Benim şuan 4 aylık bir ilişkim var. bu ilişkide rüya gibi günler yaşadım bazen tartışmalarımız oldu ve ben iki kere ona bitti kelimesini kullandım her defasında yıkıldı bu kadar kolaymı diyerek son yaptığımda beni bisüre affetmedi sonra barıstı ama bi dediğimi iki etmeyen bir insandı. bende cok büyük yemin ettim herkes hata yapar bende ufak bir kavgada bitti demekle hata yaptım affet bidaha böyle bişey asla olmucak dedim ve olmadıda. cünkü ben allaha cok bağlıyım yemin verdim yapmadımda. neyse bu kişi beni ailesiyle tanıstırdı yüzük taktık son olarakta onların akrabasının düğününe gittim. benim sevgilim çok kıskanç birisi benim geçmişteki sevgilimi herkesi kafaya takardı bana baya baskı yapıyordu güvensizliği olduğunuda açıkça söylüyordu. halbuki ben herzaman haber veririm her yaptıgımı ama diyo bu senin yaptığın bişey değil ben öyle hissediyorum yada terk edilme korkusu yaşıyorum hala senin tarafından bilmiyorum dedi son olarak düğündede onun aile tarafından ( adamlarda dayı amca gibi ) daha çok erken degilmi niye getirdin halbuki anneleri beni çok sevdi gibi yorumlar yapılmış baya doldurusa gelmiş. bana tavır aldı ben evlilik yoluna girdim üc dört ayda bu kadar hızlı ilerledi herşey erkendi o düğüne gelmen için zaten güvenmemem ayrı bir sorun kafam cok karısık bilmiyorum dedi. bu olay öncesinde hiçbir kötü hareketini görmedim ama bu şekilde yapması beni yıktı kafam karısık düşünmek istiyorum dedi. iki gündür hiç aramadı bende aramadım düşünsün diye bu haftaiçinde bigün görüşcez ama benim içimden bişeyler aktı gitti. hiçbi suçum günahım yokken suçlanmak, milletin lafıyla bana tavır alması cok agrıma gitti kaldıramıyorum sindiremiyorum. bunları beklediğim bi insan olsa koymazdıda ben şimdi napıcam kızlar size biri böyle bişey yapsa naparsınız. geri dönse hiçbişey olmadan yola devammı edersiniz yoksa olmadımı olmuyor deyip bırakırmısınız zamanao kadar kötüyümki nefes alamıyorum..
Bence sen kesinlikle yüz vermemelisin yaptığı sana haksızlık resmen haksızlık bence kolay kolay affetmemelisin ..
Bebegim zaten daha yeni cok bu olay en son dün konustuk ben dedim aksam goruselim yuzyuze dedi persembe gorusuruz kafami toplayip dusunmek istiyorum dedi. Bende cevap yazmadim daha bunun ustunde aricakmi goruselim diye bekliyorum iste ne dicek napicak hic bilmiyorum..
O zaman en saglikli karar yuz yuze gorustukten sonra alinir bence.
Ama herseyi acik acik konus sor...
Dugune geldiysem nolmus?
Erken dedigin nedir?
Onlar erken dedi diye mi erken oldu?
Senin kendi dusuncen yok mu?
Hep mi boyle baskalarinin lafindan etkileniyosun?
Bu guvensizligin niye?
Naptim sana?
Guvenmiyorsan niye maneviyati yuksek bir hediye aliyorsun bana?
Neden ailenle tanistirdin o zaman?
Ve sonundada verdigim sozun arkasinda durabilecekmiyim onu mu deniyorsun?
Yanii bunlar ornek tabi aklini kurcalayan ne varsa acik acik sor canim cevap versin..
27 yasinda bir birey akilli mantikli cevap verecektir insAllah.
Bunlari sorarim sormasinada konusabilirsem tabi iki gundur durmadan agliyorum. Yuzune bakmadan konusucam yoksa karsisinda aglicam diye ck korkuyorum(
Yüzüğü takarken düşünecekti erken mi değil mi. Taktıktan sonra erkenini sorgulamak adiliktir yazık değil mi senin duygularına. Oyuncak mı bu.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
O bitirmis yada ben bitirmisim onemli degilki su saatten sonra bu iliskiye yazik olcakmi olcak. Daha once hic boyle seyler gormedigim birinden gormem beni yikti mahvetti. Guvenmesi icin herseyi yaptim sadece gosterisliyim boyum fln uzun fizigim duzgun oda tip olarak iyi aslinda ama kiskancligi cok fazlaydi guvenemedi iste olmayinca olmuyor. Mucadele etmek istiyorum bu sefer pes etmek istemiyorum ama cok kanima dokunuyor hic sucum olmadan bu hallere dusmek. Cok celiskideyim..
Böyle düşünürsen -yazık olacak diye- emin ol kaybedersin.
Sağlam bi konuşma yap ya güvenip dengeli davransın ya da karşılıklı güzel bi şekilde bitirin.
İnan dışardan sağlıklı ilişki profili görünmüyor.
İçinde olduğun için duygusal davranıyorsun ağlamayı bırak ve yazılanları mantığını katarak düşün sadece.
Ben sadece onu dinlicem cunku dusunmek isteyen oydu neler solicek diye tabi arayp goruselim derse. Evt suan cok duygusalim her an gozlerim dolu sabah aglayarak uyandim yok boyle bisey bunlarin gunahini nasil odicek ya allahim sen buyuksun. Butun haksizliga ugruyan cani aciyanlari gorsun allahim ilahi adalet yerini bulsun..
herkes okuduğunu anlayıp,bıde cevap yazmış..
bugun anlayışım kıt olabülüüüüğğ..
