herkesi idare edecekmişiz

sürtük ne demek ya alenen küfür etmiş, ağlamak yerine niye karşılığını vermedin:KK11:

demin yanlis anlamisim yazi uzun olduğu için okuyamadim bana benim yengem yada esimin yengesi surtuk diyecek bir tane tokat yerdi benden surtuk kelimesinin anlamini biliyormu o

demin yanlis anlamisim yazi uzun olduğu için okuyamadim bana benim yengem yada esimin yengesi surtuk diyecek bir tane tokat yerdi benden surtuk kelimesinin anlamini biliyormu o

direk bana dese haklısın canım ama imalı imalı deyince karşma geçip yarası olan gocunur ben sana demedim ki demesin diye bişi diyemedim

Fazla gülmeyeceksin işte. Bana eşimin halası gelip sürtük diyecek. Ağzının payını veririm. Markete falan diyede değil. Çıkar eve giderim. Kv nin evinede bir daha adım atmam.
Kv denin kp in laf söylemedini bir nebze anlarım da dıdının dıdısı kim olurda sana had bildirmeye kalkıyor.
Ay ben delirdim burda

ayda bir yada bir buçuk ayda bir gidiyoruz canım kv ye eşim ailesiyle anlaşamıyo her gittiğinde surat yapıyolar vs. o yüzden sık gitmek istemiyo

Çok şanslısın.eşin doğruyu yanlışı ayiriyorsa konuyu uzatipta adami daha da üzme bence.aile sevgisini ortamını sende gördükçe mutlulugunuza mutlululuk katarsin.olumsuzluklar olumluya döner.

Back
X