Herkes mi prenses

Gerçekten o zamanlar farkında değildim 22 yaşında evlendim aile sorunlarım vardı kavak yelleri esiyordu falan filan şimdiki aklımla bende yapmazdım ve açıkçası farkında bile değildim bu şekilde olacağının

Finans kısmıda buna değse içim yanmaz asgari ücretten hallice

Prenseslikle alakası yok ama arabasiz bu tempoyu rutin sürdürecek çok insan yoktur. Kendime çok yüklendiğimde bana kalan kronik hastalıklar var boynum tutulmuş halde iken 9 saat alçak sehpada yazi yazmaya neden itiraz etmediğimi hep sorgularım mesela gençlik enerjisi.
Bu kadar çalışmaya size çok iyi şartlar sunmali canınıza yazık araba yok evde çalış çocukları getir götür eşle bisey paylaşma eee kazanç ne?

Herkesin ne yaşadığını nereden biliyorsunuz ki? Sizin durumunuz başkalarıyla kıyaslarsanız tabi ki size kolay gelir. Size kolay görünen hayatlara "prenses" demek ne kadar doğru ?

Sabah esiniz sizden erken mi cikiyor? En azindan bir turu da o yapsa? Ya da evi tasisaniz ya da araba alsaniz size?
Ben erken çıkıyorum küçüğü alıp anneme götürüyorum büyüğü için servis geliyor o da büyüğünü servise bindiriyor,servisi bekliyor

Herkesin ne yaşadığını nereden biliyorsunuz ki? Sizin durumunuz başkalarıyla kıyaslarsanız tabi ki size kolay gelir. Size kolay görünen hayatlara "prenses" demek ne kadar doğru ?
Söylenilene göre yorum yapıyorum zaten,nasıl yapıyorsun demelere göre,gözleri büyültüp yüzdeki o şaşkın ifadeden sonra,kendileri adla yapamayacaklarını söyledikleri için

Neden yıllardır şartlarınızı iyileştirmek için bir şey yapmıyorsunuz peki? Eşiniz bir çalışan alsa akşam saatlerinde dükkanı ona bırakıp daha insani bir saatte dönse. Çocuklara madem anneanne bakıyor, evi daha kolay ulaşılabilecek bir yere taşıma vs. Size uyar uymaz bilmiyorum ancak muhakkak şu tempoda ev ve aile hayatınızı düzene sokacak bir değişiklik bulunurdu bence. Bu şekilde baba görmeden büyümemeli çocuklar.

Arkadaşınıza yorum yapmayacagim saat 6 da cikmak gayet normal. Size yorum yapmak istiyorum. Herseyi tek basiniza yuklenmissiniz, size normali bu geliyor. Esinin mesai saatleri belli olan kisiler sorumlulukları dogal olarak paylaşıyor, bunu prenseslik olarak gormeyin. Esimde bende sabah 7de evden cikip akşam 7de evde oluyorsak, esim koltukta uzanirken neden herseyi tek basima yapayim ki? Mesaisi olur, askerdir goreve gider o zaman ayri.

İnsani şartlarda dönmesi konusunda çok savaştım çok söyledim kavga ettim başka iş dedim olmadı,olmuyor sonra kavgacı oluyorum yine iş konusunu açtı oluyorum

Hayır evde olsa yapar obsesif zaten ev işi konusunda iş oaylaşımı konusunda sıkıntı yok ama evde yok ki iş paylaşayım dabah gitmeden ortalığı güzelce bi toplar yeri gelir süpürür ama çocukları alma yedirme yıkama ödevler hep bende,ailece vakit geçirememe durumu var

Bende bunu demek istedim aslinda. Sizin kosullarinizla masa basi calisan insanin kosullari ayni degil. Arkadasiniz kendi hayatina gore yorum yapmis. Insan zorunda kalirsa 2 cocugun bakimini tek basina ustlenip, evi cekip cevirebilir.

6'da çıkması normal dert yanacak bir şey değil. 10.30'da çıkıyor diye böyle hayat olmaz gibi de konuşulmamalı herkesin hayatı farklı zorlukları farklı.
Benim eşim haftasonu iki gün genelde evde haftaiçi de akşamları mesai olduğu zamanlar oluyor geçen sene gece gelirdi ben uyurdum o gelene kadar bu sene biraz düzeldi, bizim çocuğumuz yok ama eşim ilerde iş değişebilir gerçi yine benzer şartlarda yorucu bir işe sahip olur muhtemelen mesai olmasa da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…