herkesin bir derdi var benimki de aptallık

1ogretmen

Queen
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2016
2.613
5.592
158
selam ablalarim kendimi atacak yer bulamadım ata ata buraya attım şu kardeşinize Allah rızası için bi akıl verin de başıma toplayayim
üniversiteyi bitirdim öğretmen olarak.ama biliyorsunuz atama belası var bir şekilde hayata tutunmaya çalışıyorum ekmegimin peşinden gidiyorum. bundan aylar önce ne ayı neredeyse bir sene olacak çok problemli bir ilişki atlattım. nisanlanacakken aldatıldım vs vs. ama hal böyle ki bir sene olacak ben bunu atlatamiyorum benim için çok travmatik oldu. hiç beklemediğim birşeydi. ve yaşadım kah aağladım kah güldüm içime atmadım. anılarımizin olduğu yerlere de gittim saatlerce oturdum ağladım. ama neredeyse bir sene olacak ne bi hayatıma kimseyi alma ne tanışma ne kendime ozen gösterme isteği hiç birsey yok. bildiğin yaşayan ölü gibiyim. biraz da gelecek kaygısı da etkili bu duruma aslında. Ve ve öğrendim ki o kişi benden önceki kız arkadaşıyla barışmiş ciddilermiş vs. hem güldüm hem üzüldüm. Nedenine gelecek olursak o kız ben varken onun peşinden koşuyordu kız benim varlığımdan haberdardi evlenme yolunda adımlar attigimizi biliyordu. kendisini eski sevgili kişisi çok fena terslemisti. Buna rağmen kız taviz vererek barışmış. eski sevgili kişisini demiyorum zaten o midesizin teki tükürdüğünü çok iyi yalar. yani kısacası herkes hayata bir yerden tutunmuş. ben hariç. kendimi çok değersiz ve sıkıcı hissediyorum. Hayata nasıl tutunmaliyim nasıl bir yol izlemeliyim

Öncelikle o adamı değerli kılan senin sevgindi yoksa beş kuruş etmeyen bir insanmış. Ne zaman ki sevgini atarsın içinden, o zaman kurtulursun.

Öyle saçma sapan erkeklere ederinden fazla değer vermeyeceksin. Hayatın bir adamdan ibaret değil.

Geçmişi geçmişte bırak. Takıntın olur yoksa. Önüne bak, başkalarına şans ver. Hayatını yaşa. Böyleleri için üzülmeye değer mi. Adam hayatını yaşıyor sense üzülmüş duruyorsun. Ne gerek ki.

Yaw kardeş sen böyle kendini kahret üzül dur kahirlan dur.Onlar haha hihi evlenecekler.Sen bosuna üzüyorsun kendini valla. Bi kac ay sonra bu zamanlarina yanacaksin neyine uzulduysem diyeceksin.Tecrube;)Gececek.

Atama kismi malum Ulkemizin hali umudunuzu kaybetmeyin Allah gönlune gore versin

Kimsenin yaptıgı kimseye kalmıyor. Şimdi hayatı guzel gibi gorrunse de elbet aldattıgını odeyecek. Zor yaşadığınız. Ama hayat akıyor. Ben de birine takılı kalıp atlatamamıştım kimseyi de alamadım hayatıma. Şimdi çok pişmanım. Ne bileyim birilerine şans verseydim keşke. Siz aynı hatayı yapmayın derim. Yıllat geçince bir bakmışım yapa yalnoz kalmışım.

İlahi adalete ben çok inanıyorum.
Hatta ufak bir anımı paylaşayım belki umut olur.
Ben boşanırken ,sürekli beni arayan ve sürekli eşyanı al diye zorlayan bir eski eş kisi vardı.
Düşünün boşanırken yaşadığım baskıyı. Yatak odanı al , almazsan evi satarken gelene vereceğim vs vs...
Ben o dönem çok komik bir rakama o yatak odamı sattım.
Bana sürekli evi kiraya vericem, senin yüzünden gün kaybediyorum , maddi olarak beni zarara uğratıyorsun vs vs diyordu. İçimden sadece “Allahım evin hayrını ona gördürme” dedim.
Sonuç olarak boşanalı 2,5 yıl oldu evi hala kiralık ilanı ile duruyor:)

Umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir.
Hayat bazen önce güzellik vermiş gibi gösterir , sonrasında ise kabir azabı.

