herkesi idare edecekmişiz

Ben olsam o lafın üstüne şunu mutlaka söylerdim;

" ŞU ZAMANDA NE SÜRTÜKLER VAR ARAYIP SORMAZ İŞ BİLMEZ"

"Öyle deme yenge, kimbilir o sürtük gelinler hangi ahlaksızlara, konuşmayı bilmeyen edepsizlere, kaba insanlara düşmüştür, bilemeyiz.. Hatta kayınvalidesi anlayışsız, laf taşıyan biri bile olabilir.. İçini bilemeyiz hiçbir durumun. Kınamayalım, sonra başımıza gelir"

Üstüne mi alındı.. Ne alakası var canım, sürtük diye size mi dedi de, siz ona söyleyesiniz?

Tekrar gidin oturmaya.. Konuyu dolandırıp dolandırıp evliliğin ne güzel olduğuna getirin. Çok şanslı olduğunuzu, mükemmel bir aileye düştüğünüzü belirtin.. Şu zamanda ne sürtükler var gelinine kötü davranan, laf taşıyan.. da deyiverin.. Ama sürtük gelinler de var, iş bilmeyen arayıp sormayan.. Allah'ın sizi koruduğunu da ekleyin böyle olmaktan ve böyle bir aileye düşmekten.. O lafın altında kalmayın çok rica ederim. Hangi edeple, hakla bunu söyleyebilir ki..

Eşiniz yanınızdaysa korkmayın.. Deli deliyi görünce sopasını saklarmış..

Eşiniz de annesine mümkünse beklentilerini azaltmasını söylesin. Hakkınızda konuşmaya devam etmesinin yalnızca sizi değil, onu da kötü gösterdiğini, başkasına laf taşımanın günah olduğunu da söylesin.. O kavramlar bir şey ifade ediyorsa tabi ki..

ooo onlara sorsan hepsi hacı hoca neymiş facebook günahmış içimden kafayı bozmuşsunuz siz facebook la demek geçiyor da yutuyorum işte sırf büyük diye güzel fikir canım müsait bi zamanda bu sekilde laflarını iade edebilirim

amiyane tabirle "Büyüklerde ki bu kafaya hastayım"

F.book günah..
Ama laf taşıyabilirsin.. Gıybet edebilirsin... Yüze karşı eğlenebilirsin... Faizde para tutabilirsin...
Ama f.book günah..
Aferin..
Yeni bir din bulmuş, hayırlı olsun...

Allah da sana sabır versin,
Selamlar,

Himm gunahi sevabi totolarindan uydurabildikleri bir din bulmuslar hayirli olsun.

biri bana surtuk diyecek bu esimin ailesinden bile biri olsa esim ortaligi yikardi valla. yarin surduk diyenler oburgun baska bir sey der canim. ben olsam bu lafin ustune esimi iyice bir kiskirtirdim az laf degil bu.

biri bana surtuk diyecek bu esimin ailesinden bile biri olsa esim ortaligi yikardi valla. yarin surduk diyenler oburgun baska bir sey der canim. ben olsam bu lafin ustune esimi iyice bir kiskirtirdim az laf degil bu.
Canim biz ona demedik dicek direk dese haklisin da simdi ben ustume alinmis olcam onlar gene siyrilcak esim cene yorduguyla kalcak

Ne kadar sabırlıymışsınız. Bana da eşimin ailesinden böyle yapmaya çalışanlar oldu. İlk defa karşılaşmışız bana neler diyorlar. Sessiz falan sandılar herhalde. Bir güzel payladım hepsini. Burunlarından da getirdim. Eşim ne diyeyim diye kem küm etti önce. Nikah yapmıştık. Yarın sana boşanma davası açıcam. Senin ailenin zırvalıklarıyla uğraşamam ben dedim. Şimdi hiç birinin gıkı çıkmıyor. Hayır bir de durmadan aranmayı neden bekliyorlar anlamıyorum. Ceyda bizi aramıyor, arasam ne zamandır konuşmuyoruz, sen çaldır ben ararım. Manyak manyak laflar. Benim hiç umurumda olmuyor. Senin de olmasın canım. Açık açık söylerlerse de biz evliyiz ve özel hayatımız var. Eşimle mi ilgilencem, evimle mi yoksa milletle mi de...

Pardon ama kendileri ne iş yapıyor bunlar emekli falanlar mı? ? Eger degilseler siz de bir daha bu konu açıldığında sizin emekli maaşı ne kadar diye soruver. Saf ayağına yatiyorlar aa ne emeklisi falan diye. Her seferinde calismamla ilgili laf ediyosunuz da dersin. Benim kV de aynı böyleydi. Önüne gelen komsuma işini ne mezunu olduğunu falan sorar çalışmiyorsa burun bukerdi. Bi sefer bi komşu bi bozdu. Şimdi kimseye işini gücünü soramiyor korkusundan :)

surtuk mu

Tövbe Estağfurullah..

Gerçekten bunun, kelime-i iadesinde bulunun..