Benim şuan 4 aylık bir ilişkim var. bu ilişkide rüya gibi günler yaşadım bazen tartışmalarımız oldu ve ben iki kere ona bitti kelimesini kullandım her defasında yıkıldı bu kadar kolaymı diyerek son yaptığımda beni bisüre affetmedi sonra barıstı ama bi dediğimi iki etmeyen bir insandı. bende cok büyük yemin ettim herkes hata yapar bende ufak bir kavgada bitti demekle hata yaptım affet bidaha böyle bişey asla olmucak dedim ve olmadıda. cünkü ben allaha cok bağlıyım yemin verdim yapmadımda. neyse bu kişi beni ailesiyle tanıstırdı yüzük taktık son olarakta onların akrabasının düğününe gittim. benim sevgilim çok kıskanç birisi benim geçmişteki sevgilimi herkesi kafaya takardı bana baya baskı yapıyordu güvensizliği olduğunuda açıkça söylüyordu. halbuki ben herzaman haber veririm her yaptıgımı ama diyo bu senin yaptığın bişey değil ben öyle hissediyorum yada terk edilme korkusu yaşıyorum hala senin tarafından bilmiyorum dedi son olarak düğündede onun aile tarafından ( adamlarda dayı amca gibi ) daha çok erken degilmi niye getirdin halbuki anneleri beni çok sevdi gibi yorumlar yapılmış baya doldurusa gelmiş. bana tavır aldı ben evlilik yoluna girdim üc dört ayda bu kadar hızlı ilerledi herşey erkendi o düğüne gelmen için zaten güvenmemem ayrı bir sorun kafam cok karısık bilmiyorum dedi. bu olay öncesinde hiçbir kötü hareketini görmedim ama bu şekilde yapması beni yıktı kafam karısık düşünmek istiyorum dedi. iki gündür hiç aramadı bende aramadım düşünsün diye bu haftaiçinde bigün görüşcez ama benim içimden bişeyler aktı gitti. hiçbi suçum günahım yokken suçlanmak, milletin lafıyla bana tavır alması cok agrıma gitti kaldıramıyorum sindiremiyorum. bunları beklediğim bi insan olsa koymazdıda ben şimdi napıcam kızlar size biri böyle bişey yapsa naparsınız. geri dönse hiçbişey olmadan yola devammı edersiniz yoksa olmadımı olmuyor deyip bırakırmısınız zamanao kadar kötüyümki nefes alamıyorum..
Tesekkur ederim tatlim fikrini belirttign icinYanlış anlamadıysam siz, erkek arkadaşınızın tarafından birinin düğününe gittiniz değilmi?
Silah zoruyla mı davet ettirdiniz kendinizi? bu kadar laf olmuş, davet edildiniz ki gittiniz. Erkek arkadaşınız burada hatalı. Başkalarının lafıyla böyle bir sebepten sizi aramayanı siz hiç aramayın bence, yani ben olsam öyle yapardım.
Kolaylıklar dilerim.
biraz zaman ver, öyle biri olmadığını düşünüyorsan. bakalım neyle gelecek karşına
Yüzük taktıysanız erken filan değil bence. Sevgilinizle bu konuyu konuşun, annesi babası hoş karşılıyorsa, amcaya dayıya laf düşmez bence.Benim şuan 4 aylık bir ilişkim var. bu ilişkide rüya gibi günler yaşadım bazen tartışmalarımız oldu ve ben iki kere ona bitti kelimesini kullandım her defasında yıkıldı bu kadar kolaymı diyerek son yaptığımda beni bisüre affetmedi sonra barıstı ama bi dediğimi iki etmeyen bir insandı. bende cok büyük yemin ettim herkes hata yapar bende ufak bir kavgada bitti demekle hata yaptım affet bidaha böyle bişey asla olmucak dedim ve olmadıda. cünkü ben allaha cok bağlıyım yemin verdim yapmadımda. neyse bu kişi beni ailesiyle tanıstırdı yüzük taktık son olarakta onların akrabasının düğününe gittim. benim sevgilim çok kıskanç birisi benim geçmişteki sevgilimi herkesi kafaya takardı bana baya baskı yapıyordu güvensizliği olduğunuda açıkça söylüyordu. halbuki ben herzaman haber veririm her yaptıgımı ama diyo bu senin yaptığın bişey değil ben öyle hissediyorum yada terk edilme korkusu yaşıyorum hala senin tarafından bilmiyorum dedi son olarak düğündede onun aile tarafından ( adamlarda dayı amca gibi ) daha çok erken degilmi niye getirdin halbuki anneleri beni çok sevdi gibi yorumlar yapılmış baya doldurusa gelmiş. bana tavır aldı ben evlilik yoluna girdim üc dört ayda bu kadar hızlı ilerledi herşey erkendi o düğüne gelmen için zaten güvenmemem ayrı bir sorun kafam cok karısık bilmiyorum dedi. bu olay öncesinde hiçbir kötü hareketini görmedim ama bu şekilde yapması beni yıktı kafam karısık düşünmek istiyorum dedi. iki gündür hiç aramadı bende aramadım düşünsün diye bu haftaiçinde bigün görüşcez ama benim içimden bişeyler aktı gitti. hiçbi suçum günahım yokken suçlanmak, milletin lafıyla bana tavır alması cok agrıma gitti kaldıramıyorum sindiremiyorum. bunları beklediğim bi insan olsa koymazdıda ben şimdi napıcam kızlar size biri böyle bişey yapsa naparsınız. geri dönse hiçbişey olmadan yola devammı edersiniz yoksa olmadımı olmuyor deyip bırakırmısınız zamanao kadar kötüyümki nefes alamıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?