Herkes kendi yerine koysun ve siz olsanız naparsınız akıl verin :(

Bence sen kesinlikle yüz vermemelisin yaptığı sana haksızlık resmen haksızlık bence kolay kolay affetmemelisin ..

Bence sen kesinlikle yüz vermemelisin yaptığı sana haksızlık resmen haksızlık bence kolay kolay affetmemelisin ..

Evt canim cok buyuk haksizlik hemde kanima cok dokunuyor. Kuzenim diyor millet neleri affediyo kafasi karismis her insan bosluga duser olabilir diye ama ben resmen haksizliga ugruyorum hicbi gunahim yokken. Cok canim aciyor.. İlk defa yapti herkes yapar hata diyorum bi yanimda cok buyuk haksizliga ugruyosun cek git diyo..

O zaman en saglikli karar yuz yuze gorustukten sonra alinir bence.
Ama herseyi acik acik konus sor...
Dugune geldiysem nolmus?
Erken dedigin nedir?
Onlar erken dedi diye mi erken oldu?
Senin kendi dusuncen yok mu?
Hep mi boyle baskalarinin lafindan etkileniyosun?
Bu guvensizligin niye?
Naptim sana?
Guvenmiyorsan niye maneviyati yuksek bir hediye aliyorsun bana?
Neden ailenle tanistirdin o zaman?
Ve sonundada verdigim sozun arkasinda durabilecekmiyim onu mu deniyorsun?

Yanii bunlar ornek tabi aklini kurcalayan ne varsa acik acik sor canim cevap versin..
27 yasinda bir birey akilli mantikli cevap verecektir insAllah.

Bunlari sorarim sormasinada konusabilirsem tabi iki gundur durmadan agliyorum. Yuzune bakmadan konusucam yoksa karsisinda aglicam diye ck korkuyorum (

Yüzüğü takarken düşünecekti erken mi değil mi. Taktıktan sonra erkenini sorgulamak adiliktir yazık değil mi senin duygularına. Oyuncak mı bu.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bunlari sorarim sormasinada konusabilirsem tabi iki gundur durmadan agliyorum. Yuzune bakmadan konusucam yoksa karsisinda aglicam diye ck korkuyorum (

Olur mu canim oyle sey..toparla kendini..
Cocuk gibi davranmis.
Oturun guzel guzel konusun kavga etmeden..

Ben bu durumun aynisini yasadim canim eski sevgilimde ciktigimizdan bisure snra sogudum ben istemiyorum dedi birakti gitti hic sucum yokken. On gun gecti geri geldi sana ck hakszlik ettim affet diye o kdr gururlu adam ayaklarima kapandi ben yine affetmedim yediremedi kendine terk edilmeyi sokak ortasinda yakalayip tokat atti zor kactim cok kotu gunler yasadim. Buda aynisi olcak diye cok korkuyorum sonradan pismanlik fayda etmiyor hem bunu cok seviyodum harcanip gitcek duygularim ilahi adalet islicek tabiki ama is isten gecicek...

Böyle düşünürsen -yazık olacak diye- emin ol kaybedersin.
Sağlam bi konuşma yap ya güvenip dengeli davransın ya da karşılıklı güzel bi şekilde bitirin.
İnan dışardan sağlıklı ilişki profili görünmüyor.
İçinde olduğun için duygusal davranıyorsun ağlamayı bırak ve yazılanları mantığını katarak düşün sadece.

Ben sadece onu dinlicem cunku dusunmek isteyen oydu neler solicek diye tabi arayp goruselim derse. Evt suan cok duygusalim her an gozlerim dolu sabah aglayarak uyandim yok boyle bisey bunlarin gunahini nasil odicek ya allahim sen buyuksun. Butun haksizliga ugruyan cani aciyanlari gorsun allahim ilahi adalet yerini bulsun..

ileride aklımda kalmasındansa genelde ikinci şans verilmesi taraftarıyım, fakat henuz ikinci şansı olup da bunu degerlendirip mutlu mesut yaşamadım hiç

bence şunu düşünün, " acaba yeniden bir araya gelip ileride ayrılırsanız mı daha çok üzülürsünüz, yoksa barışmayıp da ileride keşke barışsaymışım dediginiz zaman mı "

Bide sevgilim kova burcu. Kova burcu erkegiyle birlikte olan varmi

Yanlış anlamadıysam siz, erkek arkadaşınızın tarafından birinin düğününe gittiniz değilmi?
Silah zoruyla mı davet ettirdiniz kendinizi? bu kadar laf olmuş, davet edildiniz ki gittiniz. Erkek arkadaşınız burada hatalı. Başkalarının lafıyla böyle bir sebepten sizi aramayanı siz hiç aramayın bence, yani ben olsam öyle yapardım.
Kolaylıklar dilerim.

sana güvenmeyen, başkasının lafıyla seni fütursuzca kırabilen biriyle ilerde mutlu olacağını mı sanıyorsun sen? ilk aylar en heyecanlı en mutlu zamanlar olmalı, bu dönemde bile böyle kötü günler geçirdiysen bu ilişki iflah olmaz. ayrıl gitsin. kimler çıkar karşına. ben boşuna üzülmüş ağlamışım dersin... değmezzzz

Tesekkur ederim tatlim fikrini belirttign icin

biraz zaman ver, öyle biri olmadığını düşünüyorsan. bakalım neyle gelecek karşına

Oyle yapiyorum bbgm sonucta son sozu o soylicek belki ayrilcak belki farkli seyler dicek bekliyorum sadece elimden hicbisey gelmiyor. Bugunlerde gecicek ama delipte gecicek sanirim.. Devam etsekte bu haksizligi cok zor sindiricem onun oyle biri olmadigini dusunsemde.

Buarada iyiki varsiniz kk arkadaslarim insanin acisi birazda hafifliyor fikirleri okudukca en azndan uc saatim aglamadan gecti..

Yüzük taktıysanız erken filan değil bence. Sevgilinizle bu konuyu konuşun, annesi babası hoş karşılıyorsa, amcaya dayıya laf düşmez bence.

yüzük takmak için erken değil de o düğüne katılmanız için mi erken yani?saçma.bu adam küçük çocuk değil sonuçta kendisi düşünemiyor mu da başkalarının düşüncelerine göre hareket ediyor.hem size güveni yok hem de başkalarının dolduruşa getirmesiyle sizi kırabiliyor böyle saçma sapan bir şey yüzünden bile.yüzüğü de takmışsınız ama ben biraz daha düşünün derim çünkü adam dengesiz birine benziyor yani kim bilir daha ne sorunlarınız olur böyle giderse.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…