Bi insana yapılacak en güzel şey o kişiyi dislamaktir. Bizde de var deli bir yenge, bütün akrabalar toplandığı zaman, karakter olarak soğuk biri olmama rağmen özellikle herkese çok sıcak davraniyorum, yengeyede buz gibi. Herkese sıkı sıkı sariliyorum, ona elimi sırtına bile koymuyorum. Düşün ki ben daha 22 yasindayim, yenge rahat 47 filan. Aramızdaki bu yaş farkına rağmen bu durumumdan inanılmaz etkilendiginin farkindayim. Üstelik soğuk mizacim sebebiyle mesafeli olduğum kim varsa, inat yapicam derken iyi ce bal börek olduk milletle pek bi sevildim, yenge de pek bi dışarıda kaldı :)))) tavsiye ederim, yalnız bunu çok barız şekilde ve devamlilik gostericek ölçü de yaparsaniz daha yerinde olur. Nitekim hak etmiş zaten. Kaynana yi da kaynar Kazana atmali aslen ama, kaynana işte yapıcak bişey yok. Ben yerinizde olsam, eşimle anlasir bütün suçu eşime atardim bu tür konularda. Sonuçta kendi evlatları ne dicekler, ele konuşmak kolay. Kim dese ki gelmiyosunuz, "bende çok sıkılıyorum gitmek istiyorum ama bizimki hemen diyoki çok uzak zaten yorgunuz ne gerek var" bi türlü ikna edemiyorum valla bende sıkılıyorum be yahu filan tarzı bi yaklaşım iyi işler. Siz açıklama yapmak yerine uzak ya vakit yok ya gibi, bırakın esinizin üstüne olsun bitsin.

Kusura bakmayın ben facebook olayını anlamadım.Kaynana ve tüm akrabaları eklediniz diyelim bu laflara maruz kalmak istemiyorsanız hepsini tek tek kısıtlılar listesine almanız gerekiyor .Yani hala facenizde olup paylaştığınız hiç birşeyi göremiyecekler eşiniz de aynı şekilde yapabilir ve bu ağır hakaretten sonra gitmeyin evinize gelmelerini de kabul etmeyin eşiniz çok istiyorsa gitsin görsün ailesini kendizi bu kadar ezdirmeyin evet sessiz kalırdım ben de seviyemi asla düşürmezdim ki zamanın da öyle de yaptım kv.ye eşimle sevgiliyken istemedi beni hiç evine sokmadı arabalarına köpekleri bile bindi ben binemedim :) hiç sesimi çıkartmadım eşim de çok şükür hep benim arkamdaydı yapılanların farkında olan bir eşiniz varsa hiç birşeyi dert etmeyin Allah sabırlar versin...

Okuyunca sinirimden çatladım. Herkesin geliniyle, kayınvalidesiyle sorunu oluyor. Her yerde anlatırsan kötü bilinir sonuçta, sonra yenge ailesinin açığını vermez onun gelini kıymetli olur. Senin KV nın politikası çok yanlış kendini rezil etmiş Resmen. Eşin arkandaysa gitsin konuşsun, ondan sert tepki alsınlar. bana Sürtük derlerse yada ima ederlerse ; kan çıkardı mesela hemde ben eşime bırakmam ben pişman ederdim siz niye sessiz kaldınız??? Eşiniz nasıl sessiz kaldı

Burda okudugum konulardan çıkardığım sizi suclamayan yanınızda olan bir eşiniz varsa diğerleri önemsiz. Benim esimin halası ve yengesi de kv doldurmaya çalışıp arkamdan konusmuslardi.ama hiç takmadim onlara b... yemek düşer afadersin.görüşmeyi gelip gitmeyi kestim.siz kendiniz de onlari arama sorma gibi bir yükümlülük görmezseniz olay bitmiştir zaten.hepsi size kv olmaya çalışıyor. niyetleri iyi olsa tabi böyle şeyler söylemem ama acikca belli etmişler kendilerini. Kv gidin su an ne sıklıkla gidiyorsaniz o Eşinizin ailesi maalesef katlanmak zorundasınız bir yere kadar.diğerleriyle karsilasinca nasilsindan öte gitmeyin derim.bir de cevap verip onların ttekrar size laf soyleme durumunu olusturmayin.kv ile bu konu acilirsa onlar bana karisamaz.düşündükleri ilgilendirmiyor kendimi ispatlamak zorunda değilim deyin.

ayda bir yada bir buçuk ayda bir gidiyoruz canım kv ye eşim ailesiyle anlaşamıyo her gittiğinde surat yapıyolar vs. o yüzden sık gitmek istemiyo

Suskunluğum Asaletimdendir. Her Lafa Verecek Cevabım Var Lakin, Bir Lafa Bakarım Laf mı Diye, Birde Söyleyene Bakarım Adam mı Diye ! çok sevdiğim bir söz vardır bilir misiniz ? deyip çıkıp gitseydiniz oradan

KV dende zerre kadar akıl olsa öyle müsfettelere laf vermez ama suç KV denilen kadında.

KV dende zerre kadar akıl olsa öyle müsfettelere laf vermez ama suç KV denilen kadında.

aynen yılanın başı o ben ne kadar uğraştım onu idare etmek alttan almak için anneme bile söylemedim şöyle yaptı böyle yaptı diye o kapı kapı dedikodu dağıtıyo

aynen yılanın başı o ben ne kadar uğraştım onu idare etmek alttan almak için anneme bile söylemedim şöyle yaptı böyle yaptı diye o kapı kapı dedikodu dağıtıyo

bence rahat ol.onun yüzüne gülenler onun ne mal oldugunu biliyorlardır.kendi egolarını tatmin için onun dedikodularını dinliyorlardır.zavallı işte kendini ne hallere soktugunuı bir farkedebilse

bence rahat ol.onun yüzüne gülenler onun ne mal oldugunu biliyorlardır.kendi egolarını tatmin için onun dedikodularını dinliyorlardır.zavallı işte kendini ne hallere soktugunuı bir farkedebilse

bana yaptığını sanıyo ama bi bilse oğlunu uzaklaştırıyo kendinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…