kadınların yuzleri daha guzel oluyor.
Hahaha koptum ya ... ayrica uzulme canimm sende istersen olabilirsin durumun varaa zayiflamadan basla sonra kiyafetler almak kendine bakim yapnak istiyceksin

Iyi de bunlarin havali olmakla ne alakasi var onu anlamadim. Tam tersine hicbiryerde tutunamamis boslukta olan insanlarin bu tarz aliskanliklara kapilma ihtimali daha fazla. Ben de 34 yasindayim yiksekisans yapmis halen 2. Universite okuyan 2 cocuk annesi bir kadinim. Hayattan ogrendigim genellemeler yapmanin cok yanlis oldugi ve yanilgilarim olabilecegi.

Öncelikle özgüven kazanman gerek.Sonrası için Kaş, bıyık . Kıyafet. Kilo vermek. Tamam o iş.

Halk eğitimin ücretsiz kursuna yazıl. Ordan da çevre edinirsin. Gençlik merkezinde tiyatro vs gruplarına katıl. Arkadaş edin. Her ay bir kitap oku. ( Hala edinmeye çalıştığım bir özellik bu)
Ben yerinde olsam önce spora başlardım.
Spor sana özgüven getirir. Kendimden örnek vereyim. Ben şişman biriydim. Zayıfladım. Resmen bambaşka birisi doğdu içimde. Yeni yeni kıyafetler aldım. Çeşit çeşit güzel ayakkabılar aldım. Öğrenciyken her ay bir takım alsan( alt-üst-ayakkabı) gardırobun da değişir. ucuz şeyler almak için bulunduğun ilin sosyete pazarı varsa gidebilirsin. Gerçi Artık internette çok ucuza kıyafetler bulunuyor.

Havalı olmak için ne sigara ne alkol hiçbiri sana lazım değil ; Özgüven- kendini sevmek , beğenmek gerek. Kendinle barışık olmak gerek. Ayrıca Gülümsemenin gücüne İnan.

Aman aldırma benim annem de böyleydi , baskı yapar kaşlarımı aldırmama izin vermezdi sonra nerde kokoş ve dişiliği öne çıkmış arkadaşımı görse bana onu överdi ne hoş kız vs. diye.Annene aldırma bu konularda , onların dönemi değil artık , her şey değişti.

Ayrıca eminim o kızlar o kadar da güzel değil , sana öyle geliyor.Üniversite fotoğraflarımıza bakıyorum şimdi güzel diye beğendiğim kızlardan çok daha güzelmişim ama hep özgüven eksikliğinden onları daha güzel görmüşüm kendimden o zamanlarda.Bu sadece senin kendini nasıl gördüğünle ilgili bi' durum.Sen kendini güzel bulursan bu davranışlarına da yansır.

Kilolu olduğunu düşünüyorsan bol bol spor yap , spor iyidir kendine güveni arttırır.Giyim kuşam işleri için de internetten araştır kendi vücuduna göre yakışan parçaları öğren.Örnek belin inceyse belini ortaya çıkar.Güzel olduğunu düşündüğün yerlerini öne çıkart yani.

Ben de zayıf bir kız değilim ama şahsen havalı olduğumu düşünüyorum ve bu şekilde tepkiler alıyorum.
Yaptığım ise giyimime, kişisel bakımıma dikkat etmek. Kaşımı, bıyığımı sürekli aldırırım, saçlarım ombreli devamlı düzleştiririm, aşırı olmasa da makyajımı yaparım ve şık kıyafetler giyerim. Bunda yapılmayacak bir şey yok. Güzel giyinip, makyaj yaptıktan sonra insanların tepkileri nasıl değişiyor bak görürsün. Herkes dışa bakıyor.

Bu arada üniversiteye başladığımda dişlerimde tel olduğunu da söylemiş miydim?Hiç aldırmıyodum buna ama ağzımı açıp açıp gülüyodum.Düşün benim halimi üniversitedesin , kızlar süslü kokoş senin dişlerinde tel var. Demem o ki sen kendine güven gerisi kendiliğinden gelicek.

Genelde okulun en uzun delikanlısıyla çıkar kısa kızlar
Kızlar sana bakım ve özgüvenle ilgili yazılabilecek ne varsa yazmışlar. Benim de sana tavsiyem, gözlemci ol, her konuya dalma, kendini konuşup durmak zorunda hissetme. Ne kadar kapalı kutu olursan o kadar merak uyandırırsın. Zamanla her şey oturur. Ben üniversiteye başladığımda kantine bile inemiyordum utancımdan. Sen yine benden iyisin

Blaa...blaa..bla...
Neyse hanimefendi ayni fikirde olmak zorunda degiliz iyi gecelerr

Teşekkür ederim ya nasıl davranacagimi bilmiyorum halam dioki işini geçir herkesle anam da herkes iyi geçin felan dio ya ilk adımı ben atsam değer görmem diye düşünüyorum ama böyle de çok yanlizim

Herkesle iyi geçinmek diye bir şey yok.
Ve hatta mümkünse uzun zaman hiç kimseyle iyi geçinmeye çalışmayın.
Uzak durun, konuşmayın . Kısa iletisimler kurun.
Önce uzaktan gözlem , çok sonra küçük arkadaşlıklar kurun.
Merak etmeyin arkadaşsız kalmazsınız.
Doğru arkadaş için önce gözlem, uzun uzun gözlemler.

Önce sen sensiz. Maden bukadar psikolojin bozuldu.Saçlarını kestir. Havan değişecektir. Sonra yavaş yavaş zayıfla. Zayıfladıkça daha da güzel hissedeceksin emin ol. İlla makyaj olcak diye birşey yok. Kadını en güzel makyajı gülümsemesidir. Milletle sıkı fıkı olcam diye uğraşma. Bırak su yolunu bulur. Hava da bi yere kadar. Derslerine odaklan. Seni havan değil çalışman kurtaracak.

Teşekkür ederim ya nasıl davranacagimi bilmiyorum halam dioki işini geçir herkesle anam da herkes iyi geçin felan dio ya ilk adımı ben atsam değer görmem diye düşünüyorum ama böyle de çok yanlizim
Sen Çalışkan ol hepsi senin peşinde koşar o zaman :) zekanla değer gör

E ailenden uzaksan nerden gorecekler ki sende istedigin gibj ol

E ailenden uzaksan nerden gorecekler ki sende istedigin gibj ol

Gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz ?
Düşüncelerini kabul ettirmek mi yoksa evden çıkınca eteği kısaltmak mi ?

Gençler ailelerinden uzakta olduğundan farklı olunca , gizlilik boy gösterince yanlışın tam ortasına düşer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…