Herkesin hamilelik haberini almak

Bakın beni anlamıyorsunuz ben soruldukça anlattım kalkıp o darp edildiğim konuyu başka bi kullanıcı buraya taşıdı ben asla o konuyla bu konuyu birleştirmedim yemin ediyorum yalan söylemiyorum hepsi doğru eşim evet memur burda işler çok farklı yürüyor belediyede orta okul mezunu olup müdür olan insanlar torpille dönüyor işler eşim okumamış etmemiş amcasının yardımı ile belediyeye gitmiş yıllardır da çalışıyor yalnız olduğuma niye inanmıyorsunuz kimseyi inandırmak zorunda değilim ama ben yalan söylemiyorum emin olun asla yalan söylemiyorum

Cilt lekesi değildi ben yalan söylemiyorum o konuyu buraya başka bir kullanıcı taşıdı ben o konuyu ilaç önerisi için atmıştım ama sonradan buraya taşıdılar ben yalan söylemiyorum yemin ederim yüzüme çok darbe aldığım için kan oturmuştu o gün

Konuya bi açıklama getirmek istiyorum lütfen artık yalan söylüyorsun demeyin YALAN söylemiyorum ben o darp olayını kaç hafta önce açmıştım dün bi kullanıcı buraya taşıdı bile isteye yapmadım bana yardım edip tavsiye veren birazda olsa bakış açımı değiştiren geç kalmadığımı çok erken olduğunu hatırlatan güzel kadınlara teşekkür ediyorum inanın ben vicdansız bi insan değilim yazdığım herşey doğru inanmayabilirsiniz ben böylesi hassas bi konuda dalga geçmem geçemem çünkü bende iki bebek kaybettim daha fazla konuşmak istemiyorum ama tek tek tek istediğim bana inanmanız ben asla yalan söylemiyorum hepsi doğru açıp eski konularımı okuyabilirsiniz

Çok üzgünüm yaşadıklarınız için gerçekten. Yapabileceğimiz bir şey var mı sizin için? Lütfen çocuk sahibi olmayı düşünmeyin. Anlıyorum, içinizdeki duygusal boşluğu doldurmak, belki hayatta ilk kez bir varlığın koşulsuz şartsız en çok sevdiği insan olmak istiyorsunuz. Ama lütfen sağlıklı düşünün, diğer konularınızın birkaçını da okudum. Eşiniz hamile kaldığınızda "aldırmak istemiyorsan takılarını ver," diyerek 70.000 liralık takınızı almış. Bakın bu da bir şiddet. Kaldı ki fiziksel şiddet de görmüşsünüz. Çocuğunuz bu ortamda nasıl sağlıklı ve mutlu büyüyebilir? Annesini üzülmesi, annesinin yaşadıkları, babasının annesine olan davranışları çocuğunuzu nasıl kötü etkiler düşünün. Bu sefer çocukla birlikte daha çaresiz hissedeceksiniz kendinizi. Zincirlerinizi kırmanız daha zor olacak. En azından açıköğretim okumayı deneyemez misiniz gizlice? Sonra da bir iş sahibi olup boşanma davası açsanız?

Çok küçük yaşın . Heleki prezervatifı delmek falan .. Çocuk iki kişi ile karar verilir tek başına karar verilmez güzel kardeşim benim.
Bedenin daha çocukluktan yeni çıkmış bu yaşında ev hanımliğı yapıyorsun. Hadi diyelim olan olmuş evlenmişin. Kendine çok olgun gelirsin ama değilsin ben senden daha büyük yaşta evlendim ancak ozaman bile ne kadar saf cahilmişim. Ev çekip çevirme yemek yapma Vs okadar ağır gelmiştikı bana . Çok düzenli çalışkan biri olmama rağmen o rutine alışmak zor gelmişti . Ki evliliğim çok güzel olmasına rağmen evliliğe alişmak rutinlere alişmak boğuyordu. Ben evlendiğimde de herkesin çocuğu oldu.. ama bu herkesin oluyo hadi benimde olsun gibi birsey değil ki .. gerçek anlamda hazır olmak lazım annelik çok güzel elbette ama herseyin zamanı var ..
Sen eşinle gez toz büyü biraz daha bilişsel olarak kursa git ,bişeyler yap.. Evlilik sadece cocuk demek değil ...
24 yaşına doğru düşün çocuğu .. tedavilerin varsa onları olursun bu süreçte belki dışardan okursun istemiyorsan başka şeyler yaparsın. Küçücük yaşında 2 kayıp bebek seni çok zorlamis tır zaten. hayatın daha güzel olucak, zamanında olsun herseyi erken yaşayıp güzel şeyleri zor yaşamak zorunda kalma ..

Çok çok zor ben açık öğretime yazılsam bile tamamlayamam hiç temelim yok liseyi bitirsem bi şekilde çalışma ihtimalim bile yok bana inandığınız için teşekkür ederim

Hem daha sonra çok daha iyi biriyle tanışıp mutlu bir evlilik yaparsınız, çocuğunuz da olur hem de bu sefer birbirini seven bir anne babanın çocuğu olmanın mutluluğuyla büyür. Genç yaştasınız sonuçta. Anne olabilecek rahat 20 yılınız var.

