Herkesı kendimden ustun goruyorum

Bence hıc Öyle dusunme canm Öyle insanlar degil lermıs sonucta sen huzurlu mutluysa ilerde hepsı olur

Dogru soyluyor sun aile ve onceden okul hayatında cok asagılandım ve bu duyguyu bırakamadım iki yıl once hamileyken ailem benle kus gibiydi evlerine giderdim sohbet etmezler laf sayarlar sebebi ablamla kus olmamdı bır gun yıne gıttımde bı baktım ben hamile halinde anlayıp uzulurken herkes mutlu kımse takmıyor orda dedım ki kızım bunların hıc umrumda degılsın bunlar ıcın uzulme artık demistim ogunden bugüne cok takmıyorum ailemi umursamıyor lafları ve daha mutlu oldugunumu anladım onları takmayınca hanı hergun bıraz daha gelısım var ama ne zaman komple düzelirim, duzelırmıyım bılmıom

aslında bilmiyorum kibir de olabılır bazen acaba kibir mı bendeki bosver ınsanları hayattan zevk almaya calıs diyorum sonra tekrar basa sarıyor bilmiyorum cocuklugumda yaşadıklarım cok etkileniyorum unutamıyorum sevilmedim, degersızdım ilgisiz konusulmayan sureklı sen sus denilen bır kısıydım kendimi bu kısıtlamalardan bır turlu bulamadım ben nasılım aslında karakterim sohbetım ozguvensızlık aslında ama suan bıraz ıyıyım eskiden kalabalık ortamlarda agızımı ac amazdım yuzum kıpkırmızı okurdu suan kalabakta konusuruyorum cekınmeden mesela ay canm kusura bakma karışık sacma sapan yazdım

Duzelirsin niye duzelmeyesin, kendine inanmakla başla ,sağlam çık bu yola ..

Bak ne güzel bir adım atmışsın ,ailen bile olsa herkes haddini bilecek ,mesafe iyidir ..mutsuzluğun mutlu ediyorsa uzak dur çünkü böyle aile olunmaz. .esine de aynı tavrı koy. .seni ezemeyecegini bilmeli ..kaybetmekten korkmalı ..ara ara bu korkuyu ver ona ..vazgeçilmez olmadığını bilsin. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…