Bakın beni anlamıyorsunuz ben soruldukça anlattım kalkıp o darp edildiğim konuyu başka bi kullanıcı buraya taşıdı ben asla o konuyla bu konuyu birleştirmedim yemin ediyorum yalan söylemiyorum hepsi doğru eşim evet memur burda işler çok farklı yürüyor belediyede orta okul mezunu olup müdür olan insanlar torpille dönüyor işler eşim okumamış etmemiş amcasının yardımı ile belediyeye gitmiş yıllardır da çalışıyor yalnız olduğuma niye inanmıyorsunuz kimseyi inandırmak zorunda değilim ama ben yalan söylemiyorum emin olun asla yalan söylemiyorumSizin çizgiğiniz tabloya hic uymayan noktalar var bu hikayede.
Memur bir koca ( az buçuk o cevrenin profilinden uzaklasmiş olmalı)
O çevrenin kızin dediğine göre dayanilmaz baskısına ragmen çocuk istemeyen koca( Genelde erkekler ister kadınlar mecbur kalir)
Geleneksel yapida aile planlamasıni kadina birakmayan kendisi korunun bir koca ( kondom kullanma yuzdeki Tr ortalamasi bile dusukken o cevrede bunu kullanan adam)
Zorla evlendirildiğini söyleyen kadın
19 yaşinda dayak yemekten bahsediyor ama kondom delmekten korkmuyor?
Cocuk istemeyen korunan adam o cocuga benm degil bu diyebilir?Kadına inanilmaz şiddet uygulayabilir. O cevrede oyle kolayina da Dna yaptiralim bakalim diyemezler laf cikarsa kadin öldürülür.
19 yasinda daha 2 yil olmuşken yalniz kalma korkusunda bir kadin ( o cevrede asla yalniz kalmazsin, nerde gorulmus yalniz kadın oralarda?)
Konu başlıgi olarak "zorla evlendirildim, mutsuzum" yazmamis. Hamile kalamadigina uzüluyor.
Hem cevre baskisindan bunaldim diyor hem yalniz kalmaktan korktum diyor.
Cilt lekesi değildi ben yalan söylemiyorum o konuyu buraya başka bir kullanıcı taşıdı ben o konuyu ilaç önerisi için atmıştım ama sonradan buraya taşıdılar ben yalan söylemiyorum yemin ederim yüzüme çok darbe aldığım için kan oturmuştu o günKonuyu okumaya devam edince yazdıklarınızı gördüm. En mantıklısı çocuk sahibi olmaması ama banlanmış zaten darp edildim diye attığı fotoğrafların daha çok cilt lekesine benzemesine bakacak olursak gerçek değilmiş gibi
Çok üzgünüm yaşadıklarınız için gerçekten. Yapabileceğimiz bir şey var mı sizin için? Lütfen çocuk sahibi olmayı düşünmeyin. Anlıyorum, içinizdeki duygusal boşluğu doldurmak, belki hayatta ilk kez bir varlığın koşulsuz şartsız en çok sevdiği insan olmak istiyorsunuz. Ama lütfen sağlıklı düşünün, diğer konularınızın birkaçını da okudum. Eşiniz hamile kaldığınızda "aldırmak istemiyorsan takılarını ver," diyerek 70.000 liralık takınızı almış. Bakın bu da bir şiddet. Kaldı ki fiziksel şiddet de görmüşsünüz. Çocuğunuz bu ortamda nasıl sağlıklı ve mutlu büyüyebilir? Annesini üzülmesi, annesinin yaşadıkları, babasının annesine olan davranışları çocuğunuzu nasıl kötü etkiler düşünün. Bu sefer çocukla birlikte daha çaresiz hissedeceksiniz kendinizi. Zincirlerinizi kırmanız daha zor olacak. En azından açıköğretim okumayı deneyemez misiniz gizlice? Sonra da bir iş sahibi olup boşanma davası açsanız?Cilt lekesi değildi ben yalan söylemiyorum o konuyu buraya başka bir kullanıcı taşıdı ben o konuyu ilaç önerisi için atmıştım ama sonradan buraya taşıdılar ben yalan söylemiyorum yemin ederim yüzüme çok darbe aldığım için kan oturmuştu o gün
