Herkes patır patır evleniyo mu yoksa algıda seçicilik mi

Kızlar biliyorsunuz ya benim nişan bozulalı bir ay oldu. Bu bir ayda her Allahın kulu nişanlandı herkes evlendi. Ayrıldıktan sonra algıda seçicilik mi oldu nedir çevremde sadece evlenen insanları görüyorum depresyona gireceğim az kaldı 😬
bu söylediğin şey
bodrum'a çeşme'ye gidip "ülkede kriz falan yok herkes buralara tatile gelmiş, su gibi para harcıyor"
demekten farklı değil
ayrıca insanlar genelde yazın evlenir
düğünler yazın yapılır
çok normal yani
ben de ilk ayrıldığımda
arkadaşlarım patır patır sevgili yapar olmuştu
bi an kendimi kötü hissetmiştim sanki herkesin aşk hayatı mükemmel bi benimki kötü gibi gelmişti
aah ah bi bilsen neler var
sosyal medyada sürekli sevgilisiyle aşk dolu paylaşımlar yapan bir arkadaşımın
aldatıldığını ve ayrıldığını öğrendim 2 hafta önce falan
hani görsen bunlar çok aşık dersin
meğer sadece kız aşıkmış
adam gitmiş kızı, arkadaşım diye tanıştırdığı kızla aldatmış üstelik kız benim arkadaşımı bile kabul etmiş yani

Yani herkes evleniyor bile olsa bide içeriğine bakmak lazım. Ben 22 yaşımda evlendim okumuş ev hanimiyim diyim üstteki arkadaşlarin yazısına göre :) ben hiç pişman olmadım. Ama bugün kuzenimin nisanlanacagini duydum çocugun düğün yapabilecek durumu yokmuş mesela. Abim demiş tamam yarı parasini ben odeyeyim yeterli iki gönül bir olsun. E nişanı ve kınayı da kız tarafı yapacak. Baktığın zaman buda dışardan gördüğün evlenen bir çift ama ne kadar saglikli. Hayır cidden anlamıyorum babanın evinde bu kadar ultra lüks imkanların varken(evler,arabalar,dükkanlar ve başka gayrimenkuller) nasıl daha düğün yapamayacak birisine evet dersin 🤷🤷yaşı da küçük cahillikle adım atıyor inşallah pişman olmaz 😔

Kader bize ilişkilerde gülmedi kariyerde sırıtsa bari. 😁😁
Büyük çoğunluğa da gülmüyor ki. Evlenince gülmüş olmuyor ki.eski hayatında kaç tane cinsel açıdan sorunlu, iktidarsız adama denk geldin, ya da ilişkiye girmeyi beceremeyen adama.yine döndün dolaştın cinselliğe getirdin diyecekler ama eee evliliğin asıl nedeni cinsellik zaten.yoksa herkes ev arkadaşıyla yaşardı. Demem o ki becerebilenden çok beceremeyen var. Eee bizim çürük diye attığımız herifler de evlenip durduğuna göre.evlenenlerin de çok büyük bir kısmına gülmemiş oluyor kader ilişki konusunda. Adamla aynı evin içindesin ayda bir defa kendi zorunla arkan dönük poziyonda 3 dakika seks yapıyorsun.all işte bunlar da evlilik.sokakta orada burada görüp durdukların.bunlar hamile de kalıyorlar haa.2,3 tane de çocukları oluyor.sen sanıyor musun ki o çocuklar sabah akşam sevişerek, zevkten kendinden geçilerek yapılıyor 😂😂.ne iktidarsız herifleri evlendirdik 😂😂. Sen tanımadığın için kıskanırsın ben acıyorum.hayat o kadar basit birşey değil.

