- 6 Mayıs 2017
- 327
- 194
- 103
- 34
- Konu Sahibi sonbaharask
-
Ben bu duruma cok uzuluyorum ama kimseyi kırmak uzman istemiyorum ama hep kırılan ben oluyorum ailemde bu sekilde sen de durum nasıl pkıAyni sorun bende de var
Kavram karmaşası içindesiniz.Ben bu duruma cok uzuluyorum ama kimseyi kırmak uzman istemiyorum ama hep kırılan ben oluyorum ailemde bu sekilde sen de durum nasıl pkı
Öyle ama cocuklugumdan beri alışmışım azarlamaya kucumsenmeye hor gorulmeye elimde degil.Üstün görmeyerek. İş sende.
oyle ama onlar Öyle yapınca bır halt yaptık sanıp sevınıyorlarKavram karmaşası içindesiniz.
Kırmak üzmekle üstün görmenin hiç alakası yok.
Sizden üstün gördükleriniz sizi kırıyosa o onların kabalığı,üstünlükleri değil.
İsletme mezunuyum bır oglum var cocuklugumdan beri sureklı annemler Ablamlar tarafından ezıklendm kı konuşmaya bıle hakkım yoktu bende hep kendimi degersz gordum kendime Öyle bı saygım falanda yok asmak istiyorum ama bır yeede tıkanıyor ama evlendıgımden beri yavas yavas degısmem oluyor ama ne zaman istediğim gıbı olurum bılememKarşındakini üzme kırma ezme ama kendini de ezdirme. Kibar naif bir insan olmakla ezik olmak arasında fark var. Kendini kullandırtma. Kendine saygı duy ki başkaları da sana saygı duysun. Okuyor musun?
Aslında Önceki halime gore şuan ıyıyım apartmanda huyları farklı insanla gorusuyorum banada alıştırma gıbı oluyor bilmiom Ins gecer bu durumÜstün görmek değil de fazla kıymet veriyosunuz bence. Ama aynı kıymeti göremeyince üzülüyorsunuz tabi. Fazla kıymet vermek iyi değil hiç.Hep üzüntü getirecek
Canım senin gördüğün muameleyi kim görse heralde böyle olurdu ama artık çocuk değilsin. Evli bir kadınsın. Annesin. Anne olman ve evladınla ilgilenmen ona bakman bile kendine saygı duyman için başlı başına bir sebep bence.İsletme mezunuyum bır oglum var cocuklugumdan beri sureklı annemler Ablamlar tarafından ezıklendm kı konuşmaya bıle hakkım yoktu bende hep kendimi degersz gordum kendime Öyle bı saygım falanda yok asmak istiyorum ama bır yeede tıkanıyor ama evlendıgımden beri yavas yavas degısmem oluyor ama ne zaman istediğim gıbı olurum bılemem
Bunun ıcın cok capalıyorum ıkı daha Kisisel gelisim kitapı aldım etkisi oldu bıraz karekterlerlerı farklı insanlarla gorusuyorum kime nasıl davranacagımı anlama calısıyorum aslında guzelim guzel de makyaj yaparım ama kendimi bır turlu sevemıyorumCanım senin gördüğün muameleyi kim görse heralde böyle olurdu ama artık çocuk değilsin. Evli bir kadınsın. Annesin. Anne olman ve evladınla ilgilenmen ona bakman bile kendine saygı duymak için başlı başına bir sebep bence.
İnsanlara hakettikleri gibi davran. Sevmediklerinden uzak dur. Mecburiyetten görüştüklerinle mesafeni koru. Samimi olduklarınla samimi ol kendin gibi davran. Kendini sev :)
Nasıl kurtulucaz bilmiyorum bes para etmez ınsanları bıle onemsıyorum sonra da bı guzel havalarını cekıyorumbu bende de var arkadaşlar ya.
bu konuya yazılanları takip edicem
Zorun ne ? Niye ?Başlıkdada yazdığım gıbı herkesi kendimden ustun gorup fazla onemsıyorum, boyle olunca da onlar benı önemsemiyor kaale almıyorlar ve ıstedıklerını soyuyorlar bu durumdan nasıl kurtula bilirim.
Kısısel gelısım okuyorum oglum daha 2 yasında bırakacak kimsem yok İnt ten mı takıp etsem diksiyon kursunuÇok okuyun, çok ararştırın. Okumaktan kastım Canan Tan gibi sığ aşk romanları değil. Kültür, tarih, mitoloji, felsefe, polisiye, bilim vs....Ve diksiyon kursuna gidin. Bakın bu çok önemli. Düzgün diksiyonlu konuşursanız jest, mimik, ses, duruş insana inanılmaz öz güven verir. Ve bunları yaparken değişmekten ve çevrenizden gelen'sen çok havalandın, yapamazsın, çok değiştin.' vs lakırtılarına kulaklarınızı tıkayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?