Çok çok zor ben açık öğretime yazılsam bile tamamlayamam hiç temelim yok liseyi bitirsem bi şekilde çalışma ihtimalim bile yok bana inandığınız için teşekkür ederimÇok üzgünüm yaşadıklarınız için gerçekten. Yapabileceğimiz bir şey var mı sizin için? Lütfen çocuk sahibi olmayı düşünmeyin. Anlıyorum, içinizdeki duygusal boşluğu doldurmak, belki hayatta ilk kez bir varlığın koşulsuz şartsız en çok sevdiği insan olmak istiyorsunuz. Ama lütfen sağlıklı düşünün, diğer konularınızın birkaçını da okudum. Eşiniz hamile kaldığınızda "aldırmak istemiyorsan takılarını ver," diyerek 70.000 liralık takınızı almış. Bakın bu da bir şiddet. Kaldı ki fiziksel şiddet de görmüşsünüz. Çocuğunuz bu ortamda nasıl sağlıklı ve mutlu büyüyebilir? Annesini üzülmesi, annesinin yaşadıkları, babasının annesine olan davranışları çocuğunuzu nasıl kötü etkiler düşünün. Bu sefer çocukla birlikte daha çaresiz hissedeceksiniz kendinizi. Zincirlerinizi kırmanız daha zor olacak. En azından açıköğretim okumayı deneyemez misiniz gizlice? Sonra da bir iş sahibi olup boşanma davası açsanız?
Hem daha sonra çok daha iyi biriyle tanışıp mutlu bir evlilik yaparsınız, çocuğunuz da olur hem de bu sefer birbirini seven bir anne babanın çocuğu olmanın mutluluğuyla büyür. Genç yaştasınız sonuçta. Anne olabilecek rahat 20 yılınız var.Çok üzgünüm yaşadıklarınız için gerçekten. Yapabileceğimiz bir şey var mı sizin için? Lütfen çocuk sahibi olmayı düşünmeyin. Anlıyorum, içinizdeki duygusal boşluğu doldurmak, belki hayatta ilk kez bir varlığın koşulsuz şartsız en çok sevdiği insan olmak istiyorsunuz. Ama lütfen sağlıklı düşünün, diğer konularınızın birkaçını da okudum. Eşiniz hamile kaldığınızda "aldırmak istemiyorsan takılarını ver," diyerek 70.000 liralık takınızı almış. Bakın bu da bir şiddet. Kaldı ki fiziksel şiddet de görmüşsünüz. Çocuğunuz bu ortamda nasıl sağlıklı ve mutlu büyüyebilir? Annesini üzülmesi, annesinin yaşadıkları, babasının annesine olan davranışları çocuğunuzu nasıl kötü etkiler düşünün. Bu sefer çocukla birlikte daha çaresiz hissedeceksiniz kendinizi. Zincirlerinizi kırmanız daha zor olacak. En azından açıköğretim okumayı deneyemez misiniz gizlice? Sonra da bir iş sahibi olup boşanma davası açsanız?
Bu dediklerinize çokkk uzağım malasefHem daha sonra çok daha iyi biriyle tanışıp mutlu bir evlilik yaparsınız, çocuğunuz da olur hem de bu sefer birbirini seven bir anne babanın çocuğu olmanın mutluluğuyla büyür. Genç yaştasınız sonuçta. Anne olabilecek rahat 20 yılınız var.
