herkese kırıldım..

Bak yanlis anlama deger verme demiyirum ama onlari mutlu etmek icin kendinden feragat etme okulu asmak vs gibi ogun okula gidesin varsa okuluna git onceligin kendin olsun sonra onlar gelsin
Çok çok haklısınız,, ben verdiğim değerden napacağımı şaşırıyorum bazen. Ama gerçekler tokat gibi inince yüzüme anlıyorum, dün akşam da olduğu gibi. Demek ki olması gerekiyormuş ya bunun

Karşımdaki insan gerçekten laftan anlayan biri değil aynı şeyi tekrarlayıp durur.o yüzden konuşmak hiç istemiyorum
ee canm gittiği misafirlikte ev sahibine ay sıkıldım evimize gitsek diyen kadından ne beklenir. bezen insanlar bazı insanlara cok deger verir konduramaz agzı yana yana ögrenir. sende öğreniyorsun .

Anneniz ve siz çok ince düşünen insanlarsınız. Böyle kabalıklara gelemezsiniz. Bence yengenizle veya kuzeninizle hiçbir şey konuşmayın, sadece annenize gördüğünüz bu muameleyi anlatın ki bilgisi olsun. Ama bundan sonra sizi nereye çağırırlarsa çağırsınlar GİTMEYİN, çağrıldığınız yerde kıymet görmemişsiniz çünkü. Sadece ailenizle gidin oturmaya ve onlarla çok başbaşa kalıp muhabbet kurmayın. Ben olsam çok mesafeli davranırım bundan sonra, afedersiniz bu kadar değer verip abla saydığım kişi beni eşek yerine koymuş :KK20: Mesafeli olun, ailenizle gidin, ailenizle gelin. Ha bu arada, eğer bir daha annenizle sert bir şekilde konuşursa da haddini bildirin, o sesinin tonunu düzelt öyle konuş annemle deyin. Zaten büyüğe bile saygısı yok, size mi iyi davranacak baksanıza :sinirli:
+1
ben bu konuda en çok amcaoğlunun karısına takıldım önce mesaj at sen de gel diye sonra orda fıs fıs gelinle konuş konu sahibini hiç yerine koy
ben anneme anlatırdım bir temiz bozardım gördüğüm yerde onları

Sen kiz kardeşin olmadığı için abla yerine koymuşsun. Ama o seni pek istemiyor. Şöyle söyliyim sadece yengen değil abin de bir tuhaf. Onun tepkilerini de beğenmedim. Abin sana kıymet verse seve yenge de öyle hırçın davranamaz.

Kuzeninin eşi ile sizle daha sık görüştüğü esas misafir yenge olduğu için onunla daha çok ilgilenmis olabilir. Onun eğer ilk rahatsız olduğun tavrı ise bir kaç şans vermekte fayda var.

Yenge olayını bence gözlemle henüz tepki vermek için erken. Hamilelik hormonları ile tepkili ve sert davranıyor olabilir. Ama bugün bir ara yaa sizde bayagi kaldınız ne zaman donuyorsunuz gidin de biraz rahat edelim evde diye şakayla karışık bir şeyler söyleyebilirsin.

Sen kiz kardeşin olmadığı için abla yerine koymuşsun. Ama o seni pek istemiyor. Şöyle söyliyim sadece yengen değil abin de bir tuhaf. Onun tepkilerini de beğenmedim. Abin sana kıymet verse seve yenge de öyle hırçın davranamaz.

Kuzeninin eşi ile sizle daha sık görüştüğü esas misafir yenge olduğu için onunla daha çok ilgilenmis olabilir. Onun eğer ilk rahatsız olduğun tavrı ise bir kaç şans vermekte fayda var.

Yenge olayını bence gözlemle henüz tepki vermek için erken. Hamilelik hormonları ile tepkili ve sert davranıyor olabilir. Ama bugün bir ara yaa sizde bayagi kaldınız ne zaman donuyorsunuz gidin de biraz rahat edelim evde diye şakayla karışık bir şeyler söyleyebilirsin.
Yengem abime,kardeşin beni kıskanıyor demiş. Gülüyorum sadece, abime karşı da pek bi soğudum ne kadar seviyordum.. Herkes neye inanırsa inansın artık gram takmayacağım,sadece meraba meraba artık hepsiyle

+1
ben bu konuda en çok amcaoğlunun karısına takıldım önce mesaj at sen de gel diye sonra orda fıs fıs gelinle konuş konu sahibini hiç yerine koy
ben anneme anlatırdım bir temiz bozardım gördüğüm yerde onları
İnsanlar tuhaf ya ben de bir anlam veremedim ama şaşırmıyorum artık.. Bakalım ileriki günler neler getirecek:))

Onlar evli cift olarak takilmak istemis. Butun konu bu bence. Zaten sonrasinda seni postalamislar.