Büyük çoğunluğa da gülmüyor ki. Evlenince gülmüş olmuyor ki.eski hayatında kaç tane cinsel açıdan sorunlu, iktidarsız adama denk geldin, ya da ilişkiye girmeyi beceremeyen adama.yine döndün dolaştın cinselliğe getirdin diyecekler ama eee evliliğin asıl nedeni cinsellik zaten.yoksa herkes ev arkadaşıyla yaşardı. Demem o ki becerebilenden çok beceremeyen var. Eee bizim çürük diye attığımız herifler de evlenip durduğuna göre.evlenenlerin de çok büyük bir kısmına gülmemiş oluyor kader ilişki konusunda. Adamla aynı evin içindesin ayda bir defa kendi zorunla arkan dönük poziyonda 3 dakika seks yapıyorsun.all işte bunlar da evlilik.sokakta orada burada görüp durdukların.bunlar hanile de kalıyorlar haa.2,3 tane de çocukları oluyor.sen sanıyor musun ki o çocuklar sabah akşam sevişerek, zevkten kendinden geçilerek yapılıyor 😂😂
Hiç bu açıdan bakmamıştım teşekkür ederim şuan aydınlanma çağı yaşıyorum 😁😁

Büyük çoğunluğa da gülmüyor ki. Evlenince gülmüş olmuyor ki.eski hayatında kaç tane cinsel açıdan sorunlu, iktidarsız adama denk geldin, ya da ilişkiye girmeyi beceremeyen adama.yine döndün dolaştın cinselliğe getirdin diyecekler ama eee evliliğin asıl nedeni cinsellik zaten.yoksa herkes ev arkadaşıyla yaşardı. Demem o ki becerebilenden çok beceremeyen var. Eee bizim çürük diye attığımız herifler de evlenip durduğuna göre.evlenenlerin de çok büyük bir kısmına gülmemiş oluyor kader ilişki konusunda. Adamla aynı evin içindesin ayda bir defa kendi zorunla arkan dönük poziyonda 3 dakika seks yapıyorsun.all işte bunlar da evlilik.sokakta orada burada görüp durdukların.bunlar hamile de kalıyorlar haa.2,3 tane de çocukları oluyor.sen sanıyor musun ki o çocuklar sabah akşam sevişerek, zevkten kendinden geçilerek yapılıyor 😂😂.ne iktidarsız herifleri evlendirdik 😂😂. Sen tanımadığın için kıskanırsın ben acıyorum.hayat o kadar basit birşey değil.
Herkesin hayatını nasıl bu kadar iyi bilebiliyorsunuz ki 😂 Sabahta denk geldim sizi linçledikleri bir kaç konuya. Cinsellik istemeyen bir erkek bana baya hayalüstü geliyor şimdi ki erkeklerin aklı fikri cinsellikte tam tersi. Genç kızları bırakıyorlar cinsellik yaşamadıklari için erkekler tam tersi bu yüzden ayrılan kız arkadaşlarım var. Size nasıl erkekler denk gelmiş bilmiyorum ama hayalüstü geliyor bana baya 😂

Herkesin hayatını nasıl bu kadar iyi bilebiliyorsunuz ki 😂 Sabahta denk geldim sizi linçledikleri bir kaç konuya. Cinsellik istemeyen bir erkek bana baya hayalüstü geliyor şimdi ki erkeklerin aklı fikri cinsellikte tam tersi. Genç kızları bırakıyorlar cinsellik yaşamadıklari için erkekler tam tersi bu yüzden ayrılan kız arkadaşlarım var. Size nasıl erkekler denk gelmiş bilmiyorum ama hayalüstü geliyor bana baya 😂
Hiç okumuyor musunuz forumu ? Ya da yaşınız mı küçük ? Etraf bu tarz konulardan geçilmiyor.formun fiks ve en çok açılan konularından. Bu arada o azman görünen erkekler evlenip, aradaki özlem duygusu kalkınca dediğim profile dönebiliyor.iki cilveleşme değil yani olay.lafla peynir gemisi yürümüyor.her denilene inanmayın.2 dakikada boşalan heriflere sorsan en az 1 saat gidiyordur yani.evet zaten yaşınız küçükmüş.şu an istekli görünen erkekler sayesinde gururunuz kabarıyor anlayabikiyorum ama işin aslını olgunlaştıkça anlıyorsunuz.

Hiç okumuyor musunuz forumu ? Ya da yaşınız mı küçük ? Bu arada o azman görünen erkekler evlenip, aradaki özlem duygusu kalkınca dediğim profile dönebiliyor.iki cilveleşme değil yani olay.lafla peynir gemisi yürümüyor.her denilene inanmayın.2 dakikada boşalan heriflere sorsan en az 1 saat gidiyordur yani.
Bence siz biraz kendinizi bununla kandırıyorsunuz. Sabah ki forumu okuduğuma göre güzel diye insanları kıskanan, cinsel hayatı iyi olanları hatta hamile kalanları kıskanan birisiniz. Herkeste hayatındaki doğru kişiyi bulunca maddi manevi cinsel yönden mutlu olabiliyor.