Size bir çözüm bulabilmeyi o kadar çok isterdim ki. Ama bana istediğiniz zaman özelden yazabilirsiniz. Ne zaman mutsuz ve bunalmış hissetseniz. En azından elimden bu geliyorÇok çok zor ben açık öğretime yazılsam bile tamamlayamam hiç temelim yok liseyi bitirsem bi şekilde çalışma ihtimalim bile yok bana inandığınız için teşekkür ederim
Çok çok teşekkür ediyorum iyi niyetiniz için çok incesiniz bana arada dualarınızda yer verin bana yeterliSize bir çözüm bulabilmeyi o kadar çok isterdim ki. Ama bana istediğiniz zaman özelden yazabilirsiniz. Ne zaman mutsuz ve bunalmış hissetseniz. En azından elimden bu geliyor
Tabi ki, umarım her şey yoluna girer ve çok çok mutlu olursunuzÇok çok teşekkür ediyorum iyi niyetiniz için çok incesiniz bana arada dualarınızda yer verin bana yeterli
Ne kadar memur yada eğitim seviyesi bşraz daha fazla bile olsaSizin çizgiğiniz tabloya hic uymayan noktalar var bu hikayede.
Memur bir koca ( az buçuk o cevrenin profilinden uzaklasmiş olmalı)
O çevrenin kızin dediğine göre dayanilmaz baskısına ragmen çocuk istemeyen koca( Genelde erkekler ister kadınlar mecbur kalir)
Geleneksel yapida aile planlamasıni kadina birakmayan kendisi korunun bir koca ( kondom kullanma yuzdeki Tr ortalamasi bile dusukken o cevrede bunu kullanan adam)
Zorla evlendirildiğini söyleyen kadın
19 yaşinda dayak yemekten bahsediyor ama kondom delmekten korkmuyor?
Cocuk istemeyen korunan adam o cocuga benm degil bu diyebilir?Kadına inanilmaz şiddet uygulayabilir. O cevrede oyle kolayina da Dna yaptiralim bakalim diyemezler laf cikarsa kadin öldürülür.
19 yasinda daha 2 yil olmuşken yalniz kalma korkusunda bir kadin ( o cevrede asla yalniz kalmazsin, nerde gorulmus yalniz kadın oralarda?)
Konu başlıgi olarak "zorla evlendirildim, mutsuzum" yazmamis. Hamile kalamadigina uzüluyor.
Hem cevre baskisindan bunaldim diyor hem yalniz kalmaktan korktum diyor.
C captain price onlar dayak değil cilt lekesi, ağam da bizimle aklı sıra eğleniyiKonu sahibi sen iyi misin ya o yüzünün gözünün hali ne?
Seni bu hale getiren adama bir de çocuk mu vericeksin?
Ben farketmedim önce, halbuki üzülmüştüm.
görselleri google da aratınca cilt rahatsızlığını da söylüyo hatta google diğer örneklerleBen farketmedim önce, halbuki üzülmüştüm.
Böyle üzücü bir konuyu dalga amaçlı açtıysa hakkımı helal etmiyorum.
eğer dalga amaçlıysa gerçekten helal etme ama doğru yemin ederim doğru lütfen bana İnanBen farketmedim önce, halbuki üzülmüştüm.
Böyle üzücü bir konuyu dalga amaçlı açtıysa hakkımı helal etmiyorum.
Yazık günah ya ne diyebilirim ki :/görselleri google da aratınca cilt rahatsızlığını da söylüyo hatta google diğer örneklerlekaldırmış fotoğrafları herkes bunlar dayak değil yazınca
Cocuk istemeyen esten bu gencecik yasinda bebegn olursa asil ozaman daralmayi bunalmayi gorursun ... 26 yasmda ve esmle karar verip bebek sahbi oldum 3.5 yillik evliydik. Bunlara ragmen bebek bambaska bi boyut gercelten cok zor buyutmesi uykusuz geceler surekli emzirmek alt ust bas degismek surekli sana bagli bi can sana emanet aklin cikiyor bisey olmasin diye , bir yandan evinin isini gucunu sunu bunu yapman gerekir kmse icin deglse bile kendi karnini doyurman gerekir bazen o bile mumkun olmaz... esinden destek beklersin sen istedin napiyosan yapta diyebilir ...Çevre baskısına dayanamıyorum artık herkes beni darlıyor bunaltıyor Bi çıkış yolu arıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?