Herkes yalniz ama herkes birbirini itiyor..

Kizlar keyifli izlediginiz bir seyler var mi? Ben bazen gibi, kizilcik, bu aralar da kral kaybederse izliyorum. Izleyince agiz dolusu guldugunuz, dramatik olmayan onerileriniz var mi?
geçen birisi modern family önermişti bir konuda
leyla ile mecnun komik
sex and the city çerezlik kadın dizisi

Kizlar keyifli izlediginiz bir seyler var mi? Ben bazen gibi, kizilcik, bu aralar da kral kaybederse izliyorum. Izleyince agiz dolusu guldugunuz, dramatik olmayan onerileriniz var mi?
Hayalet avcıları 2016 yapımını izleyin film önerebilirim ben sonra severseniz eski yapmını da izleyin hem komik hem fantastik

Bu soruyu gercekten soruyorum. Birisi beni aydinlatsin. Yalniz olmamak ne demek? Ne olunca yalniz olunmuyor?
Yalnızsız olmak birili olmak ahaha komedi dükkanın dan alıntıdır

Yalnızlık çok tehlikelidir bir defa alışınca hiç kimseyi istemiyorsun

En yakın arkadaşım dahil herkese mesafe koydum o kadar güzel ki

Çocuklar okula herif işe ben de raporluyum dinlenmece valla

O yanında ki sadece cinsellik düşünen adam için mi yalnız değilim diyosun
Ben bu yaklaşımı doğru bulmuyorum sürekli erkek cinsellik düşür kadın kullanılmış olur algısı bence hatalı inan kadınlar daha çok cinsellik düşünür oldu artık erkekler evlenince özellikle kadınlar resmen peşine düşer oldu.demek istediğim kadınlarında cinsel ihtiyacını karşılıyor sonuçta adam kendi kendine sevişmiyor.kadın uygun bulmuş bu işine gelmiş birlikteler bence bu açıdan bakmak daha doğru ama tabi en nihayetinde sizin fikriniz

İnsanların egoları ve aşırı istekleri bence yalnız kalma sebebleri.birde evlilik odaklı olmak.benim arkadaşlarımın çoğu evlendi ama evlenemeyen birkaç arkadaşım var.bazıları neredeyse 30 olacak sevgilisi bile olmadı.flirtten öteye geçemiyor.sebebi aşırı aceleci olması.istiyorki hemen adam gelsin evlilik moduna girelimsürekli kendini övme tepeden bakma.ben şöyle mükemmelim böyle harikayım.

Ben de kitap okumaya sardım son zamanlarda.vakit nasıl geçiyor anlamıyorsun.bir bakmışsın 2 saat geçmiş.bir de kitap bitince başarı hissi geliyor ya çok hoş.

Bakış açın çok güzel teşekkür ederim.evet eskiden, birkaç sene önce sırf eğlencesine, çapkınlık olsun diye yaşadığım birçok ilişki vardı ama seneler geçtikçe uzaklaştım bu tarz şeylerden.şuanda da hayatımda erkekler var ama güzel bir çizgi dahilinde ilişkiye devam ediyoruz.gayet doyurucu oluyor.arayan soran kişiler oluyor ama yeterince hoşlanmadığım kişilerle görüşemiyoruz artık.insan olgunlaşıyor. Her evlilik düşünülmeden ilişki de yalnızca seks üzerine kurulu değil.yaşam tarzı tercihi olarak değerlendirilebilir.saygıya sevgiye engel bir durum değil.ama arkadaşlara da hak veriyorum birkaç yıl önce çok aykırı bir hayatım vardı gerçekten.

Hayatımda erkekler var diyosun hala . Ve evet seks üzerine kurulu seninki kendini kandırma ya. Bu kadar sevgiye aç birisin ama hâlâ aynı devam ediyosun. Kendine yapma bunu

Ben sizin enerjinize bayiliyorum, bayadir fark ediyorum. Yeni nasip oldu soylemek Ma cherie

Çok teşekkür ederim karşılıklı
Bu erkeklerin çoğu kafadan sakat zaten,zamane erkekleri berbatttttt. Valla kızlara hiç suc bulmuyorum adamların k.clari basları oynuyor ne yaptıkları belli değil

Konuyu görünce kendimi buldum kendimle mutluyum sosyal ,çalışan bir insanım arkadas çevrem de geniş ama yine de duygusal anlamda bir sevgili, eş, bir hayat arkadaşı istiyor insan Gel gör ki günümüz erkeği ile bırak evlenmeyi sevgili bile olunmuyor hepsi taktik peşinde koşturma modunda. Kimi de tamam diyorum niyeti ciddi bu defa da benim içim ısınmıyor yani nereye kadar gidecem böyle gider bilmiyorum

ne kadar birbirinden farklı şeyler yaşıyoruz inanılmaz ya

benim de çevremde aksine
ne kadar kör cahil aile kızı evlenene kadar köyünden çıkmamış kız var hepsi evli hem de imkanlarını zorlaya zorlaya o yüzbinlik düğünler takılar yapıldı, eşlerinin anası babası, ablası abisi mal sattı kredi çekti yaptı o düğünleri
ne kadar ya ne erasmusu ne yurtdışısı ben kocişimle gezcem diyen kız var hepsine evlenirken ev aldı eş aileleri, hepsi koçişiyle sınıf atladı
ne kadar kadın hesap ödemez diyen en büyük zevki AVM gezmek olan kız var hepsi evlilik teklifi story'si attı, atar atacaktır.
bunların içinde yalnız kalmışı, yaşı gelip de bekar olanı hiç yok.
"her seyin en iyisine layigim"diyenlerin hepsine kredilerle, millet etraflarında dönerek her istekleri yapıldı yemin ederim

asıl öyle masraf gereksiz, rasyonel olalım, kendi işimizi halledelim ne gerek var başkalarına yük olmayalım, okuyalım gelişelim, vs vs diyen kızlar hep bekar.

olsa yetinmeyeceğiz de yok işte yüksek profilli adam...

Çünkü insan sevmiyoruz artık. Çiçek seviyoruz, böcek seviyoruz, kedi köpek seviyoruz. Çocuk bile sevemiyoruz. (Zamane çocukları mı sevimsiz şımarık, benim çevremdeki çocuklar mı böyle bilmiyorum gerçi. 0-2 yaş hariç- onlar hala çok masum ve sevimli gözümde. )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…