herkesi idare edecekmişiz

dilemez ki canım

Dış kapının mandalı ona ne oluyorsa...kendisini o aileden mi görüyor statü olarak sizden farklı değil. Eşinize söyleyin herkese de anlatın dedikodusunu yapın ama yüzüne gülün.Bunlar böylesini hak ediyor.

eşime anlatıyorum canım zaten her şeyi paylaşırız biz iki sırdaşız çok şükür ama ailesinden tiksiniyo adam neden böyle neden benim eşimi kabullenemiyolar diye anlattıkça sonra ben vicdan yapıyorum ben mi uzaklaştırıyorum bu yüzden mi gitmiyo ailesine diye kaç kere de dedim ama senle alakası yok demek onlar beni sevmiyolar ki benim sevdiğimi kabullenmiyolar o yüzden görüşmek istemiyorum bana da neler diyolar diyo haklı ne dicem ki adama

bu kadınları anlamıyorum başka işleri güçleri yok dedikodu,dedikodu,dedikodu... ayrıca çay koyun geliyoruz demek zorunda mıymışsınız bu nası bi düşünce tarzı. Böyleleri Allah'a yakın size uzak olsun bence. zararları dokunur, iyiliğinizi istemezler ve malesef her yerde var bunlardan.

bi de ben çat kapı misafiri ne severim ne giderim annem bile öğlen sana geliyorum diye arasa sabahtan geriliyorum bahane buluyorum ertesi gün gelsin diye huyum kurusun ama böyle işte millete her akşam çat kapı gidemem ki zaten maaşallah bunlar kalabalık ben evin yolunu bulamam bi gün ona bi gün ona desem

Terbiyesizlik yaptığı. Nasıl cesaret eder o kelimeyi kullanmaya. Böylelerinin yüzüne ne güleceksin ki. Kelam etmem bunlarla ben. Ayyy edepsizler sürüsü.

Arkanızdan baya bi kulis dönüyor sizin, bu durumu konuşup birbirlerini dolduruyorlar bence, onun kızı bunun dıdısı şunun bilmem nesi... benim eşim de polis çalışma saatleri belirsiz hiçbir yerlere gidemiyoruz istesek de gidemiyoruz yani anlayışı olunmalı böyle çalışan insanlara.

Allah sabır versin sana ama çekmek zorunda olmamalısın ya çekilecek dert mi bu allasen. ben daha evlenmeden kendi akrabalarımın tavırlarından yakınıyorum bi de ele karışınca sinir hastası olur çıkarım heralde.

akrabalıktan reddetmek gibi birşey yok mu yahu olsa keşke

sorma ya face e ne yazsak ne paylaşsak suç işi gücü bırakıp takip ediyolar sonra hee face te gösterdiler onu da paylaşmışsın söyle yazmışsın diye. dediğin gibi eşim polis ve adam bazı günler ben sofrayı kurarken koltukta uyuyakalıyo işte bugün pazar gene 18:00 de geldi eve kimse halden anlamıyo hep biz onları idare edicez onlar büyükmüş

eşime daha demin konuşurken dedim, böyle söylediğim için özür dilerim ama eğer aileden boşanmak diye bi şey olsa ilk önce ben koşa koşa senin aileni boşamaya giderdim, diye :))) ah olsa keşkeee

eşime daha demin konuşurken dedim, böyle söylediğim için özür dilerim ama eğer aileden boşanmak diye bi şey olsa ilk önce ben koşa koşa senin aileni boşamaya giderdim, diye :))) ah olsa keşkeee

ahaha Ama tabi iyileri de var sağolsunlar hindik hindik fikirler düşünmeyen iyiliğini isteyenler. az da olsa var yani Allah onlarla karşılaştırsın.. Hem akrabayı aramak sormak sünnettir vs denir ama benim kötülüğümü isteyenleri de aramak gelmez ki insanın içinden.

canım arasam ne ki arıyoruz gelmiyosunuz gidiyoruz aramıyosunuz ne istiyolar anlamadım hafta 7 biz 8 kapısında mı yatıcaz yani adımı sürtüğe çıkartacak kadar ben naptım size nişan oldu tüm misafir gibi geldiler tek kuruş elini cebine atmadılar gelin bohçama kadar ben yaptım biriktire biriktire düğünümde taktıkları 3 bilezik insan b allah razı olsun bu kıza onca laf ettik ama bizi borca harca sokmadı diye ama nerdeee

Hanımefendi, bu tepkisizliğiniz ile ne hakla size düzgün davranmalarını bekliyorsunuz?