Bir daha gitmezsin olur biter.

Yengem abime,kardeşin beni kıskanıyor demiş. Gülüyorum sadece, abime karşı da pek bi soğudum ne kadar seviyordum.. Herkes neye inanırsa inansın artık gram takmayacağım,sadece meraba meraba artık hepsiyle

Ne zaman söylemiş sana abin mi söyledi?

Yani buna en güzel cevap onlar yokken hayatın nasıl ise geldiklerinde de aynı öyle davranmak. Akşam yemekten sonra odana çekil. Ya da onlar evde diye sokağa cikmamazlik yapma hatta daha çok plan yap git gez. Akşamdan aksama yüzlerini görürsün 10 ar dk yeter bence.

Sen yengeye ilgi sevgi gosterdikce arkadaş olmaya calistikca sasirmis.

Annene laf söyletmemelisün her ortamda
İkincisi yengeni abla olarak kabul edemezsin üzgünüm...çünkü yenge objektif biri değilse annene kızar sana çatar abine kızar sana çatar..hele de hamile şimdi iyice hormonlar coşmuştur boşuna kırılıp alınma lafını söyle ama işine bak

Ne zaman söylemiş sana abin mi söyledi?

Yani buna en güzel cevap onlar yokken hayatın nasıl ise geldiklerinde de aynı öyle davranmak. Akşam yemekten sonra odana çekil. Ya da onlar evde diye sokağa cikmamazlik yapma hatta daha çok plan yap git gez. Akşamdan aksama yüzlerini görürsün 10 ar dk yeter bence.

Sen yengeye ilgi sevgi gosterdikce arkadaş olmaya calistikca sasirmis.
Dün eşyalarını almaya geldiklerinde abim anneme demiş,ikisi de çocuk gibi aynı falan demiş. Ama yengemin anlattıklarına daha çok inanmış tabi, güya ben orda kuzenimin eşiyle bir olup onu dışlamışım. Külliyen yalan,bir dakika susmadı kendisi. Ama abime de kırıldım hiç gelip sormadı bana noldu bir de sen anlat diye,sadece karısına sorarsa kadın tabiki kendini savunacak dimi ama. Anlayamadım valla,ben araları bozulsun falan istemem ama insan bi demez mi ya kardeşimi de dinleyim bi diye

Annene laf söyletmemelisün her ortamda
İkincisi yengeni abla olarak kabul edemezsin üzgünüm...çünkü yenge objektif biri değilse annene kızar sana çatar abine kızar sana çatar..hele de hamile şimdi iyice hormonlar coşmuştur boşuna kırılıp alınma lafını söyle ama işine bak
Evet kesinlikle abla kardeş gibi olamayız,çünkü bi rekabet gibi bişey var. Sürekli kıyaslama var. Beni rakip gibi görüyor..sözde ben onu kıskanıyormuşum :) azıcık büyüse de gelse keşke

şimdi şöyle bir durum var bence çift olarak çağrılmışlar karşı tarafta bir çift hani siz arada fasülyeden gibi olmuşsunuz ben olsam gitmezdim sanırım.
hele de abim ve yengem yarım ağız konuşsa asla gitmezdim.

annenize tavrı da çok çirkin ben direkt masayı başına çevirirdim sen kimsin kimin evinde kime posta koyuyorsun diye.
bu kadar anlayışlı olmayın lütfen.

Böyle alternatif kalmadığında sana değer veriyormus gibi yapan ustun şahsiyetli insanlardan nefret ediyorum ve anında cikartiyorum hayatımdan. Çok iyi gözlem yaparım ve anlarım böyle tipleri ve hiç hayatıma sokmam. Biraz aldanıp hayatıma girmişse de dediğim gibi hemen çıkartırım. Bir akıllı onlar ya!!

Back
X