Bu dediklerinize çokkk uzağım malasef

Çok çok zor ben açık öğretime yazılsam bile tamamlayamam hiç temelim yok liseyi bitirsem bi şekilde çalışma ihtimalim bile yok bana inandığınız için teşekkür ederim
Size bir çözüm bulabilmeyi o kadar çok isterdim ki. Ama bana istediğiniz zaman özelden yazabilirsiniz. Ne zaman mutsuz ve bunalmış hissetseniz. En azından elimden bu geliyor

Size bir çözüm bulabilmeyi o kadar çok isterdim ki. Ama bana istediğiniz zaman özelden yazabilirsiniz. Ne zaman mutsuz ve bunalmış hissetseniz. En azından elimden bu geliyor
Çok çok teşekkür ediyorum iyi niyetiniz için çok incesiniz bana arada dualarınızda yer verin bana yeterli

Ne kadar memur yada eğitim seviyesi bşraz daha fazla bile olsa

Çok baskın bir kültür olduğu ve nu kültürün etkisinin altında olduğu kesindir

Hele bu aşiret kültürü ise

Çocuk istemeyen koca profili biraz bölge insanının dışında olsa nile imkansız değil

Ki adamın boşanma gibi bir düşüncesi varsa kısmen anlayabilinir

Burada kadının çocuk istemesi adamı kendine bağalamak olduğu kendi ailesininde bu yönde baskı yaptığı düşünülebilir

Çok şeyin belincinde olup bunu hayatına kısmen geçiren yada geçiremeyen çok insan daha doğru tabirle genç var bölgede

Doğuda gençler çağın eğitimin getirdiği gereklilik ile gelenekler arasına sıkışmıştır

Aileler töreler hala çok baskındır bu bölgelerde

Kadın olmak çok zordur

Sizin kafanızda nasıl bir profil var bilmiyorum
Ama akıllı telefonu olan ve telefonuna internet yükleyen okuma yazması olan herkes bunu kullanır bu doğuda olup baskılansa bile

Evet cahil cesareti var bu kızda bende bunu fark ettim
Bunları bildiği halde nasıl bu kadar düşüncesizce davranır diyorum ama 19 yaşında bir çocuğunda çok farklı olmasını beklemiyorum

Umarım ki konu fake dir umarım biri bizi işletiyotdur ama ben bu hayatları biliyorum var ve sayıları hiçte az değil

Bu kız fotoğraf yüklemiş dayak yediği belli kimisi dayak değil alerji demiş
Hiçte değil tokat yemiş başını bir yere çarpmış

Sanki ülke gerçeğini bilmiyorsunuz yahu günde kaç kadın ölüyor şiddete mağruz kalıyor işkence görüyor

Biri bize yazınca sanki çok ütopik birşeymiş gibi yargılıyor hesap soruyor inanmıyoruz

19 yaşında buraya yazan çoğu kadın bu kızcağızdan çok daha iyi durumdaydı hayalleri umutları vardı

Yani daha çocuktu o yüzden anlamıyorlar

Bu kız 17 yaşında büyümüş kadın olmuş 30 yaşında bile alınmayacak sorumlulukları almış

Yermek kınak yerine azıcık anlamak bu kadar mı zor

Son düzenleme:
Ben farketmedim önce, halbuki üzülmüştüm.
Böyle üzücü bir konuyu dalga amaçlı açtıysa hakkımı helal etmiyorum.
görselleri google da aratınca cilt rahatsızlığını da söylüyo hatta google diğer örneklerle kaldırmış fotoğrafları herkes bunlar dayak değil yazınca

Eskidenmiş ya bu 19 yaşlarında bebek yapanlar, tamam 30unu bekle demiyorum ama birkaç sene bi dur bekle. Ya benim eşim istiyor ben deli gibi soğuğum bu konuya. Kendimi geliştirmeye çalısıyorum, gezmek görmek istediğim yerler var, hala okumak istediğim kitaplar var. Hatta bi okul daha bitirmek istiyorum açıktan.

Daha 19 yaşında isteyerek hamile kalıp, çocuk doğurup ona nasıl bişeyler katabileceksin ki... Ben bile daha yaşımın çocuk için erken olduğunu düşünüyorum. Senden 5 yaş büyüğüm.

Bence tadını çıkar hayatının. Erken yaşta bebeği olan arkadaşlarım çok pişman. Ayrıca bebek istemeyen bi adamdan zorla cocuk sahibi olmak adamı istismar etmektir, başka bişey değil...

Çevre baskısına dayanamıyorum artık herkes beni darlıyor bunaltıyor Bi çıkış yolu arıyorum
Cocuk istemeyen esten bu gencecik yasinda bebegn olursa asil ozaman daralmayi bunalmayi gorursun ... 26 yasmda ve esmle karar verip bebek sahbi oldum 3.5 yillik evliydik. Bunlara ragmen bebek bambaska bi boyut gercelten cok zor buyutmesi uykusuz geceler surekli emzirmek alt ust bas degismek surekli sana bagli bi can sana emanet aklin cikiyor bisey olmasin diye , bir yandan evinin isini gucunu sunu bunu yapman gerekir kmse icin deglse bile kendi karnini doyurman gerekir bazen o bile mumkun olmaz... esinden destek beklersin sen istedin napiyosan yapta diyebilir ...

O sana bebek yap diyenlern faydasi olmaz
Olan sana olur

Sabret evlilgni genclgni yasa tadini cikar elbet esinde bebek ister ortak hareket etmek en guzeli olacaktir derim ama beni dinler misin sanmam

canım daha 19 yaşındasın hele bir bekle. en önemlisi de çocuk tek başına yapılmaz. bir abla tavsiyesi eşin kendini hazır hissetmiyor bu açık belli . yarın bir gün çocuğun olucak eşin de hazır olmadığı için seni ihmal edicek. konularda çok okuduk. aldatmalar vb şeyler oluyor yani . çocuk karı koca istediğinde olur . ben 19 yaşımda evlendim 2.ci senemde çocuk sahibi olduk evet güzel şeyler . ama bu kadar acele etme mantıklı düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…