İlahi adalete ben çok inanıyorum.
Hatta ufak bir anımı paylaşayım belki umut olur.
Ben boşanırken ,sürekli beni arayan ve sürekli eşyanı al diye zorlayan bir eski eş kisi vardı.
Düşünün boşanırken yaşadığım baskıyı. Yatak odanı al , almazsan evi satarken gelene vereceğim vs vs...
Ben o dönem çok komik bir rakama o yatak odamı sattım.
Bana sürekli evi kiraya vericem, senin yüzünden gün kaybediyorum , maddi olarak beni zarara uğratıyorsun vs vs diyordu. İçimden sadece “Allahım evin hayrını ona gördürme” dedim.
Sonuç olarak boşanalı 2,5 yıl oldu evi hala kiralık ilanı ile duruyor:)

Umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir.
Hayat bazen önce güzellik vermiş gibi gösterir , sonrasında ise kabir azabı.
seni üzenler kahrolsun

Kuzum sen kurtulduğuna şükret.
Ne güzel öyle böyle güzel mesleğin var, sağlığın yerinde.
Ve kendi ağzında diyorsun 'sorunlu ilişki, aldatıldım vs. vs.'
Allah'ım sana havale ediyorum de yoluna bak.

Atlatamadığın onu sevme düşüncesi. Aslında biz hayatımıza giren kişilerin kötü yanlarını görmek istemiyoruz hep Bi kılıf uyduruyoruz ta kii o kendini gözümüze sokana kadar. Ondan sonrası daha acı veriyor. Ama burda onun hayatındaki en mükemmel kişinin o olmadığını ve doğru kişi geldiğinde işte o zmn onunla bir bütün olup şu günlerini acıyla hatırlamayacağını hep söyle kendine. Hatırlayacaksın tabi geçmişin var sonuçta ama sadece gülüp geçeceksin. Sen mutlu günlerini yaşarken ise ilahi adaletin tecellisi olacak ama inan bunu görmek için bile uğraşma Allah bir yerden gösteriyor zaten.

Sen değerli birisin hep kendine bunu hatırlat öyle olmasaydı o kişi yanında kalırdı zaten ki kalmamış - kendine göre kendi layığına gitmiş-

Ben de atanma sorunu yaşıyorum bu sene ücretli öğretmenlik yaptım ve her anlamda bana o kadar çok iyi geldi kii çocuklar terapi gibi. Yeni dönemde başvurabilirsin canım. Ben başvurduğumda kötüydüm ruhen o yüzden istemiştim. İyi de oldu. Kafanı boşalacak şeyler yap mutlu olacağın şeyler yap. İnsanın aklı zihni rahat olduğunda ardından başarı da geliyor. İnşallah bu günleri atlatıp yeniden daha güzel başlarsın, buna inan yürekten ve öyle çık yola 🙏💓

Haline şükret bn de atanamamış bir öğretmenim ve evliliğim bitti sen sevgilinden ayrılmışsın bu kadar büyütme gözünde kimseyi şanslısınki allah sana gercek yüzünü göstermiş ya evlenseydiniz ve seni o zaman aldatsaydı beterin beteri var o yüzden şükret duygularını çok yoğun yasayan bir insansın anladığım kadarıyla mantığını dinle insanlara hemen güvenme Ulubatlı Hasan a dönersin sonra :D aklını başına al otur ders çalış atanınca elini sallasan ellisi inan bana

Ben ilahi adalet falan demeyeceğim, o herifin başına kötü bir şey gelmesini bekleyerek ömrünü geçirme.

Çolukla çocukla aldatılıp boşanan kadınlar bir senede kendini topluyor ve hayatını düzene sokuyor. Silkelen, kendine gel. Ve geleceğin için planlar yapmaya başla.

Eski sevgilinize, eski sevgili kişisi demeyi bırakarak başlayabilirsiniz

Back
X