herkesi idare edecekmişiz

Sizin ne kadar iyi niyetli insan olduğunuzu anlamak iistememişler kafalarına göre size yargı ve infaz etmişler halbuki sizin elinizde ne var oğulları giderse akrabalara sizde gidersiniz zaten belirttiğiniz gibi eşinizin kendi ayıracağı zamanı yok ki 1 gün dinlensinmi yok akraba ziyareti yapalımda kimseyi gucendirmeyelim mi desin çok saçma sapan kv konuşma yaparak güya sizi kötü gelin gösterecek oğlunun mutluluğuna gölge düşürdügünün farkında bile değil hem akraba v.s vakit bulunursa gidilir gidilmez değil amma vıcık vıcık olmaya da gerek yok onlarla kale bile almayın susmakla belki en güzel cevabı vermiş oldunuz kötü söz sahibin indir lütfen üzmeyin canınızı artık bence mesafe koymakta iyi olur kimsenin haddine kalmamış size bakıp terbiyesizce manidar konuşma yapmak ...,!

Ayy nası dövesim geldi terbiyesiz karııı ona ne oluyosa yırtıkkk!!!
Cok sinirlendim yaa al işte benim kaynana cadısının aynısı. Tanımadıgına bile dedikodumu yapar yuzume gelince guler.
Cadolozlar!!!!!!

Konu sahinin Kocasi anası ve halası ile konuşması şart olmuş nasıl olurda karimla böyle konuşabilirsiiniz diye onların haddini bildirmesi lazım

Ne kötü kaynanalar varmış ya Rabim şerrlerinden Gelinleri koru aminn

O anda tavrinizi koysaydiniz keske..hem tek siz iyi olun diyecegi yerde yok suna gidin yok buna gidin diye olay cikariyor bu ne boyle ya hayat sizin ister gider ister gitmezsiniz.

Yine iyi kızmışsın ki ses etmemişsin. Bu ne terbiyesilzik böyle, sürtük ne demek ya! Terbiyesiz kadın! Kayıvalideye de yazıklar olsun!

Niye sigaraya indin ki lafa girseydin siz bana mı laf çakıyosunuz mert olun diye, yerinde olsam öyle yapardım

O laf nedir yaaa... Çok sinirlendim. Terbiyesizlere bak. Utanmazlar. Onların terbiyeszligi. Siz canininizi sikmayin. Kaç yaslarina gelmişler ama kendilerini eğitememisler. Valla hic arayip sormayin. O tattli caninizi skmayin

sen dua et esin seni tutup gidip annemle konusıyım demis bide benim annem öyle bişey demez dese napıcam ayrıca bs kadınların laf bogazıma dügümlendi gözlerim doldu konusamadım laflarınıda anlamıtyorum lafları yiyosunuz sonra gidi kocanıza aglıyosunuz yazık günah ya kaynananın yanınca cevabını cat cat ver gerekirse sert ol ille yanında esinin olması yada kaynanann yanında biri var diye susma

Herkesi idare etmek nedir ya hu? Arkadaşım bu gibi durumlarda işi deliliğe vurup söyleyeceksiniz. Baştan sizin dobra olduğunuzu görünce kesilir sesleri. Bir daha böyle bir şey olursa kv çağırıp yüzleşin. Dolambaçlı yollara sapmayın. Siz eğildikçe tepenize çıkarlar bu tipler.

insan bazen ne dieyceğini bilemez. bana da oluyor malesef. kendimi uzaklaştırırırm o ortamdan sonrada keşke şunu deseydim diye kendimi yerim artık

edepsiz kadın sürtük sensin demek lazım aslında yüzüne yüzüne ama ah bu bizdeki terbiye...

Cok sevoyesiz olacak farkindayim ama agzina saapardim o kv deninde yengeninde surtuk lafina yani

Ben olsam var ya orada size laf soyleyenlerden haric kaynanaya oyle agir ariza cikarirdim ki!!! Ne hakla millete boyle dedikodu malzemesi yapar sizi? Emin olun kadin aralarinda konustuklarinin sadece bir kismini soyleyebilmistir, kimbilir daha neler konustular.

Esiniz bu konu hakkinda annesine "neden boyle yapiyorsun annecigim" degil de hakettigi gibi tepki gostermesi ve yerini haddini bildirmesi lazim. Yoksa dedikodunuzu alakasiz insanlardan daha cok duyarsiniz.

ya varya...şu ana kadar aradığın,konuştuğun kadar da yapma artık ...senede 2 defa konuş bunlarla yeter de artar...

Cevap vermeyerek kendi farkinizi ortaya koymussunuz bence. Çok iyi etmişsiniz. Bosverin. Ama keşke marketi bahane etmek yerine direk biz artık gidelim deyip kalkıp evinize gitseydiniz. Ne densiz insanlar. Bence akrabaları arayıp sormamaya devam edin. Ya da hepsini arayın ama o surtuk hala küsür kalsın. Valla catliycam sinirden. Ağzımi da bozdum akşam akşam. Kusura bakmayın

ya varya...şu ana kadar aradığın,konuştuğun kadar da yapma artık ...senede 2 defa konuş bunlarla yeter de artar...

eşimle dertleştim şimdi moralimin sıfır olduğunu görünce kendi konuşmak istedi, eşim arayıp bu son şansınız milletin ağzına laf vermeyi bırakın bıktım herkesten gelmiyomuşsunuz lafı duymaktan bi daha duyarsam yüzümü zor görürsünüz dicem dedi. bende düşündüm iyi hoş arkamda olduğunu bilirler ama bunların çenesi kapanmaz ki, gene gelin doldurmuş oğlumu diye ağlayıp zırlıcak gene kabak benim başımda patlıcak ama dediğin gibi bundan sonra her geldiğinde kızım bi sigara ver diyip istediği 1 sigarayı bile içemicek geri çekmeye karar verdim kendimi varsın soğuk desinler sürtük denmesinden iyidir.

Iyi davransaniz bile kotuyseniz kotu davraninca birsey degismeyecek demektir. Ha bu arada deveye diken... diye bir soz var ya. Belki bu hareketiniz ters etki yapar bu defa el ustunde tutulan gelin olursunuz belli mi olur?

Ayrica kaynanadan bir ozru hak ediyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…