Hiç okumuyor musunuz forumu ? Ya da yaşınız mı küçük ? Etraf bu tarz konulardan geçilmiyor.formun fiks ve en çok açılan konularından. Bu arada o azman görünen erkekler evlenip, aradaki özlem duygusu kalkınca dediğim profile dönebiliyor.iki cilveleşme değil yani olay.lafla peynir gemisi yürümüyor.her denilene inanmayın.2 dakikada boşalan heriflere sorsan en az 1 saat gidiyordur yani.evet zaten yaşınız küçükmüş.şu an istekli görünen erkekler sayesinde gururunuz kabarıyor anlayabikiyorum ama işin aslını olgunlaştıkça anlıyorsunuz.
Gururum neden kabarsın biri bana cinsel istek duyuyor diye? Tam tersi sinirlenirim😂 Kendi istediğim erkek dışında kimse bana cinsel istek duymasın 😂

Bence siz biraz kendinizi bununla kandırıyorsunuz. Sabah ki forumu okuduğuma göre güzel diye insanları kıskanan, cinsel hayatı iyi olanları hatta hamile kalanları kıskanan birisiniz. Herkeste hayatındaki doğru kişiyi bulunca maddi manevi cinsel yönden mutlu olabiliyor.
iyi tamam.sen de inşallah o kişilerden olursun 🙂

Şu anda sosyal medyamda y kuşağı fetret devrinde, z kuşağı ise lale devrinde. Nişanlanan/evlenen/doğuran bolluğu var 😅

Bu son ayrıldığın kişiyi önce unut zamanla.Sonra seninde sevebileceğin anlasabilecegin biri çıkar karşına.

Kızlar biliyorsunuz ya benim nişan bozulalı bir ay oldu. Bu bir ayda her Allahın kulu nişanlandı herkes evlendi. Ayrıldıktan sonra algıda seçicilik mi oldu nedir çevremde sadece evlenen insanları görüyorum depresyona gireceğim az kaldı 😬

İnsanlar mutlu olabilir. Mutsuz da olabilir. Onlar figüran hayatımızda. Baş rol kendimiz. Biz kendi tezgahimiza bakmaliyiz karşı taraf rakip esnafın tezgahina gözümüz giderse kendimizdekini göremeyiz. Anlatabildim mi bilmiyorum hep gözümüz kendi hayatimizda olmalı. Kıyas noktamız da kendimiz.

Felsefik olmak gibi bir amacım yok da bu saatte bu kadar oluyor jsjsjs kafa gitmiş.

Bence bu evlenenlerin çoğu pandemi den sonra düğün(mekan)masrafından şimdi de deprem nedeniyle ev eşya masrafından kurtuldukları icin herkes rahatça evleniyor olabilir 🤔

Ay bilmiyorum ya herkes çok mutlu. Dillendirince kıskanç gibi görünmek istemiyorum ama bi mutsuz benmişim gibi geliyor😐
Ben nişan atali 9 ay oldu aynı şeyi düşünüyorum. Cervemdekilerin benden sonra kısmeti açıldı da bana inat da herseylerini anlatiyolar gibi geliyo. Mutlu olsunlar tabi ki ama yeni evli arkadaşlarimdan bile nişan atmak isteyip nikah var diye cesaret edemeyenleri duydum. Yani biz çok güçlüyüz. Herkesin secebilecegi , kaldırabileceği bir durum değil bu.
Elbette mutlu olacagimiz günler de gelecektir. İnşallah 😊

Ben nişan atali 9 ay oldu aynı şeyi düşünüyorum. Cervemdekilerin benden sonra kısmeti açıldı da bana inat da herseylerini anlatiyolar gibi geliyo. Mutlu olsunlar tabi ki ama yeni evli arkadaşlarimdan bile nişan atmak isteyip nikah var diye cesaret edemeyenleri duydum. Yani biz çok güçlüyüz. Herkesin secebilecegi , kaldırabileceği bir durum değil bu.
Elbette mutlu olacagimiz günler de gelecektir. İnşallah 😊
Umarım, cidden çok yıprandım..

Back
X