- 17 Kasım 2014
- 1.665
- 1.021
- 158
- Konu Sahibi acembuselik
-
sürtük müü
ne patavatsız biri o yaa
Yenge menge demem ben o surtuk kelimesini de imali laflarida agzına tıkardım yerinde olsaydim.. Ya sabır !
heralde beraber olcaktınız haremlik selamlık mı yürütecektinizöyle işte sözde bana demedi ben anladım yazmayı atlamışım sigara içip geldikten sonra diyo ki bana eee naptınız alıştınız mı birbirinize dedi bende alıştık diyemeden dicektim deee zaten sevgiliyken her gün beraberdiniz!
sakın öyle yapma ozaman onlardan farkın olmaz ve onlarda sana bu sözlerin daha fazlasını söyleme cesareti bulurlar. tutumun koruman en güzel davranış. gün gelir sana söz hakkı doğar ve sen konuşmadan cevabını bile vermiş olrusunkeşke ah keşke biraz yırtıklık yapıp verseydim cevabını ama insan o an yediremiyo içim içimi yiyo ağzımı açıp tek kelime etmedim diye
Bu üslupla karşılık görürken ne kadar samimi davranabilirsiniz ki? Yani "arayın sorun" diyecektim ama benim bile hevesimi kırdılar. Misafir gidilen yerde öyle şey söylenir mi...
Şark gorevinde tazminat aliyolar benim calismama gerek yok diyip gulseydin.öyle işte sözde bana demedi ben anladım yazmayı atlamışım sigara içip geldikten sonra diyo ki bana eee naptınız alıştınız mı birbirinize dedi bende alıştık diyemeden dicektim deee zaten sevgiliyken her gün beraberdiniz!
sakın öyle yapma ozaman onlardan farkın olmaz ve onlarda sana bu sözlerin daha fazlasını söyleme cesareti bulurlar. tutumun koruman en güzel davranış. gün gelir sana söz hakkı doğar ve sen konuşmadan cevabını bile vermiş olrusun
Şark gorevinde tazminat aliyolar benim calismama gerek yok diyip gulseydin.
Surtuk dedigi an yine dalga gecer gibi gulumseyip bana mi dediniz deseydin. Ne bileyim aramiyonuz diyip sonra boyle soyleyince oyle anladim deseydin. Muhtemelen nasil kivircagini sasirirdi..
heralde beraber olcaktınız haremlik selamlık mı yürütecektiniz
milattan önce de yaşamıyoruz yengeee yıl 2015 deseydinonlar nişanlıyken ayda 1 defa aileler gittiğinde görüşürlermiş biz hep mesajlaşmısız gece yarılarına kadar birlikteymişiz nişanlandığım günden beri bunları dinliyorum ben :)
milattan önce de yaşamıyoruz yengeee yıl 2015 deseydinahhhh ben derdim beee
Kadin agir terbiyesizmis.
Keske cevabini orda verseydin saygi cercevesinde. Her ne kadar saygiyi hak etmese bile...
Hem sana bu tur seyleri kaynanan soylemeli, halaya yengeye noluyor. ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?