- 3 Ocak 2016
- 3.343
- 6.346
- 158
- 40
Ah oyle canim yaniyor ki.. ne kelimelere dokebiliyorum ne de tepkisiz kalabiliyorum. Bir de surekli gucluyu oynuyorum.. bana disari cikmak, sosyal ortamlar cok iyi geliyor. Ama hem biliyor hem useniyorum. En azindan sorunun farkinda olduguma seviniyorum. Baslayalim bi yerden.. Toparlayalim kendimizi. Onumuz de bahar. Bol bol yuruyus arada bi akraba es dost cay kahve.. bunlar iyi gelir diye dusunuyorum. Bir de bakim tabii.. bi saldim ki kendimi kizlar..Kalabalık içinde kimsesisiz
Akademik bir arkadaş grubum var aynı okulda, kızlı erkekli.. hepsiyle yakın değilim tabi de.. geçen birine dedim şu taşrada aranızda eşleşin işte herkes yalnızlıktan kurtulsun, başka nerden bulcaksınız diyeCok felsefik bi baslik oldu hanimlar ama Ben boyle gozlemliyorum gunumuz dunyasini. Sizler nasil basacikiyorsunuz yalnizlik hissiyle?
Bazen de bazisi ruhuna oyle iyi geliyor ki.. ama sen ona iyi gelmiyor gibi hissediyorsun.. bu duyguyu nasil tarif edebilirim bilmiyorumValla katilıyorum, reisimiz kızlar erkekleri, erkekler kızları beğenmiyor demiş, dogru demisinsanlar acaip oldu tanış bak diyorsun yok diyorlar sonra da niye yalnızım
Bir sey diyim mi oyle guzel bi fikirmis ki.. bazen insan yanibasindaki guzellikleri fark edemiyor. Hep bi arayis, hep bi acabasi, dahasi.. biri birini begenmiyor anlaminda demiyorum bunu ben. Uzucu olan birbirini cok begenenler bile kendilerine yazik edebiliyor. Yillar gecince anlasiliyor tabiAkademik bir arkadaş grubum var aynı okulda, kızlı erkekli.. hepsiyle yakın değilim tabi de.. geçen birine dedim şu taşrada aranızda eşleşin işte herkes yalnızlıktan kurtulsun, başka nerden bulcaksınız diyeöyle güldük işte ama öyle çok bileşeni olan bir kimya ki çoğu kişi için bu denklem, olmuyor işte bi şekilde. Erkekler dengini, kadınlar kendinden bir tık üstünü istiyor gibi (ben de dahil). E eşlenme zor bu durumda
Yabancı damat:)Kizlar keyifli izlediginiz bir seyler var mi? Ben bazen gibi, kizilcik, bu aralar da kral kaybederse izliyorum. Izleyince agiz dolusu guldugunuz, dramatik olmayan onerileriniz var mi?
Kizlar keyifli izlediginiz bir seyler var mi? Ben bazen gibi, kizilcik, bu aralar da kral kaybederse izliyorum. Izleyince agiz dolusu guldugunuz, dramatik olmayan onerileriniz var mi?
Çok pozitif bir üyeYalnızlık deyince arkadaş sandım eş miş. Aman beğenmiyor kimse kimseyi sonrada yalnızım. e beğen yükseklerde gezme dimi ama
Avrupa yakası psikologumdur ve prens dizisiKizlar keyifli izlediginiz bir seyler var mi? Ben bazen gibi, kizilcik, bu aralar da kral kaybederse izliyorum. Izleyince agiz dolusu guldugunuz, dramatik olmayan onerileriniz var mi?
Bazen de bazisi ruhuna oyle iyi geliyor ki.. ama sen ona iyi gelmiyor gibi hissediyorsun.. bu duyguyu nasil tarif edebilirim bilmiyorum
Mürseli bildin miVar, ben 90 günlük nişanlılık izliyorum
Mürseli bildin mi
Ay çok eski ama benim idolum olur kendisi. Sıfır İngilizce buldu sarışın kadını Amerikaya kapağı attı bi de kadına arıcılıktan anlamıyor diye dedikodusunu yapıyor arkasından utanmadanYok o çift çok oldu biteli, ben Kim-Usman ve Angela-Michael izliyorum tavsiye ederim
Ay çok eski ama benim idolum olur kendisi. Sıfır İngilizce buldu sarışın kadını Amerikaya kapağı attı bi de kadına arıcılıktan anlamıyor diye dedikodusunu yapıyor arkasından utanmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?