Herkes kendi yerine koysun ve siz olsanız naparsınız akıl verin :(

HawinK.

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2009
207
5
118
İstanbul
Benim şuan 4 aylık bir ilişkim var. bu ilişkide rüya gibi günler yaşadım bazen tartışmalarımız oldu ve ben iki kere ona bitti kelimesini kullandım her defasında yıkıldı bu kadar kolaymı diyerek son yaptığımda beni bisüre affetmedi sonra barıstı ama bi dediğimi iki etmeyen bir insandı. bende cok büyük yemin ettim herkes hata yapar bende ufak bir kavgada bitti demekle hata yaptım affet bidaha böyle bişey asla olmucak dedim ve olmadıda. cünkü ben allaha cok bağlıyım yemin verdim yapmadımda. neyse bu kişi beni ailesiyle tanıstırdı yüzük taktık son olarakta onların akrabasının düğününe gittim. benim sevgilim çok kıskanç birisi benim geçmişteki sevgilimi herkesi kafaya takardı bana baya baskı yapıyordu güvensizliği olduğunuda açıkça söylüyordu. halbuki ben herzaman haber veririm her yaptıgımı ama diyo bu senin yaptığın bişey değil ben öyle hissediyorum yada terk edilme korkusu yaşıyorum hala senin tarafından bilmiyorum dedi son olarak düğündede onun aile tarafından ( adamlarda dayı amca gibi ) daha çok erken degilmi niye getirdin halbuki anneleri beni çok sevdi gibi yorumlar yapılmış baya doldurusa gelmiş. bana tavır aldı ben evlilik yoluna girdim üc dört ayda bu kadar hızlı ilerledi herşey erkendi o düğüne gelmen için zaten güvenmemem ayrı bir sorun kafam cok karısık bilmiyorum dedi. bu olay öncesinde hiçbir kötü hareketini görmedim ama bu şekilde yapması beni yıktı kafam karısık düşünmek istiyorum dedi. iki gündür hiç aramadı bende aramadım düşünsün diye bu haftaiçinde bigün görüşcez ama benim içimden bişeyler aktı gitti. hiçbi suçum günahım yokken suçlanmak, milletin lafıyla bana tavır alması cok agrıma gitti kaldıramıyorum sindiremiyorum. bunları beklediğim bi insan olsa koymazdıda ben şimdi napıcam kızlar size biri böyle bişey yapsa naparsınız. geri dönse hiçbişey olmadan yola devammı edersiniz yoksa olmadımı olmuyor deyip bırakırmısınız zamana o kadar kötüyümki nefes alamıyorum..

Allah Allah ne güzel iş aileyle tanıştır yüzük tak sonra o bu erken değilmi dedi diye kafan karışsın ne güzel dünya ya erken olmuş olabilir belki ama sevgilinin aklı yokmuda başkalarının demesiyle hareket ediyo nasıl bi anlayış bu yanii şaka gibi

Yaşlarınız küçük mü? Denedim ama kendimi sizin yerinize koyamadım. 4 aylık bir ilişkide, ben hiç bir beklentiye giremem.

Gerçekten hızlı ilerlemişsiniz ama çocuk da sıpsevdi sanırım. Hemen yüzük takıyor, iki lafla da ilişkisini sorguluyor.

.

Bilmiyorum bbgm ya hic beni uzmus biri degil kim ne dedide bu kadar etkilendi zaten guvensizligi kiskancligi vardi körüklendi. İcimde biseyler akti gitti iliskiler kolay kurulmuyor bitirmek kolay degil. Acaba diyorum benimi deniyo yine pes edip gtcekmiyim diye kafam cok karisik :s

pişman bir biçimde dönmüş olması lazım ki affedebileyim.şahsen durum benim için böyle.çünkü birilerinin sözüne göre hareket etmesi hiç doğru bir davranış değil.

samimiyetsiz biri
anlaşılan uyar akıllı
bırak bence bu kadar yıpratma
oluyosa olsun olmuyosa zorlama

Aranızdamı yüzük taktınız aileler arasındamı aileler arasındaysa isteme falan olmuş olur zaten akrabaların erken değil mi ? gibi birşey demeside çok saçma olur

herkes okuduğunu anlayıp,bıde cevap yazmış..

bugun anlayışım kıt olabülüüüüğğ..

Dolduruşa gelen
Sana güvenmeyen
Bir adım atıp beş adım geri giden bir adamı hayatında tutma
Çok uğraşırsın ve çok üzülürsün

yüzük takmışsınız niye erkenmiş ki, el ağzıyla konuşanları sevmem kocaman adam kendi fikirleri olacak ve sevdiğini savunacak herşeye, herkese karşı, bu sizi ezer de ezdirir de.

Yuzuk olayi aramizda ama annesi fln beni cok seviyor dugune gitmem olay oldu amcalari tarafndan dogulular bide biraz ters dustu sanirim. Ayrilmakmi istiyosun diyorum hayir yok oyle bisey diyo ama kafam karisik guvenmedigim halde dort ayda ne durumdayiz fln dedi biraktim kendi haline ama pisman olsa donse nolcak hicbi gunahim yokken harcandim. Ama kuzenimde diyo millet neleri affediyo ozur dilerse devam et fln napcam

Madem emin değildi neden yüzük takmış. 30 una gelmiş koca adam hala elalemin lafina geliyorsa kacin zaten. Kendini liseli ergen zannediyor galiba. Baksana bir oyle bir boyle. Bir adamda dengesizlik varsa iki kere dusunmek lazim. Simdiden gorun ona gore karar verin.

Yuzuk olayina niye takildinki o sadece bir hediyeydi ve ozel bir anlami var bu sadece fikir istedigim konu cok farkli..

herkes okuduğunu anlayıp,bıde cevap yazmış..

bugun anlayışım kıt olabülüüüüğğ..

buralarda anlam kargaşası var ben de anlamadım da düğüne gittiği için akrabaları erken diye düşünmüşler sevgilisi de erkendi niye geldin ki diye ilişkiyi düşünmeye başlamış, sanırım oturaklı,ağır bulmamış.

Yuzuk olayina niye takildinki o sadece bir hediyeydi ve ozel bir anlami var bu sadece fikir istedigim konu cok farkli..

Beni ailesiyle tanıştırdı, sonra yüzük taktık dersen, yüzük olayına takarım :) ben de sözlendiniz filan zannettim. sen o ayrıntıyı neden veriyorsun ki :) ama kaç yaşında insan dolduruşa gelip sana kafam çok karışık diyorsa o insandan uzak durmanı tavsiye ederim. ama tabii 4 aydır tanıyan sensin. en doğru kararı sen vereceksin.

sonunu göremedim açıkcası ...
kendiniz yormayın derim ..

işte bende oraya kadarını anladım..

sonrasında film koptu..2 kere okudum yıne olmadı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…