Herkese bi ilginç tuhaf geliyor,demek ki herkes prensesler gibi yaşıyor bi amele benim :) diye düşünmeye başladımBunun prenseslikle ne ilgisi var sizin içinde bulunduğunuz tempo ağır bence.
Araba yok..Arkadaş da bir garipmiş, napacak öğlen 12 de mi çıkacak? 5-6 da çıkılır işten zaten.
Araba eşinizde mi yoksa hiç mi yok? Eğer eşinizdeyse arabayı size bırakmasını isteyin, o otobüsle gidip gelsin.
Galiba kadın nekadar sorumluluk alırsa okadar erkeğin yükü hafifliyor.Belki şartlarınız değişmez ama evlilikte paylaşım çok önemliHerkese bi ilginç tuhaf geliyor,demek ki herkes prensesler gibi yaşıyor bi amele benim :) diye düşünmeye başladım
10,5 da geldiği için gece bi paylaşım yapamıyoruz ben o saate kadar çocukları almış büyüğünün ödevlerini yapmış oyunlar oynamış ve yatırmış oluyorumGaliba kadın nekadar sorumluluk alırsa okadar erkeğin yükü hafifliyor.Belki şartlarınız değişmez ama evlilikte paylaşım çok önemli
Yok onun da yok benim de yok arabasızız şu anEşinin arabası var mı?
Amele demeyelim ama kolay bir hayat değil. Sonucta çocuk dediğin erkenden uyumalı, baba her akşam 10.30da evdeyse bunun anlamı bba evde hayalet gibi bir şey demektir. Eve o saatte gelen adam ne çocuk bakmaya yardımcı olur, ne alışverişe,ne evin düzenine, ne de yemeğe temizliğe.Herkese bi ilginç tuhaf geliyor,demek ki herkes prensesler gibi yaşıyor bi amele benim :) diye düşünmeye başladım
Ama o hayatı seçen, kabullenen sizsiniz. Ben bir esnafla evlilik yürütemezdim mesela. Eve geç gelecek, tatili yok, işi riskli vs. O yüzden tercih etmedim. Hadi evlendim diyelim bu tempoda çalışan adamla çocuk yaparsam çocuğun bütün yükünün bana kalacağını tahmin eder ve çocuk yapmazdım. Hayatın bütün yükünü benimle paylaşmayacak biriyle evlilik benim tercihim olmazdı. Bunun adı prenseslikse evet ben bir prensesim.Herkese bi ilginç tuhaf geliyor,demek ki herkes prensesler gibi yaşıyor bi amele benim :) diye düşünmeye başladım
Evet böyle hayat mı olur ben işin orasındayım ama çözümü yok zamanı geri alamam şimdiki aklımla bu hayatı istemezdimAmele demeyelim ama kolay bir hayat değil. Sonucta çocuk dediğin erkenden uyumalı, baba her akşam 10.30da evdeyse bunun anlamı bba evde hayalet gibi bir şey demektir. Eve o saatte gelen adam ne çocuk bakmaya yardımcı olur, ne alışverişe,ne evin düzenine, ne de yemeğe temizliğe.
Bekar gibi yaşıyorsunuz. dönüş saati bu ama gidiş saati ne?
Biraz geç gidiyorsa bari sabah cocuklarin kahvaltısını,anneye bırakma işini o halletsin. Böyle hayat mı olur?
Arkadaş yeni evli galiba, çok şaşkın görünüyor. Daha bunun bebekli mesaili bakıcılı kreşli zamanları var. Alışır zamanla.Slm kızlar...bugün işte bir arkadaş yanıma gelip dert yandı eşim 6 da çıkıyor beraber vakit geçiremiyoruz bikaç saat sonra uyuyoruz falan diye,benim eşim de esnaf gece 10,30 da geliyor,6 çok uygun bi saat dert yanacak bi durum yok diyerek kendi durumumdan bahsettim gözlerini büyüttü,çocukları araba olmadan anneme bırakıp tekrar işe gelip tekrar otobüsle evime geçmem falan şok etkisi yarattı,yanımdan haline şükredip belki de mutlu olup kalktı benim normal hayatın olağan akışında gördüğüm hayatımın şaşırtıcı gelmesi beni bayağı bi afallattı,son zamanlarda çok zor nasıl yapıyorsunlar havada uçuşuyor,herkes mi prenses bi ben mi bu durumdayım,hayatımdan soğudum resmen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?