Sigara vermemekle tepki mi konur?

Eşinizin teklifi gayet yerinde ve hatta hafif bile. Size sürtük denmesinin sebebi kayınvalideniz, en doğrusu tamamen gitmeyi kesmeniz olur.

Gelmek zorunda değiliz ama yine de geliyoruz, ama arkamızdan kötü konuşuyorsunuz bir daha size gelmeyeceğiz demelisiniz.

Ağlamanız, üzülmeniz bir anlam ifade etmiyor. Size küfredene tepkiniz bir sigara içmeye çıkmak olursa o insan size neden küfretmesin?

yuh ya.. valla ama ne gelinler var ağzına geleni söyleyipte yine baş tacı edilen. Hep alttan alan iyi görünenlere çelme çakıyor böylesi insanlar. Senin gelinlikli resmini hatırlıyorum ben çekemiyor bile olabilirler gençsin güzelsin eşinin mesleği iyi, çabalıyosun birşeyler için. ygs konularını da hatırlıyorum.

Valla şu devirde kardeş kardeşi çekemiyor bizzat şahidim bu duruma. o yüzden 7kat yabancı olsun yakın olsun güvenmek çok çok zor..

canım bu dediklerinde haklısın o sigara bi misal. ama şimdi o ortamda kv yoktu eşim arayıp öyle konuşunca bak bak nasıl doldurmuş oğlumu diye ağlayıp zırlayacak gene o insanlara sonra bana telefonlar eşime telefonlar bunlar ayaklı gazete gibi her an haberleşmeye bayılırlar da, gene nolcak arada ben kaynayıp gidicem desem ki ne sürtükler var dedin aaaa üstüme iyilik sağlık ben sana mı dedim ayol deyip çekilecek köşesine o yüzden konuşmasını istemiyorum

çekemediklerinin farkındayım canım onlar maddi destek çıkmazsa biz hep kötü şeylerle idare ederiz diye düşündüler şükür çok hayalimdeki gibi olmasa da beğendiğim gelinliği giydim istediğim bindallıyı aldım ha çekemediklerini şu cümle anlatır galiba "ay ne abartılı olmuşsun" bir de çeyiz günü " aaa hepsini korkmazdan bernardodan almış aynıları bilmem nerde de var sanki çok paraları var da" onlara inat daha hırslı çalışıyorum dünden beri yiyip yutcam o kitapları bende memur olcam yeter artık memur değilsin doğru düzgün işi yok lafını duyduğum

İletişimi keseceksiniz bir süre.

Eşiniz kararlı olsa telefonlarını da açmaz, öyle bir konuşur ki arayamazlar bile.

Kendinizi kandırmayın.

Eşinizin sürtük olayından bahsetmesine bile gerek yok.

Biz size gelmek zorunda değiliz, geldiğimiz halde hakkımızda kötü şeyler söylüyorsunuz en az 5 kişiden duydum diye sert bir şekilde söyleyip görüşmeyi kesecek. Bu kadar basit.

'' Cahillerle yaptığım bütün tartışmaları kaybettim.'' İmam-ı Azam

'' Cahillerin önünde güzel sözleri sayıp dökme, o vecizelerin emrettiği şeyleri yap'' Epiktetos

gerektiği yerde gerekeni yap tabi ki onlar anlamasa dahi karakterine yakışır bir şekilde kendini ifade et, ama yukarıdaki sözleri de hatırlayarak

Olsuuun canım bırak onlar ötsün, sen adabını bozma ama tavrını mesafeni koy, zaten onlar öyle biliyorsa seni sende tam onların dediği gibi davran bakalım o zaman ne yapacaklar, kendi oturdukları dalı kesmişler cahiller. Fukara beyinliler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…