herkese kırıldım..

kardeşim iyi niyetiniz kullanılıyor, tabiri caizse lütfen alınmayın "ezik" gibi davranmaya mecbur bırakmışlar seni. bu arada ben de senin gibiyim, değişemiyorum.
tüm sevgimi, gönlümü, vicdanımı veriyorum insanlara, aa sonra bi bakıyorum iyi niyetim kullanılmış, kötüyken hep yanımdalar, iyiyken arayan soran yok, duygularım vicdanım sömürülmüş.. ahhh ahhh be kuzum :anne:

2 yeni evli çiftin yanına ben olsam gitmezdim ilk defa çağırdıysalar hele çünkü ortak çok şey bulurlar
ama
yengeniz gerçekten ayıp etmiş
mesafe her daim her zaman iyidir

şimdi şöyle bir durum var bence çift olarak çağrılmışlar karşı tarafta bir çift hani siz arada fasülyeden gibi olmuşsunuz ben olsam gitmezdim sanırım.
hele de abim ve yengem yarım ağız konuşsa asla gitmezdim.

annenize tavrı da çok çirkin ben direkt masayı başına çevirirdim sen kimsin kimin evinde kime posta koyuyorsun diye.
bu kadar anlayışlı olmayın lütfen.
Her şerde bir hayır var ya benim gitmem de bunları görmeme vesile oldu sanırım..yoksa ben yine aynı tas aynı hamam olurdum :(

Böyle alternatif kalmadığında sana değer veriyormus gibi yapan ustun şahsiyetli insanlardan nefret ediyorum ve anında cikartiyorum hayatımdan. Çok iyi gözlem yaparım ve anlarım böyle tipleri ve hiç hayatıma sokmam. Biraz aldanıp hayatıma girmişse de dediğim gibi hemen çıkartırım. Bir akıllı onlar ya!!
Ben bunları tamamen çıkaramıyorum ama kendimden en uzak noktaya koydum artık,fazla yüz göz olmuşum çok fazla taviz vermişim.. Verdiğim değeri geri alıyorum :)

kardeşim iyi niyetiniz kullanılıyor, tabiri caizse lütfen alınmayın "ezik" gibi davranmaya mecbur bırakmışlar seni. bu arada ben de senin gibiyim, değişemiyorum.
tüm sevgimi, gönlümü, vicdanımı veriyorum insanlara, aa sonra bi bakıyorum iyi niyetim kullanılmış, kötüyken hep yanımdalar, iyiyken arayan soran yok, duygularım vicdanım sömürülmüş.. ahhh ahhh be kuzum :anne:
Kötü günümüzde yanımızda olmayan iyi günümüzde yanımızda olmayı hak etmiyor.. Siz de deneyin en azından bundan sonra,daha az üzülmek bizim elimizde

2 yeni evli çiftin yanına ben olsam gitmezdim ilk defa çağırdıysalar hele çünkü ortak çok şey bulurlar
ama
yengeniz gerçekten ayıp etmiş
mesafe her daim her zaman iyidir
Evet yapacakları ortak dedikodu çokmuş o yüzden böyle oldu :)) mesafe gerçekten iyiymiş ya yeni anlıyorum

Evet yapacakları ortak dedikodu çokmuş o yüzden böyle oldu :)) mesafe gerçekten iyiymiş ya yeni anlıyorum
aynen sismis konusmak istemis rahatsiz etmissiniz bundan sonra adam yerine koymayin onlar gelince plan yapin evde durmayin eglenin fotolari psylasin catlasinlar

Back
X